Ga naar de inhoud

David Icke – Deel 4

Hoger Beroep David Icke – maandag 19 juni 2023 om 10 uur

Maandag dient het hoger beroep tegen het IND door David Icke.

Misschien weet je het nog?

Op 6 november 2022 zou David Icke komen spreken tijdens een vredesdemonstratie van Samen voor Nederland op de Dam in Amsterdam.

Daarop deed het CIDI (Centrum Informatie en Documentatie Israel) een oproep aan de Gemeente Amsterdam. Het CIDI stelde, zonder enig bewijs overigens, dat David Icke een antisemiet en Holocaustontkenner is.

Naar aanleiding van dat verzoek diende de Gemeente Amsterdam op haar beurt een verzoek in bij de IND ((Immigratie- en Naturalisatiedienst) om te zien of David Icke de toegang tot Nederland kon worden geweigerd.

Verbaasd over de beweringen van het CIDI, en het verzoek dat daaruit volgde, besloot ik persoonlijk contact te zoeken met David Icke.

Nu zou ik het geen probleem vinden als David Icke ervoor zou kiezen om de Holocaust te ontkennen. Dat mag de beste man wat mij betreft voor zichzelf bepalen. Dat valt voor mij onder de vrijheid van meningsuiting. Ik zou het alleen geen handige actie vinden om iemand met dat soort meningen een podium te geven namens Samen voor Nederland.

Maar wat bleek tijdens een uitgebreid online interview met David Icke? Hij is allerminst een ontkenner van de Holocaust en is ook geen antisemiet. Mensen die hem de laatste 30 jaar volgden bevestigden dit ook en lieten mij persoonlijk weten dat ze hem nooit hebben betrapt op antisemitische uitspraken.

Tot ongeloof van velen krijgt het CIDI het zelfs voor elkaar om de IND, via de burgemeester van Amsterdam, te bewegen om David Icke voor twee jaar lang de toegang tot Nederland en 25 andere Schengenlanden, te weigeren. Icke ontvangt hier op 3 november een brief over van onze staatssecretaris Eric van de Burg.

Met deze beslissing van de IND werd volgens verschillende hoogleraren, waaronder Jan Brouwer, een belangrijke grens opgeschoven. ‘Als we dit gaan doen dan kan straks iedereen op basis van een onwelgevallige mening het land worden geweigerd’. Ook Dagmar Oudshoorn, directeur van Amnesty sluit zich aan bij de mening van Brouwer.

En, let op! David Icke, is nog nooit eerder strafrechtelijk vervolgd en heeft ook geen strafblad.

Het gehele verbod om in het Schengengebied te rezien is gebaseerd op wat David Icke, volgens sommigen, mogelijk zou gaan zeggen tijdens een vredesdemonstratie. Daarmee wordt feitelijk ingegrepen op de inhoud van een demonstratie hetgeen valt onder censuur. En dat is verboden.

Op 29 december 2022 besloot de rechter dat de IND in zijn gelijk staat.

Maandag dient het hoger beroep.

Wat denk jij? Gaat David Icke deze zaak alsnog winnen of is het op voorhand een verloren zaak?

De gehele zaak wordt gefilmd. Als je de video van de rechtszaak wilt ontvangen kan je HIER aanmelden voor mijn nieuwsbrief.

Ik hou je op de hoogte.

686 reacties op “David Icke – Deel 4”

 1. Ik verwacht dat hij de rechtzaak helaas zal verliezen, dit omdat hij zal worden berecht volgens het maritiem recht en niet het landrecht.

  Martiem recht houd in dat je word gezien als een postpaket (stroman) op zee en dat de overheid/staat alles met je kan doen.

  Landrecht is het recht van de levende mensen, helaas vallen wie hier niet onder door een groot spel wat de overheid met ons speelt.

 2. Omdat de rechterlijke macht in Nederland overwegend uit activistische D66 rechters bestaat, verwacht ik niet dat recht zal worden gedaan, maar dat het onrecht dat is gedaan in eerste aanleg, zal worden bevestigd. De rechtspraak in Nederland is niet onafhankelijker dan de rechtspraak van het Volksgerichtshof onder leiding van Roland Freisler was in nazi-Duitsland…. De rechtspraak in Nederland is volledig op de hand van de links-globalistische kartelpolitici, die het land terroriseren en verwoesten.

 3. Mooi te lezen dat de echte WAPPIES de zgn wappies veroordelen. Als het aan die Wappies zou liggen zou er nog meer verboden zijn en niet gezegd mogen worden. Gelukkig zijn er vele die nog wel hun mond open mogen die en ook van zich laten horen. Dus als het aan die WAPPIES licht gaat Icke niet winnen tenzij er eerlijke rechters mogen oordelen.

 4. EU fascisten willen het verspreiden van de waarheid gout que gout tegen werken. Het is aan mij, en mij alleen om verkregen informatie naar waarde of waarheid te beoordelen. Door Staat of EU is dit ordinaire Sovjet censuur! 🤬👊🏻

 5. Nee, de zaak gaan jullie helaas niet winnen.
  Het is één corrupte wereld, ook in het recht is het corrupt tot op het bot.
  Maar desondanks wens ik jullie veel succes toe.

 6. I think everybody should be allowed to give his opinion…especially controversial ones. And then they should be argued. THAT is the whole point and essence of the concept of Free speech. However I do not think david icke has anything relevant to say. I saw the video in which he gave the speech he was planning to give in the Netherlands previously when he was not allowed to come and he sounds to me like nothing more than a bitter man with a big gripe on his shoulder against anybody not poor about growing up poor even though he totally overcame the issue of poverty. He therefor strikes me as an immature mind. I do not think there is a need to import those. I am sure we can find plenty born and raised like that. I suggest the comment section of De Nieuwe Wereld if the organisers have trouble locating the Dutch equivalent of Icke. That will save some travel expenses which could be donated to the still poor via say..the foodbank.

 7. Dit verbod is gebaseerd op leugen en smaad.
  De maatregelen zijn een aantasting van onze demokratie en rechtsorde en Icke’s goede naam.
  Eeerherstel van Icke’s naam is vereist en ook is vereist te onderzoeken wat de samenhang van dit verbod is met verbod en censuur in relatie met informatie en vrijheid van meningsuiting die tegen regeringsbeleid en maatregelen gaat.
  Degene die de smaad tegen Icke in de wereld bracht hoort berecht te worden.

 8. Het past in het bekende patroon ; Censuur op feiten, klimaatsprookjes corona- leugens en stikstof onzin. Alles voor de Great Reset.

 9. Als het een wijze rechter is zal het verbod van David Icke ingetrokken worden.
  Is het een niet zo wijze rechter dan zal het gehandhaafd blijven.
  IK vrees het laatste.

 10. Dit gaat hij niet winnen.
  Zowel de regering, het rechtsysteem en politie werken niet meer als elkaars controleurs maar elkaars verlengde. Dit is een wisselwerking.
  Ook in de politiek zie je een stug vasthouden aan voorgaande overtuigingen zelfs na overweldigend bewijs dat het tegendeel is bewezen (corona maatregelen discussie, toeslagenaffaire enz). Het is bizar.
  Dus nee, ik denk niet dat Icke dit gaat winnen. Dit zou een blamage zijn voor de staat, de stad Amsterdam, CIDI en IND. Dit gaat nooit gebeuren, de gelederen zijn gesloten. Het is een enge tijd waarin we leven en het ergste moet nog komen.

 11. Zeker ging het bij David Icke om ordinaire censuur, hij weet teveel over de structuren achter onze samenleving. De interviews die Brian Rose met hem heeft gedaan heb ik allemaal gezien en zijn visie op de huidige situatie en hoe dat alles ontstaan heeft is, is heel diep.
  En mevrouw de burgemeester van Amsterdam zit er tot haar oortjes in daarom als zij roept dan gaat de hele keten lopen.
  Blijf alles benoemen de Media is nu ook in een conversion proces en zal in de komende tijd de tittietainment media overulen

 12. Als het recht zal zegevieren, dan wordt David Icke vrijgesteld en mag hij gewoon in Nederland komen. Of dit gaat gebeuren ? Geen idee.

  Dank je wel voor het voorgereiden en ons op de hoogte houden, Mordechai.

  Lieve groet,
  Ella Boeren.

 13. Het zal een test zijn of ons rechtssysteem nog recht spreekt. Zo ja dan kan het niet anders dan dat David wordt vrijgesproken. Is dat dus niet het geval dan is onze democratie en vrijheid volledig “down the drain”. Ik ga dus nog steeds voor het eerste, geen bewijs en veel invulling, kan alleen leiden tot een oorwassing van de macht…..

 14. Gezien de uitspraken van rechters de afgelopen drie jaar, zeker waar ze gaan over coronamaatregelen, vrees ik dat ook in hoger beroep jullie niet gaan winnen. Gewoon, omdat gerechtigheid niet meer bestaat. Overigens applaus voor jou Mordechai, voor Jeroen Pols en ook voor David Icke. Ik hoop dat ik ongelijk ga krijgen. Lieve groet, Eleonora Balduk

 15. Hoop moeten we altijd houden.
  Maar hoe de rechtstaat tegenwoordig werkt. Heeft die een kleine kans.
  Doe je niks ja dan win je ook niks.
  Ik hoop voor hem dat die dit gaat winnen.

 16. Als dit echt zo is. Dus geen strafblad en totaal nergens bewijs dan is het heel vreemd dat de rechter dit heeft bepaald. Er zijn nu zelfs mensen die lintjes krijgen die hele erge dingen hebben gezegd en ooruiers zijn .

  Hoop dat rexht zege viert

 17. Ik denk niet dat de rechter onafhankelijk zal zijn. Dus ook niet dat men deze “ rechtzaak “ zal winnen.
  Weten we nog hoe dat ging met de noodklok..?
  Wel is het goed deze te voeren.’
  Tegen de “ Staatsveiligheid”
  Ik ben lever ZELF de beslisser van wat veiligheid voor mij betekend
  De Nederlandse Staat is geen Staat meer want niet douverein. Van Staatsveilgheid kan men sl niet meer spreken. Dat op zich is al idioot.
  Nederland deporteerde / verraadde de meeste joden vsn elke Europese landen bij elkaar. Ik zou denken, laren we DAT eerst erns bekijken, hoe dat zit. Alvorens mensen te pas en te inpas voor anti semiet uit te schelden. T had ook homofoob kunnen zijn, mysogenist, transonvriendelijk of noem maar op. ZO ongepast, en doorzichtig allemaal. Winnen maakt niet uit. Bewustwording van deze omgekeerde, valse redeneringen .. WEL.
  Eerst slaaf, nu prooi. DAT is waar het over gaat. Censuur vd hoogste orde. En waar werd DAT uitgevonden en door wie ge implementeerd en waarom? Omgekeerde wereld. Dit moet stoppen.

 18. Ik heb helemaal geen vertrouwen meer in de rechtsspraak. Alle grondwetten worden geschonden. Dus persoonlijk betwijfel ik of het goed gaat uitpakken voor David

 19. Er zat volgens mij een heel andere reden achter om David Icke de toegang tot NL te weigeren. Er waren heel andere belangen mee gemoeid. Alleen het kabinet dat zwaait met WEF-tasjes en complimenten krijgt van het opperhoofd van het WEF, weet precies hoe dat zit.

  Ik hoop dat David Icke de rechtszaak wint maar op dit moment betwijfel ik het. De tijd is nog niet rijp voor de hele waarheid. Er zijn nog teveel aanhangers van het huidige kabinet en de schimmige premier.

  Hetzelfde gebeurde met Julian Assange, die is ook ‘gevaarlijk’ omdat hij de waarheid kent. En sommigen die de waarheid kenden, kunnen het niet navertellen, ze hebben het niet overleefd.

  Ik duim voor David Icke, een icoon!

  Vriendelijke groet,
  Marjo Dohmen

 20. Er zijn 2 mogelijkheden.
  Winnen waarna het openbaar ministerie hoger beroep aan zal tekenen zodat een andere rechter alsnog de “juiste” uitspraak doet.

  Of gelijk verliezen bij de D66 rechter.

 21. Als men dhr. Icke beschuldigd van antisemitisme en het ontkennen van de Holocaust moet men toch met bewijzen komen, en anders moet hij gevrijwaard worden en dan kan het niet anders zijn dat hij van al deze aantijgingen wordt vrijgesproken, mits de rechterlijke macht onafhankelijk is …. Vrijspraak staat of valt hiermee, laten we hopen dat het recht zegeviert!
  Bij deze ontzettend bedankt voor al je bijdragen,
  Warme groet,
  Roland Verwoert

 22. Never surrender, least of all to fascists, communists and totalitarians. In the Netherlands and the UK alike we no longer have governments serving the people which is what they took an oath to do when they entered office. Therefore our governments and parliaments are traitors in league with corporations and oligarchs. Our governments are no longer fit for office if they prefer to do the bidding of NGOs like the UN, WHO and WEF. Not only should these traitors be removed from office but thrown in jail and never allowed to work in politics or government again. Covid 19 and the climate change scam are massive crimes against humanity and the planet and those that perpetrated the crimes need to pay the price, maybe even hang from the gallows, as happened at Nuremberg following World War 2 , another of their many crimes against humanity. Good luck and remember farm land is for farming only.

 23. Ik vrees het ergste. De rechtspraak in NL is zo verrot door de linkse kliek, dat er niet meer RECHT wordt gesproken, maar politieke dekking wordt gegeven.
  Schandalig.
  Ik volg Icke al jaren, het is een ziener en nergens anders van te betichten dat het spreken van de bewezen waarheid c.q. feiten.

 24. Wat erg dat wij niet meer mogen zeggen wat we denken. We worden zogezegd monddood gemaakt. Omdat de waarheid niet boven water mag komen.

 25. Natuurlijk hoop ik op gerechtigheid en dus vrijspraak van David Icke maar ook rectificatie. Er dient in de uitspraak vermeld te worden dat hij geen antisemiet is en zeker geen holocaust ontkenner! Het zou op zijn plaats zijn als de gemeente Amsterdam excuses aan zou bieden aan David EN aan de organisatie van de vredesdemonstratie.

 26. Ik zou in de gerechtigheid blijven geloven en positieve vibes sturen naar het proces, met een grote groep.
  Zonder het resultaat in te vullen, vanuit liefde.

  Succes !!!

 27. Nee, David Icke gaat dit niet winnen. Er zijn veel te veel rotte elementen in dit land en een eerlijke rechtszaak is daarom ondenkbaar.

 28. De zaak tegen David Icke op 19 juni is op voorhand helaas een verloren zaak.
  Hopelijk zal het wel veel mensen wakker schudden die nog geloof hadden in rechters.
  Tijdens en na corona is gebleken dat rechtspraak niet meer bestaat.
  Voorbeelden daarvan tegen o.a. Willem Engel spreken voor zich.
  Vanzelfsprekend hoop ik dat deze rechter neutraal is en David Icke vrijspreekt.

 29. Voor eerlijke, onbevooroordeelde rechters is deze zaak zo klaar als een klontje: David Icke gaat hem winnen.
  Een moeilijker te beantwoorden vraag is “Zijn er in Nederland nog onbevooroordeelde rechters?”

 30. Ik heb geen goede hoop dat de uitspraak in het voordeel van David zal zijn. Meerdere keren is al bewezen dat zowel de politiek als gemeentes onterecht in hun gelijk worden gesteld en de burger weinig tot niets meer te zeggen heeft.

 31. Sinds de Corona crisis heb ik geen vertrouwen meer in de rechtsstaat. Alle rechtszaken hieromtrent worden gewonnen door de staat of daaraan verbonden instituten met rechters die voortkomen -op één of andere manier politiek gekleurd zijn- ui het politiek ‘kartel’. Dus ook deze rechtszaak zal vanwege ‘landsbelang’ David Icke gaan verliezen.

 32. Laat de beste man zijn mening vertellen en je hoeft het niet altijd eens te zijn met al zijn verhalen, maar laten we terug gaan naar de tijd waar gewoon meningen konden worden verkondigd en iedereen die het wilde toegang had tot alles.

 33. We staan in de geschiedenis in de zelfde tijd, dat in cccp, de tsaar en zijn familie vermoord werden. Hierna werd de Marxistische doctrine ingevoerd. Dit betekende dat dmv de goelag, de weerstand uit de maatschappij te verwijderen.
  David Icke is al een martelaar geworden. Dit is in zijn voordeel. Tactisch denk ik dat ze dit niet hoog kunnen houden, dus moet het op leugens en bedrog een andere richting op gedrukt worden.
  Ik hoop dat Icke wint. Maar de Goelag is in voorbereiding.

 34. we kunnen met veel gelijkgestemden de dag vh proces liefde en positieve energie erheen sturen. ❤❤❤❤❤🙌🙌🙌🙏🙏

 35. Iedereen die kritisch ten opzichte van het beleid is wordt het liefst monddood gemaakt.
  Wetenschappers die kritisch zijn worden genegeerd en weg gezet als mensen die alles verkeerd zien ook al zijn de feiten daar. Wetenschappers bezwijken onder de multinationals en worden wetenschap hoeren.
  Nee, hij gaat deze zaak ws niet winnen .
  Gewoon omdat hij een bedreiging is voor onze overheid.

 36. Ik vrees met grote vreze dat ook het hoger beroep geen soelaas zal bieden. David Icke heeft een dermate duidelijk uitgesproken mening dat de staat en de rechterlijke macht, tegenwoordig nagenoeg identiek aan elkaar, het niet aan zullen durven de vorige uitspraak nietig te verklaren. Het enige goede wat hieruit zou kunnen volgen is dat Icke een nog grotere bekendheid krijgt bij het “volk”.

 37. Ik hoop wel dat hij zeker gaat winnen en dat hij in ons land geweigerd wordt dat wil tog zeker wel iets zeggen .Deze man spreekt de waarheid

 38. De enge sfeer in ons eens zo “vrije” Nederland is een feit! Wat doen zij met de ideeën en meningen van al die asielzoekers die ons land bevolken..??
  De geschiedenis herhaald zich keihard! Vervolgd worden om een mening, verzinsels bedenken om iemand die de r overheid gevaarlijk vind te weren, de dictatuur is in Nederland! Beangstigend en onbegrijpelijk dat dit een feit is ge worden.. blijkbaar verteld David Icke de waarheid die de politiek ons wil onthouden.. dat zegt genoeg!
  Of het bestraft wordt..ben benieuwd..rechters horen helaas ook al bij de “kliek”
  Succes en misschien komt er ooit nog een kentering om dit land te redden van de ondergang.

 39. I hope the legal on Davids team can demonstrate the error of the courts previous judgement and provide clear evidence that cannot be denied. However, we now how the cult works and they are all in it together. We are living in a time where the weak “powers that be” desperately need to find ways to silence the truth, and the error of their insane ways.

 40. The whole situation is that silly that nothing surprises me anymore. Common sense would dictate that the court will decide in favour of David but courts don’t apply common sense anymore. Hence I cannot predict the outcome.

 41. Ze willen met alle geweld deze man de mond snoeren want dat past niet in hun geheime agenda , de overheid zal er alles aan doen om anders denkende mensen totaal te demoniseren ,om hun vuile gedachten en handelingen ten uitvoering te brengen.
  Die ICKE daar zijn ze spook benauwd voor, want die heeft hun smerige spel geheel door.
  De corruptie van de overheid is schandalig, alles zijn ze aan het vernietigen en willen alleen het World Economic Forum agenda van NAZI Klaus Schwab uitvoeren.
  Die Rutte met Kaag zijn de gevaarlijkste mensen van Nederland.

 42. Tegenwoordig is 1 ding duidelijk: wetten gelden niet voor bepaalde instanties en (beschaafde) vrijheid van meningsuiting is sinds 2020 geen recht meer. Ik kan alleen hopen dat er in het Hoger Beroep wel gekeken wordt naar de feitelijke situatie. En vooral dat er een duidelijk signaal komt naar alle bestuurders die denken boven de wet te staan.

 43. y.kleinendorst@hotmail.com

  Hij gaat winnen, anders is het een blamage voor de rechtsstaat!!! En de gerechtelijke macht blijkt dan niet meer “onpartijdig” te zijn. Hij moet wel een goede advocaat hebben die het wetboek exact weet te benutten (ala gideon van meieren in de 2 de kamer). Hopelijk kunnen we meekijken en luisteren morgen om 10.00 uur!!!!!!

 44. In deze, tegenwoordig omgekeerde tijd en naar mijn mening omgekeerde rechtspraak gaat David deze zaak tegen de IND verliezen. Ik hoop dat ik ongelijk krijg maar VREES met grote VREZEN, ‘zie de diversen rechtzaken van Jeroen Pols en Willem Engel tegen de STAAT die ik allemaal gevolg heb” gelijk krijg.

 45. Er zijn de afgelopen dertig jaar zeker de afgelopen periode teveel van zijn voorspellingen en informatie uitgekomen, en de ‘machthebbers’ krijgen acute diarree nu versneld steeds meer mensen daar weet van gaan hebben en een heel andere kijk op het hele wereldgebeuren beginnen krijgen waardoor het hen zo vertrouwde wereldbeeld snel afbrokkelt.
  Ook al verliest Icke zijn hoger beroep, het vestigt wel weer opnieuw veel (onbedoelde) aandacht op zijn zienswijze hoe hij de wereld ziet.
  Het feit dat hij ook spreekt van reptilians en daaraan verbonden hybrids zal hem hoogstwaarschijnlijk al die jaren in leven gehouden hebben. Ik kan veel van ook Icke’s zienswijze volgen waarmee ik mij in de ogen van veel anderen zowat automatisch als Wappie kwalificeer.
  Het blijft interessante doch soms verontrustende materie om je in te verdiepen.

 46. Het hele systeem is verrot tot op het bot. En ze zijn gigantisch bang voor de waarheid. Gaat David zijn gelijk krijgen en wordt zijn verbod opgeheven? Als we allemaal hier positief over denken en gedachten zijn krachten, met liefde in ons hart, dan gaat het lukken.
  Het duister is sterk, maar liefde is vele malen sterker.

 47. Op grond van de feiten zou David vrijgesproken moeten worden, en hoop dat de rechter hier op zal oordelen. Ik vrees echter dat er weer onwaarheden worden aangevoerd, die worden gewogen, met druk vanuit de politiek/ hooggeplaatste bronnen, en zo hun straatje weer schoongepoetst krijgen.
  Vrijheid is ver te zoeken, ik hoop toch op vrijspraak, dat zou een mooi begin kunnen zijn om de vrijheid weer te omarmen met elkaar.

 48. Ik ben normaal gesproken een zeer positief mens,maar in dit geval vermoed ik dat het niet positief zal uitpakken. David weet te veel.
  Natuurlijk zijn veel antie Davids wel bekend met zijn boeken.
  Maar het blijft spannend wat de uitkomst gaat worden.
  Allemaal positief blijven denken,gedachten zijn krachten!

 49. Als er nog zuivere rechters zijn dan wint hij het, maar aangezien de rechterlijke macht niet meer zo betrouwbaar is verwacht ik dat David de zaak onrechtmatig verliest. maar ik ga uit van het goede als dat er nog is!

 50. I think it’s just another way to silence him, you just refuse to let him enter the country but now too many medias are opened , he has an excellent uncensored platform on London Real and anyone with opened awareness who listened to him even during this pandemic scam know he is 💯 true , they could not silence him despite all the platforms censorship! I hope he will win this appeal but I do not think it’s impartial …

 51. De rechtsstaat is compleet verdwenen in de hele wereld. Volg Reinier Fuellmich die is nu met de Maori’s bezig is om de moordenaars toch te bestraffen.

 52. Op lange termijn zullen David Icke en de echte mensen van aarde winnen. Maar deze rechtzaken zijn jammer genoeg nog niet het einde van de strijd. David, keep up the good fight!

 53. De geschiedenis vertelt ons dat Links er geen enkel probleem mee heeft om onwelgevallige meningen, zonder enig bewijs, uit het openbare leven te verwijderen.
  Blijkbaar wonen er in Links Land alleen maar doodsbange mensen!

 54. Het zou rechtvaardig en geweldig zijn als David Icke deze zaak zou winnen.
  Doch, gezien de hetze jegens de critici van overheidsbeleid en voorgenomen nationale en globale maatregelen tegen “desinformatie”, vrees ik het ergste.

 55. Het is belangrijk, dat deze rechtzaak gevoerd wordt; en ook, dat alles wordt opgenomen.
  Maar keer op keer blijkt, dat de rechtspraak niet onafhankelijk is, maar aangestuurd door … Ja, door wie of wat?
  Daarom acht ik de kans klein, dat het eerdere vonnis vernietigd gaat worden.

 56. Ik denk dat in hoger beroep het IND in het gelijk wordt gesteld.
  De mening van David Icke wordt niet op prijs gesteld en mag niet worden gehoord en of dit alles volgens de letter van de wet niet klopt doet ern niet toe.
  Het zou mij verbazing als de IND niet in het gelijk wordt gesteld.

 57. Ik moet ervan uitgaan dat de rechters onpartijdig en juist oordelen voor vrijspraak en het verbod wordt opgeheven. Zo niet dan is er iets ernstigs aan de hand met de Nederlandse rechtspraak. Maar ik ben ondertussen sceptisch.

 58. Ik denk dat de overheid niet blij is met de demonstratie en daarom een leugen heeft verzonnen. De rechters krijgen opdracht van de overheid, dus ik verwacht vooraf geen eerlijk proces.

 59. I will be very (and pleasantly) surprised if the appeal against the previous decision is granted. The judicial system is so corrupt that unless the judge(s) hearing this case are genuine humans the chances are that the appeal will be rejected. I hope I am proven wrong.

 60. Bizarre situatie. Natuurlijk is eerlijkheid van grote waarde. Het universum weet de waarheid en zal voor rechtvaardigheid zorgen. Heel veel succes.
  Dank voor het delen.
  Mevr de lange

 61. Ik hoop van harte dat deze zaak wordt gewonnen. Het is te gek voor woorden dat het überhaupt kan in dit land, maar echt vertrouwen heb ik er helaas niet in.
  Heel veel succes

 62. Ik heb totaal geen vertrouwen meer in de objectieve rechtspraak of in enig andere besluitvorming van de overheid. Ik blijf hopen, misschien word ik nog verrast.

 63. Icke ontkent de Holocaust niet, is geen antisemiet. Maar wat hij ook wel of niet vindt, hij mag zeggen wat hij wil. Onze vrijheid van meningsuiting mag niet aangetast worden. Te gek dat straks in de 26 Schengenlanden Icke niet meer mag binnenkomen. Ik vind het een schande dat Nederland dit heeft bewerkstelligd.

 64. Ik ben heel bang dat dit, evenals nagenoeg alle voorgaande zaken tegen de overheid en betrekking hebbende op dit onderwerp (corona/prik-gerelateerd), op voorhand een verloren zaak is. Ben sowieso bang dat we onderhand een verloren land zijn als het gaat om vrijheden, zoals de vrijheid van meningsuiting. Ik word hier ook echt een beetje verdrietig van en zou, als het kon, graag naar een ander land vertrekken, maar vraag me wél af waar het dan zoveel beter is dan hier. Bij voorkeur ook qua klimaat (al is het op dit moment prima).

 65. Ik hoop voor hem dat het verbod wordt opgeheven.
  Want het slaat echt nergens op.
  Maar denk dat je zelf ook wel weet dat de rechters hier in Nederland wel achter dat D66 staan en het WEF en dat de kans klein is dat het verbod wordt opgeheven.
  Maar de wonderen zijn decentrale nog niet uit, en hoop ik dat hij het redt,we hebben deze man nodig met dat ellendige politieke systeem wat ze door willen drukken.

 66. David Icke heeft veel mensen wakker gemaakt. Door hem met dit (on)recht systeem te veroordelen, wordt het maar weer duidelijk hoe ver we af zijn gedwaald van wat “recht” is. Rechtspraak gaat niet om de waarheid, maar om een bepaald gedachtengang, die ook een waarheid is, niet te laten horen of te ontkennen. Door het verbieden van in Europa te komen en niet te mogen komen spreken, ben ik, en velen zijn boeken gaan lezen, zodat we wel zelf kunnen gaan nadenken en een duidelijke beeld krijgen van wat er allemaal nog meer speelt. Dus heel erg bedankt, David Icke, voor al je kennis, kunde en heldere kijk of het falende systeem.

 67. Als hij niet zou winnen, met zoveel onjuiste leugens van de tegen partijen, dan zijn we reddeloos verloren in dit corrupte land met dezelfde corrupte rechters en justitie.

 68. Ik heb geen vertrouwen meer in de objectieve rechtspraak alsmede enige andere besluitvorming van de overheid. Ik blijf hopen, misschien word ik nog verrast.

 69. Big change the judge will stay with the decision made in December last year. Not because that is right or fair or the law but because it is very threatening to hear the truth for the BV Nederland and the other Schengen countries. The plan is to be rolled out and as rapid as possible without ’the people’ getting doubts or rebellion. Only when it is ’too late’ some people will start to realise what is really going on however the majority will be just going along with the system as long as they have access to (unhealthy process) food and have their internet entertainment and income. It takes a lot of bravery and effort to be autonomous, healthy and free. Most people are not willing to go that extra mile. So if you want out of this ‘new world’ better leave NOW and leave behind all those that are seemingly not caring about truth, real life, health, connection, personal development and engagement with nature and the innate true nature of mankind.

 70. Ik hoop echt dat David in het gelijk wordt gesteld. Ik vrees echter dat de objectiviteit van de rechters dat niet toelaat.
  De rechters zijn teveel door de politiek beïnvloed.
  Desondanks hoop ik dat David in het gelijk wordt gesteld.

 71. Rechters die niet door God toestemming hebben gekregen om recht te spreken doen hun uitspraken om de regering ter wille te zijn. ALS er al een rechter zou spreken vanuit zijn hart (God) dan komt er vrijspraak. Maar dan is die rechter zijn functie kwijt want dan brengt hij de regering in problemen.

 72. Gaat niet lukken.
  Alles wordt gemanipuleerd tot in de hoogste regionen.
  Internationaal Gezichtsverlies kunnen ze zich niet veroorloven want dan breekt de beerput open wat ik trouwens wel graag zou willen …

 73. Ik denk dat de Nederlandse staat dit al weer in kannen en kruiken klaar heeft en het hoger beroep wordt een farce. We hebben al een hele tijd geen rechtstaat meer waar de rechten van burgers tellen. Op allerlei gebied. En dat gaat in dit hoger beroep nog maar weer eens een keer worden bevestigd. Dus ik heb hier geen vertrouwen in. Benno

 74. Nee, gaat hij niet winnen.
  De valse tegenkrachten die de politiek in de meeste landen aansturen, zoals bv WEF en WHO en het werkelijk grote kapitaal zijn op het moment sterker dan welke democratische organisatie ook.

 75. Ik hoop voor Icke dat hij wint.

  Ik vrees echter dat de zaak verloren is omdat ons rechtssysteem zo verrot is als wat. Er is geen recht meer. Degenen die tegen ze zijn, worden aangepakt. Ben je het met ze eens, goede vrienden.

  Toch wens ik Icke veel succes morgen.

 76. We hebben ook in Nederland te maken met een dubbel rechtssysteem wat inhoud 1 voor de Elite die zo ongestraft buiten schot blijft en 1 voor de gewone burger, de groep waar David Icke ook onder valt. Zolang dit niet uitgeschakeld wordt , geef ik David weinig kans.

 77. Het is op voorhand niet te zeggen of de zaak gewonnen of verloren zal gaan worden. De logica en het ‘normale’ recht volgend zou deze zaak duidelijk moeten zijn en zeker gewonnen moeten worden, echter de logica in de rechtspraak is de laatste jaren ver te zoeken; diverse rechtszaken hebben dat helaas maar al te vaak bewezen. Ik hoop van harte dat David zal winnen. tevens wil ik jou, Mordechai, en allen die naast je staan en bijstaan, hartelijk danken voor je inzet in deze, maar ook andere zaken en gelegenheden.

  Vriendelijke groet,

  Ron Appeldoorn

 78. Ook al zou David niet winnen, is het belangrijk dat hier duidelijk wordt waar de elite mee bezig is en helpt mee aan bewustwording.

 79. Aangezien er geen sprake is van onrechtmatigheid is de sanctie ook onrechtmatig. Iemand het zwijgen opleggen door de toegang te weigeren staat gelijk aan censuur. Dat is bij wet verboden en zelfs strafbaar. De rechtspraak echter is niet onafhankelijk en dat maakt elke uitspraak per definitie dubieus en zinloos.

 80. Kansloos. De rechtsstaat bestaat niet meer. Wie er precies aan de touwtjes trekken blijft lastig te achterhalen. Geweldloze oplossingen voor dit soort onderdrukking lijkt meer en meer zinloos te worden. Ik roep niet op tot geweld, ik voorspel het slechts.

 81. Ik weet het echt niet, Morry. Wie de rechter zal zijn is mij niet bekend, en ik heb zelf inmiddels erg weinig vertrouwen in de hele nederlandse rechtspraak. Niet alleen in de nederlandse trouwens. Ik heb al van een geval in Duitsland gehoord, (van de bekende advocaat Reinier Fullmich) dat rechters, die een juiste uitspraak deden over een klacht tegen Big Pharma , vervolgens zelf op non actief werden gezet. Geen rechter wil natuurlijk dat risico lopen. De meeste rechters in Nederland zijn van D66.
  Er zal wel een of andere belachelijke nonsence redenering in elkaar geknutseld
  worden, dus ik neig sterk naar een negatieve uitkomst voor David.

 82. Mensen uitsluiten die een andere mening hebben is pas echt een gevaar voor de democratie. Onze overheid heeft al teveel invloed op de media en gebruikt technieken om burgers te beïnvloeden. Ook dat zie ik als een gevaar. David’s verhaal over Repeaters vind ik echt sterk.

 83. David Icke zal vermoedelijk het hoge beroep verliezen,echter hoop ik dat niet aangezien vrijheids van meningsuiting een goede basis is.

  Maar het,de rechtspraak is door,door verrot door de invloed van het corrupte politiek spel van [D666,VVD,CDA,CHRISTENUNIE] en meerdere partijen[eigenlijk de hele 1e en 2 e kamer máár ook Brussel,Straatsburg,Europees Unie]

 84. Met stomheid heb ik de vorige keer kennisgenomen van de uitspraak. Ik hoop echt dat het Hof laat zien dat dat een grote fout was. Mocht het Hof in dezelfde voetsporen treden dan raak ik het laatste kleine beetje vertrouwen dat ik nog in de rechtspraak heb wel kwijt.

  Sterkte maandag!!!!!! Ik ga duimen!!!

 85. Ik denk dat hij het gaat verliezen omdat het Nederlandse rechtssysteem zo corrupt is als de pest. De regering en het WEF hebben zich overal ingevreten zodat er nergens meer een podium zal zijn voor anders denkenden, onvoorstelbaar dat dit mogelijk is in ons voormalig tolerante landje. Desondanks wens ik hem en jullie heel veel succes en ik hoop dat het wel een positieve uitspraak zal worden, uiteraard!!

 86. David is geen holocaust ontkenner nog antisemiet.
  Ze ze zoeken een zondebok ze zijn bang voor hem omdat hij de waarheid verkondigd…zo gaat het al door de eeuwen heen .
  Wie de waarheid vertelt word opgeruimd.

 87. Ik heb weinig vertrouwen in het rechtssysteem maar ik hoop echt dat deze hetze stopt en dat David Icke wint.
  Geheel ten onrechte wordt hem dit aangedaan.
  🙏🏼🙏🏼

 88. Ik hoop dat Icke wordt vrijgesproken van het verbod maar ik vrees het ergste. Als dat namelijk niet gebeurt dan zijn we verder van democratie af dan de noodtoestand waarin die nu al verkeert. Voor mij zou dat een nieuw ‘ijk’punt markeren in de geschiedenis vd democratie in Nederland. Angstaanjagend!

 89. Het aanpassen en maken van wetten om de regering meer macht te geven vind ik een enge ontwikkeling
  David Icke is hier helaas de dupe van , sterker nog hij schrijft hier voortdurend over hoe ( Israëlische ) organisaties hem dwarsbomen .

 90. Wie trekken er aan de touwtjes? Wie heeft de meeste macht?
  De uitslag is niet te voorspellen. Ik volg David Ike al jaren en dat aan zijn mening in deze getwijfeld kan worden is al een teken hoe er vanuit vooropgezette standpunten wordt geredeneerd. Gelijk hebben is nog lang niet gelijk krijgen.
  Ben zeer benieuwd. F.Q.

 91. David Icke is the last person to be called an Anti-Semitie . The people who are calling him out are themselves not even Semites! They are Ashkenazi Jews who ADOPTED the Jewish religion from the Pharisees, not even the the real Jews! They are Khazars.

 92. We worden bestuurd door dwazen. Alles wat afwijkt van het overheidsstandpunt wordt als nepnieuws gekwalificeerd. De grootste verspreider van nepnieuws is overigens de overheid zelf met de NPO voorop. Gebruik je gezond verstand en je doorziet in no time alle leugens.

 93. Ben bang dat hij het gaat verliezen. De rechtelijke macht is in handen van D666.
  De rechtelijke macht is corrupt tot op het bot.
  Maar ik blijf positief

 94. De rechtspraak in Nederland is corrupt, dus het gaat niet lukken. We hebben in Nederland opnieuw met oprukkend fascisme te maken. Hopelijk worden we nog op tijd wakker.

 95. De overheid is de grootste verspreider van nepnieuws met de NPO voorop. Gebruik je gezonde verstand en je doorziet in no time alle leugens.

 96. Nederland deporteerde van alle Europese landen de meeste joden. Al die gevoeligheid mb anti semitisme vindt ik ongeloofelijk hypocriet,,temeer omdat er in de huidige geschiedenisboekjes vd badisschool nagenoeg NIETS meer over vslt te kezen. Een kwart bladzijde. Totaal kwatch dus, om woke etiketten sls snti semiet op iemand te okakken die men “ staatsonveilig “ ofwel censuur- onvriendelijk acht. Censuur/ propaganda dient bestreden, het maakt dus niet uit of men de rechtszaak wint of niet. Al zou het beter zijn als men win, dit ligt niet in mijn vereachting. Wel, dat steeds meer mensen verantwoordelijkheid zullen nemen voor het ECHTE onrecht wat ons allen, nu is aangedaan. En al eeuwen her. The Great Awakenkng. De ECHTE reset gaat komen.

 97. Natuurlijk gaat hij winnen. We creëren onze eigen toekomst. Winnen! Tijd om de wereld harmoniser te maken.
  We gaan er voor en geven niet op!
  💖

 98. Natuurlijk word hij vrijgesproken, zeg ik snel, maar terugdenkend aan het “Akwasi incident “ op de Dam heb ik mijn vraagtekens..Die had bestraft moeten worden maar is door zijn vrienden met dezelfde overtuiging vrij gesproken.En juist hij kwam wél met zeer kwalijke uitspraken! Komt nog bij dat Amsterdam een bolwerk is van linkse activisten, die het balletje hebben laten rollen, met voorop Halsema.Als het recht zegeviert is er niets aan de hand…Maar is recht nog recht in Nederland…

 99. Beste Mordechai,
  Rabbi Antelman en vele anderen hebben gelijk gekregen.
  Het kwaad, satanische mensen (nep-joden/-christenen/-islamieten) heeft vaste voet gekregen in ons bestaan.

  Wetgeving ter bestrijding van antisemitisme wordt als wapen gebruikt tegen alle kritische denkers die hun afkeer van globalisten laten blijken.

  Dit is slechts voorspel.

  Lees rabbi Antelman voor het antwoord, echte aanrader, Antelman “to eliminate the Opiate”.
  Deel I is gratis, deel II kan je kopen. Laat je kennis maar groeien. 🤗
  https://archive.org/details/marvin-s.-antelman-to-eliminate-the-opiate-vol-1-pdf

 100. Yourself and David as well as the Team at Iconic are doing a marvellous job to expose the corruption embedded in the governments of the world who are following the technocratic agenda of the World Economic Forum, UN & WHO. Whom nobody has ever elected or voted for. Well done I & thank you 🌻.

 101. Met een betrouwbare rechtspraak, zou David in eer worden hersteld! Maar de duivel, 666, heeft veel macht over onze ‘leiders’ en ‘rechters’ dus is dit bij voorbaat beslist. ’t Is een nare goddeloze bende.
  Ik hoop en bid dat het recht zal zege vieren. Maar: “Uw wil geschiede”…

 102. Een enorm onrecht! Helaas zal straks blijken hoe groot de afhankelijkheid van “rechtsprekend Nederland” van linkse partijen is. De uitspraak zal negatief uitpakken voor Icke. Hoe onrechtvaardig dat ook is.

 103. Absoluut een bizarre rechtszaak. Recht zal uiteindelijk zegevieren. Ik zet mijn intenties op het winnen van David Icke in deze zaak.
  Lidy

 104. Ik heb er een hard hoofd in dat het hoger beroep wordt gewonnen door de Heer Icke, omdat de hele rechterlijke macht wordt beheerst door Links, zodra links merkt dat iemand een afwijkende mening heeft ben je bij voorbaat al kansloos, links mag iemand meteen aanklagen zonder eerst met bewijzen te komen, ik hoop dat ik er naast zit, maar ik heb grote twijfels betreffende de eerlijkheid van links in deze kwestie

 105. Nothing surprises me anymore in the Netherlands and the more so in Amsterdam.
  CIDI is a Zionist = secret globalist satanic organisation trying to create total control.
  This is a pure criminal organisation and most of the people are asleep.
  It is a bloody shame how in a period of some 50 years the globalists have infiltrated at all levels of government to globalist controlled organisations. Read Khazarian Maffia and Zionists.
  Via Bilderberg, WEF, WHO, UN, EU the Dutch government have delegated in small steps control to external satanic institutions without informing the people and without elections. With false issues as climate problems (which it is not) and mass immigration of victims of war (which they are not) they ruin the Dutch culture and financial situation. They stole money from the people (conversion to euro costed the people serious money) while profiting the Rothschild central banks and large corporations. The Dutch government is guilty of treason. And Rutte C.S. are still in power despite large opposition.

 106. Ik hoop dat David Icke deze zaak gaat winnen. Maar kijkend naar de jaren die achter ons liggen en we hebben kunnen zien hoe onze zgn rechtstaat met mensenrechten omgaat blijft het bij hopen.

 107. David Icke heeft gelijk, volgens dit zou hij de zaak moeten winnen. Maar aangezien de “juiste”rechters op de “Juiste”plekken geplaatst zijn,denk ik niet dat David Icke in het gelijk gesteld word. Dat zou niet passen in de snode plannen die de door Klaus Swap geinfiltreerde regeringen met ons hebben.

 108. Hallo Mordechai…🙏💖

  De demokratie bestaat al niet meer. De vrijheid van meningsuiting wordt al lang niet gerespecteerd.
  Dat is niet iets nieuws.
  In 1986 werd de toegang tot Nederland ontzegd aan Osho, een wereldbekende spirituele leraar.
  Dat werd indertijd door de 2de kamer besloten, met als belangrijkste reden, omdat Osho, in zijn lezingen en boeken, de gevoelens van homosexuelen zou hebben gekwetst. (Anti-woke)
  David Icke is ook een spirituele leraar, en daarmee dus gevaarlijk voor het establishment. Icke doorziet alle leugens, en dat is gevaarlijk in een samenleving die geregeerd wordt door leugens. Deze leugens worden gezamenlijk in stand gehouden door de regering, de kamer en justitie, kortom the heersende macht.
  Waarheid vertellen is gevaarlijk en wordt door de machthebbers weggezet als desinformatie…
  Leugens zijn Waarheid geworden. Waarheid is leugen.
  Dit is dus helemaal George Orwell 1984.
  Jullie maken dus geen schijn van kans in dit hoger beroep, is mijn bescheiden mening…
  Em mochten jullie toch winnen, dan zit daar een heel gevaarlijke adder onder het gras….

  Keep going with the Fight for Freedom and Truth!!!
  Lots of Love
  Hariprem 💞 💞 💞

 109. Ik hoop het ten zeerste maar ik ben bang van niet omdat rechters en politiek en private partijen met elkaar samenspannen en agenda 2030 moet worden doorgedrukt.

 110. Wat de uitslag ook zal worden,
  het zal het in het voordeel
  van de universele liefde zijn.
  Die is niet te bestrijden.
  Tot gauw David,
  🦋🦋🦋🕊

 111. Marjon van der Wateren

  Ik hoop echt dat gerechtigheid zal plaatsvinden door een onafhankelijke rechter. Maar ik vrees dat de druk te groot is op de rechtelijke macht en politiek beïnvloed is. Dat hebben we eerder gezien.
  M.a.w ik heb er weinig vertrouwen in, maar ik hoop dat ik ongelijk heb. David Icke zijn boeken heb ik. Als je gecensureerd wordt ben je een gevaar voor het narratief en zit je dus bij de waarheid. Ik ga duimen voor David en vrijheid van meningsuiting 🤞

 112. Ik vrees dat David ook in het hoger beroep niet word vrij gesproken van de dwaling waarin ze zijn beland in dit land , de rechtspraak is er een geworden die de lijn van de regering volgt en deze neemt het niet zo nou met de grondrechten van burgers.
  Mensenrechten word als een hemd uit gedaan en op een stoel gelegd om mensen in een onmogelijke situatie te doen belanden en ze zo te dwingen tot daden zodat ze keiharde acties uit kunnen gaan voeren.
  Als recht niet meer word gesproken is anarchie het alternatief.

 113. Geachte heer M Krispijn, met deze reactie wil ik graag aangeven geheel achter u te staan in uw strijd, tegen deze wettelijke onrechtmatig genomen beslissing van de Nederlandse Overheid…met vriendelijke groet verblijf ik …Robert Lammers

 114. Het verbaasd me niet hoe doordrongen het is wat een groep elite klaar krijgt hoe dit nu zo gebeurt,sensor en canseling.
  Ik twijfel of de juiste informatie tot het hoger gerechtshof komt en de moed en de kracht heeft om de waarheid onder ogen te kunnen en mogen zien.Ik stuur morgen alle positieve licht energie, mogen de waarheid zegen vieren.

 115. In een fascistische samenleving is om te winnen weinig kans! Maar het is goed Nederlanders te laten zien onder wat voor regime ze leven!

 116. De regering legt nieuwe catagoriën rigide, arbitraire, zwart/wit, werktuigelijke, kuntsmatige deken over het leven en werkelijkheid om het overheidnarratief te steunen. Wetten en nieuwe regels worden opgesteld om te sanctioneren en te controleren.

 117. Helena J. Hoppenbrouwers

  De rechtspraak in Nederland is niet meer wat het ooit geweest is. Ik denk dat ze er wel iets op vinden om het hoger beroep te winnen. Mogelijk dat het Europese hof iets kan betekenen, Hij mag per slot van rekening ook nog 25 andere Schengenlanden niet in. Zij bepalen dus waar Icke wel en niet mag komen. Beetje erg veel last van hoogmoedswaanzin die IND. Dat kunnen ze wel maar een goede asielprocedure opzetten wat hun hoofdtaak is kunnen ze niet. Jammer allemaal. Hopelijk krijg ik ongelijk wat de uitkomst van het hoger beroep betreft. Veel succes

 118. Ik heb minimaal 4 boeken van David Icke gelezen en kan mij nergens enige vorm van antisemitisme herinneren. Hij wordt wel wereldwijd belaagd door mensen van de ADL (anti defamation league) die mensen zoals George Soros beschermen. David is zeker zeer kritisch op Soros en andere zionisten maar geeft daar een uitgebreide onderbouwing voor.
  CIDI en ADL zijn naar mijn mening het zelfde en financieel gesteund door Israël.

 119. Als er werkelijk recht gesproken zou worden, dan kan David Icke dit beroep alleen maar winnen. Maar we hebben de afgelopen jaren gezien hoe Nederland in een dictatuur is veranderd, waarin ieder democratisch geluid wordt afgestraft of weggecensureerd; we kunnen dus alleen maar hopen dat David Icke dit beroep wint. Hij is bij ons van harte welkom.

 120. Het verwondert mij niet dat cidi alle wetten mag laten breken door de slaaf organisaties. Hele economieën hebben ze in handen zoals het militaire apparaat van de vs. Alle grote bedrijven zijn in handen van Rothchilds blackrock of venguard. Soros is eigenaar van zogenaamde anti fascistische groepen die op een fascistische manier protesten organiseren. Evelyn Rothchild versprak zich toen hij zei dat hij het Engelse leger wel even zou sturen vanuit Londen naar Oekraïne. Dagboek van AF was met een balpen geschreven die pas in 1948 werd uitgevonden. Als ik dat wil beredeneren op bv Twitter dan breekt een Joodse Nederlander in en gooit al mijn gegevens in het openbaar terwijl ik niets hatelijk had gezegd maar dat is hun methode van gespreksvoering. Ze zijn in 2000 jaar uit meer dan 100 landen verwijderd maar het was altijd de schuld van die landen. Haat nee maar ik ben zwaar teleurgesteld.

 121. Nederlands is typisch kop in het zand en eerst doordrukken zodat er uitstel is. daarna kunnen ze een ruttetje doen…wedden dat ze zeggen: met de kennis van nu… dus hij krijgt gelijk zonder een sorry te kunnen verwachten.

 122. In een fastistische samenleving is er weinig kans om te winnen. Maar het is goed om Nederlanders te laten zien onder welk regime ze leven.

 123. Quote:..”Daarmee wordt feitelijk ingegrepen op de inhoud van een demonstratie hetgeen valt onder censuur. En dat is verboden.”…..
  Indien dit inderdaad de uitkomst van het hoger beroep zou zijn, betekent dit dat ons land, het kabinet, de rechters, de politie, het leger en alle verdere overheids instantiies, direct onder EEN dictator van een PRIVÉ STICHTING vallen en daaruit volgt dat nederland niet langer een democratie is maar een dictatuur!!!!

 124. Helaas zal David geen gelijk krijgen. Het zelf ingenomen DDR66 clubje rechters hebben teveel moeite met de recht en wetgeving zoals daar veel door DDR66 zelf bedacht is!
  Hoe is het mogelijk dat iemand zo wordt geschoffeert, terwijl de meeste van hen de man niet eens kenden, geen idee hebben/ hadden/ hebben wie hij is en waarvoor hij staat. Rechtspraak op basis van pure fantasie of angstvvan een stelletje linkse gekken.
  Ik hoop dat ik ongelijk heb, maar heb daar een hard hoofd in!

 125. Heb goede hoop dat hij nu in het gelijk wordt gesteld, gezien de kentering die nu plaats vindt. De rechter bevindt zich op heel glad ijs…

 126. Ik vrees dat het een verdronken kalf is, m.a.w. een reeds verloren zaak.
  Het rot zit te diep en dat hoekje doet er alles aan om anderen het zwijgen op te leggen en hun verwrongen waanbeelden door ieders strot te rammen.
  Elk op ratio en logica en door feiten ondersteund betoog, moet en zal de nek omgewrongen en gecensureerd worden. Slechts één agenda is toegestaan, nl. die van hen.

  Echter dit wil niet zeggen dat hiertegen niet gestreden dient te worden. Integendeel, het is de plicht om de ondergraving van rechten en plichten en vrije meningsuiting te verdedigen.

 127. Als de zaak niet gewonnen wordt door David, En dat de maatregelen ongegrond waren. Dan zijn we beland in China 3.0 ,dan heet de regering de stazi.

 128. Ik verwacht niet dat er nu al winst word gehaald dat david deze zaak wint. Daar ik denk dat alle systemen zoooo corrupt zijn dat daar eerst nog meer corrupte personen opgeruimd moeten worden voordat er echt ‘eerlijk’ gekeken wird en David de zaak wint.

 129. Vermoed dat hoger beroep tot niets leidt, het mooie aan deze zaak(en) is dat men zich volledig bloot geeft, duidelijker wordt het niet, censuur in optimaforma…, uitsluiting van mensen met een verkeerde mening, maar goed de meeste mensen hebben hun blik op de wereld nog altijd vanuit de Mainstream media, gelukkig is ook hier het tij aan het keren…

 130. Al ben ik het vertrouwen in onze onafhankelijke rechtspraak inmiddels verloren, hoop ik oprecht dat Icke in zijn gelijk wordt gesteld.
  De Nederlandse rechtspraak is vergiftigd met D66-ers, evenzo universiteiten, waar ze worden opgeleid. Op dat niveau worden studenten gemanipuleerd, gepokt en gemazeld. Doe je niet mee dan kun je je carrière als aankomend rechter vergeten.

 131. A very worrying situation and one that needs to be confronted robustly. David Icke is a brave and courageous truth speaker and seeker and should be applauded and welcomed not sanctioned and subjected to this kind of treatment. He and all those who speak out need our support and encouragement especially now as we dangerously veer towards an Orwellian world of control in all aspects our lives.

 132. Ik denk dat hij nu ook weer de kous op de kop zal krijgen.
  Niet dat hij ongelijk heeft maar dat hij niet het gelijk zal krijgen.
  De hele kliek spant zich samen tegen de gewone burger.
  De teugels van de gecorupteerde “elite” die zogenaamde 1% zullen iedereen de mond snoeren en verder verslaven. Vooral diegene die z’n mond open doet moet uikijken, want bigbrother met zijn teugels tot in je mobieltje zijn als de dood dat er een revolte begint.
  Voor zover dat deze al aan de gang is wordt ieder verzet met geweld of bedreigingen in de kiem gesmoord.
  De alternatieve media zoals fuckbook doet er voor 100% aan mee. Ik spreek uit eigen ervaring.Want politie aan de deur ( ondanks dat het aardige agenten waren) vorige jaar zomer heb ik wel als een (weer een bevestiging ) gezien dat men iedereen strak in de gaten houd.
  Dit simpelweg alleen voor mijn postings op fuckbook en Twitter.
  Zeg ik erbij dat twitter meer coulance toont dan eerstgenoemde.
  Een 2e account heb ik ondertussen bij f@ckbook en bij Twitter nog steeds de eerste.
  Ik heb ondertussen 23 bans van 30 dagen plus een veelvoud aan kleinere “strafjes” gehad.
  Dat was mijn “beloning” voor mijn eerlijke berichtgeving op f@ckbook …Bedankt …Zuckerberg.. voor deze oneerlijke behandeling die ik en miljoenen anderen dagelijks krijgen die jij als uitvoerder van het vuile spel uitstekend uitvoert.
  Ik vraag me af hoeveel mensen zoals hij ( of in een gelijksoortige positie) bedreigt of gechanteerd worden.
  En ( normaal) persoon zou zoiets normaal gesproken toch niet doen denk ik dan.
  Het verdoezelen van de shit die over de gehele mensheid wordt uitgestrooid gaat echt…
  miljarden levens kosten.

  Onzin Renéetje…

  Sure..
  De volgende geregiseerde pandemie staat al klaar.. niet omdat het zo gevaarlijk is . Maar om U en mij straks te gaan verplichten om de gifspuit te nemen . En de gehersenspoelde massa .. “het gross van de wereldbevolking” trapt er massaal in. David Icke en vele anderen ..zogenaamde klokkenluiders worden openlijk of in het geniep dagelijks bedreigd..zelf vermoord als men te gevaarlijk wordt
  U gelooft mij niet ?
  Kijk op mijn site ..linkje toegevoegd ( mijnoverdenkingen.blogspot.com) en maak een telegram account aan laat U niet bang maken als U anti-virus software of browser zegt . U betreed een gevaarlijke onveile site als U doorgaan ( voorbeeld) frontnieuws.com of dissident.one wordt ook nog de vraag gesteld..toch doorgaan naar deze onveilige site ..ondanks her risico? Gewoon aanklikken. DAN WORDT U DE OGEN GEOPENT. Maar U moet wel durven.
  Dus… ik wou het kort houden maar dat lukt mij ( weer) niet excuses 😇 Dus LAAT U NIET BANG MAKEN EN OPEN UW OGEN EN DENKVERMOGEN
  Met vriendelijke groet Rene.Strobos
  Blijf alert…

 133. Ze komen overal mee weg dus waarom hier niet mee!!! Ze doen zelfs dingen wat verboden is en nog komen ze ermee weg. Alles is zo overduidelijk!!! Als je zelf in een corrupte zooitje leeft hier, zelfs doktoren en advocaten en rechters kan opkopen in dit land dan sorry begin maar eerst dat zooitje weg te sturen dan word t allemaal wat eerlijker hier.. als die mensen op hun stoel blijven zitten komen wij helemaal nergens

 134. Al jaren volg David Icke. Hij heeft veel voorspeld en uitgelegd. Ik hoop dat David wint. Want het is schandelijk wat hier is gebeurd. Maar ik twijfel aan de rechtstaat die zal beslissen in zijn nadeel.

 135. Al vele jaren organiseerde ik de lezingen van David in Nederland. David is een van de meest lieve Mensen die ik ken, dat zei ik ook in het Café Weltschmerz interview. Als de rechter eerlijk is en ECHT alles gaat uitpluizen en ook echt onafhankelijk mag oordelen, dan zal David deze zaak winnen.

 136. Beste Mordechai,
  Als werkelijk het recht zou zegenvieren zou David deze zaak winnen.
  Maar helaas kunnen we niet meer spreken van eerlijke rechtuitspraak en denk ik dat hij deze zaak verliest.
  Nederland is door en door verrot en zolang het slappe nederlandse volk blijft zwijgen en toekijkt hoe alles gesloopt wordt en de corrupte wef lieden in den haag mogen blijven zitten zal het alleen nog maar erger worden.
  Ik zag dit al jaren geleden aankomen en ben dus ook al ruim 13 jaar weg uit voormalig nederland.
  Desondanks vind ik het triest wat er met nederland gebeurd en voel mee met familie en vrienden en iedereen die deze terreur ondergaat!
  Wanneer staat het volk massaal op en zegt” GENOEG IS GENOEG!!

 137. Ik denk dat Icke niet gaat winnen.
  Er zijn al zoveel tegenstrijdige uitspraken gedaan die kant noch wal raken en dat zal met deze kwestie ook het geval zijn. Helaas, vrijheid van meningsuiting is ver te zoeken in ons westers landje.

 138. Als in hoger beroep het vorige vonnis van 29 december 2022 niet wordt vernietigd kunnen we vaststellen dat de rechtstaat vermoord is en we onder een totalitair bewind leven.
  Ik hoop en verwacht dat niet alle rechters zich aan de dictatuur onderworpen hebben en dat er toch nog recht gesproken gaat worden.

 139. Op basis van onafhankelijke rechtspraak moet deze beslissing worden teruggedraaid, de staatssecretaris en de burgemeester van Amsterdam en de IND en het CIDI moeten dan rectificeren! Echter, ik vrees gezien de eerdere processen tegen mensen met een onwelgevallige mening, die de staat steeds wint, dat David Icke dit hoger beroep verliest. De politieke afgang van Nederland en daarmee 25 andere Schengenlanden weegt waarschijnlijk zwaarder dan recht.

 140. Ik geloof dat ieder paradigma grenzen kent. Zo ook ons politieke- en ons juridische systeem. Mensen die buiten die grenzen kunnen en willen kijken, zien dat, hoewel je binnen het paradigma vertegenwoordigd en beschermd lijkt, er buiten het paradigma andere krachten spelen. Vanuit dit gezichtspunt wordt de mens gebruikt en gemanipuleerd en wordt alles op alles gezet om de mens in het bestaande paradigma gevangen te houden. Nu er veel aan het veranderen is in de wereld en steeds meer mensen uit de huidige politieke en juridische jas groeien, ontstaat er een toenemende angst bij de machthebbers en hoeders van het paradigma en is het niet meer voldoende om mensen als Icke te negeren. Men is dus in actie gekomen om hem te stoppen.
  Ik vrees daarom ook dat het proces zal verlopen met het doel het paradigma in stand te houden.
  De mensheid ontwikkelt echter door en de geschiedenis leert dat oude paradigma’s in verval hoe dan ook plaats zullen maken voor nieuwe. De geschiedenis leert ook dat het nu juist de hoeders van deze oude paradigma’s zijn, die dat inzicht als laatste krijgen. Tot dan zal het blijven schuren.
  De zaak Icke is in die zin een mooie graadmeter.

 141. De kans dat Icke het hoger beroep gaat winnen, acht ik klein. Met de voorbereidingen en de komst van de corona hoax is Nederland geen democratie meer, maar heeft de weg ingeslagen naar een totalitaire staat.

 142. Met de corrupte rechters in dit corrupte land is dit hoogstwaarschijnlijk een verloren zaak. Icke is een gevaar voor de deepstate omdat hij als bekende tv persoonlijkheid de waarheid verkondigd. De censuur is hier al zo erg dat de gewone burger, as we speak, al vrijwel rechteloos is.

 143. Wordt David schuldig bevonden aan wat dan ook, dan wordt het tijd dat we als volk harde maatregelen gaan treffen tegen de zittende politiekers.
  En dat zal echt nodig worden, ook vanwege agenda 2030 en de WHO.

 144. lex van Starrenburg---

  Ik denk het niet want er is geen eerlijkheid in de rechtspraak in Nederland ALLEEN als er
  massaal opgestaan wordt, zijn er. mogelijkheden
  En ik denk zelf dat die tijd gaat komen !

 145. Deze zaak is een verloren zaak met het rechtssysteem wat wij hier hebben, alles en iedereen die anders denkt dan de linkse bende zal zulke zaken als deze verliezen.

  Dit komt puur door het feit dat het hele justitiële systeem zo corrupt is als maar zijn kan.

 146. Gezien de idiote uitspraken van de afgelopen 3 jaar denk ik dat deze zaak verloren gaat worden.
  Misschien was er een kans geweest met rechter Jansen (zaak Willem Engel en de Mos)
  maar die zal wel geen hoger beroep doen.
  Maar ik zal duimen!!!
  Dank voor jullie enorme inzet!
  Groet Jules Kamphuis

 147. Hoezeer ik ook hoop op het tegendeel, heb ik geen geloof meer in ons rechtssysteem en de inmenging van de politiek, dus bij voorbaat kansloos vrees ik….

 148. Het lijkt erop dat de hersen spoeling in het onderwijs, media enz. en de vaccinaties, bij velen al zoveel schade hebben toegebracht, dat ze de werkelijkheid niet onder ogen kunnen of durven zien, en gaan ze liever als lemmingen massaal hun ondergang tegemoet dan dat ze naar eer en geweten handelen of beslissen. Men legt de verantwoordelijkheid, ver van zichzelf, of de kleine gemeenschap en de staan ze op een afstand te rillen en te piepen, als het gebeurt want wij zij geen Brussel, geen Den Haag, Geen Amsterdam, Geen burgemeestertje, Geen wethoudertje, Geen raadslidje.

  Ik heb in dit soort besturen en oneigenlijk gebruik van macht van het totalitaire regiem totaal geen vertrouwen!!!

 149. Mag hopen dat men hem toelaat. Maar dat zal de politiek wel weer tegen houden, reken daar maar op. DE WAARHEID MAG EENS NAAR BUITEN KOMEN, WAT ZIJ MET ONS VAN PLAN ZIJN. Het zijn gewoon MOORDENAARS , en die moeten opgepakt worden. Voor het tribunaal ermee Schande dit… Mag hopen dat deze man nu succes heeft..

 150. Anneke Driessen van Berendonk

  Helaas is het rechtsysteem inmiddels zover af gegleden naar een meewerkend orgaan van de Overheid dat mij het zwaar te moede is geworden daar nog in te ( kunnen) vertrouwen. Dus voor nu geef ik David Icke weinig kans helaas.

 151. IK HOOP DAT ER EEN EIND KOMT AAN DEZE FLAUWEKUL. tegenwoordig ben je al rassist als je te krappe schoenen aan hebt.Maar ja, als je geen argumenten hebt, dan trek je gewoon d ie kaart.

 152. It’s a hopeless case. The Illuminati (the elite) who rule the world are scared of anyone who speaks the truth and reveals their plans and spreads positivity. They will censor David Icke in the same way they are censoring Andrew Tate, in the same way they censored Michael Jackson.
  But we know the truth now. Thanks to David and everyone else who is refusing to be silenced.

 153. Hoe graag ik ook zou zien dat David de rechtzaak gaat winnen,
  Inmiddels heb ik na al die jaren wel gezien hoe ons rechts systeem werkt
  Vooral de corona tijd was het goed te zien
  De D66 rechters zijn dor en dor corrupt en zijn alleen maar bezig om het beleid van de WEF uit te rollen
  Nederland heeft geen democratie meer
  Ben ook wel klaar er mee, en zal dit land zeker verlaten
  Wat al veel mensen doen

 154. Normalerweise zou je verwachten dat de hele beslissing van de tafel wordt geveegd maar in de huidige corrupte rechtsstaat is dat nog maar de vraag!

 155. Het is naar mijn gevoel afhankelijk van de rechter en zijn vriendjes, in hoeverre zij op de hoogte zijn van het algehele disclosure project.
  Hierbij worden ook duistere zaken vermeld met betrekking tot het gezag in zijn algemeenheid.
  Als bovenbedoelde rechtslieden enige mate van intelligentie bezitten zullen zij tot een juiste uitspraak komen.
  Echter als zij nog steeds op geldelijk winstbejag uit zijn en daardoor angst kennen, zullen ze zich tegen de zaak keren en David Icke geen gelijk geven.

 156. Hallo,
  Ik volg meneer Icke ook al jaren, heb grote bewondering voor hem en heb hem nog nooit iets horen zeggen dat ook maar in de buurt komt van antisemitisme of holocaust-ontkenning.
  Nederland is veranderd in een dictatuur en de geheime diensten worden gebruikt om iedereen die het niet eens is met de ondemocratische partijen van het regeringskartel, of kritiek heeft op de overheid, kalt te stellen.
  Dit is meneer Icke dus overkomen. De zwaarste vorm van censuur omdat zijn toespraken blijkbaar als bedreigend worden ervaren door het regime. Ook overkwam het Tom Zwitser van de Blauwe Tijger.
  Door AIVD en NCTV worden nu 100.000 den vreedzame Nederlanders gemonitord, afgeluisterd door deze diensten die ook een heel leger aan trollen hebben ingezet die sociale media infiltreren. Deze diensten zijn in staat mensen levens kapot te maken.
  De minister van justitie maakt openlijk wetten die dit alles faciliteren, en die wetten worden door de kamer ook aangenomen. Sleepwet, cyberwet etc…
  Het volksreferendum werd al eerder afgeschaft door D66 en nieuwe onafhankelijke media wilt men gaan verbieden.
  Eén en ander doet denken aan de propaganda en de censuur ten tijde van de Weimar-republiek met de opkomst van de nazi´s en het fascisme.
  Ook de rechters en de media zijn in Nederland geheel gelijkgeschakeld aan het regime.
  Het verschil met het nazisme is echter dat het in het hedendaagse Nederland vooral lijkt te draaien om satanisme en kindermisbruik, zoals ook omschreven in het boek van Thomas Ross: ´de vrienden van Pinoccio´.
  Nederland is ´s-werelds grootste kindermisbruik bolwerk en rechtbanken, politie en openbaar ministerie zijn er in betrokken.
  We leven nu in een totalitaire dictatuur en leidinggevenden daarvan schermen nota bene met de ani-democratie, antisemitisme en terrorisme kaart.
  De vraag is hoe het tij nog kan worden gekeerd?

  Wie weet is er toch nog een kans dat meneer Icke alsnog in het gelijk gesteld gaat worden door de rechtbank en dat hij weer vrij kan reizen over de hele wereld. Ik blijf het volgen.

  Met vriendelijke groet,

  Dhr. P.W.M. Dodemont

 157. Zal lastig worden hoop wel voor David maar censuur is tegenwoordig zo sterk dat ook kan zijn dat nog steeds naar binnen mag.
  Of ze laten hem binnen en pakken hem dan als nog op slangen speel.
  Sterkte David

 158. Hij verliest het. Hij past niet in het narratief van de overheid. En de overheid is extreem bang voor mensen die iets anders denken/zeggen dan zij.

 159. Ik vrees, dat de rechter de IND gelijk gaat geven.
  Recht spreken in Nederland is allang onrechtvaardig.
  De rechterlijke macht loopt aan de leiband van de regering.
  Zeker als het om het aanvechten van coronamaatregelen gaat.
  Andersdenkenden wordt al jarenlang de mond gesnoerd.
  Voor mij is het failliet van de rechtspraak begonnen na de vervolging van de eerste demonstranten.
  Helaas.

 160. Net als bij Julian Assange mogen mensen niet met de waarheid komen over wat er gaande is.
  Regeringen zijn geen regering meer van hun land in het westen maar poppetjes van de Globalisten ofwel de elite die achter de schermen alles aan stuurt.
  Zelfs Klaus Schwaab is maar een poppetje van.
  De macht ligt bij de extreme rijken onder ons.

 161. David Icke zou het hoger beroep m.i. kunnen winnen. Maar of we daar blij mee moeten zijn is de vraag. Iedereen weet dat de argumenten waarop hij veroordeeld is kul zijn. Het was alleen een stok zoeken om de hond te slaan waarmee het beoogde effect – niet spreken op demo – is gesorteerd. Inmiddels is de urgentie eraf en denkt het grootste deel van de bevolking dat alles weer honkie dorie is. Veel leugens komen boven water maar niemand windt zich er verder over op. Zo zal ook het winnen van het hoger beroep van Ikce behalve een sorry zoals we dat van Rutte kennen, verder geen commotie veroorzaken. De wappies verkneukelen zich in eigen bubbel in hun gelijk en de rest sluit rustig aan in de eindeloze rij op Schiphol niet beseffend dat dit misschien de laatste keer is dat ze onbezorgd op vakantie mogen. .

 162. Te gek om los te lopen. Wie tegenwoordig oprecht is wordt de mond gesnoerd , wie leugens aan verspreiden is, mag dat voluit blijven doen. Ik blijf hoop houden dat het recht zal zegevieren en als wij samen het licht blijven uitdragen, zal de duisternis verdwijnen.

 163. Geen schijn van kans! helaas,
  Ik meen me te herinneren, dat DI heeft gezegd, dat Rutte weet, dat hij (DI) de waarheid kent.
  DI is een zg. “Indigo- mens” wordt goed beschermd., en om met Christina von Dreien, te spreken.
  “alles komt goed”

 164. I agree with the petition to allow David Icke to enter the Netherlands to speak. I have been a follower of David Icke since his first book was published over 30 years ago. I have read all his books :and follow his podcasts. I have never known of any anti-Semitic remark that Icke ever spoke or wrote. It is unjust and deplorable that Iche has been refused entry to the Netherlands on the basis of hearsay with no credible evidence. Thanks for this opportunity to defend and support David Icke.

 165. Weet het niet zeker, maar hoop op een overwinning.
  IND heeft sowieso geen gelijk, ook dat zijn schapen
  Sukses gewenst

  Groeten uit Best

 166. Alleen mogelijk als de rechtspraak functioneert. Dus door recht te spreken. De afgelopen jaren hebben laten zien dat dat nog slechts weinig plaatsvindt.

 167. Als ik rechter zou zijn en mensenrechten als uitgangspunt neem: eerder vonnis vernietigen.
  Helaas ben ik dat niet en zal de rechter, denk ik, tot een ander oordeel komen.
  Maar wonderen zijn nooit uit te sluiten. Houd hoop!

 168. Ik ben vanaf vorige week ook een politiek gevangene geworden. Corruptie allom maar dat wisten we. Nu zit ik ook in een gekkenhuis. Uitgeschakeld. Maar ik kom terug

 169. The process against David Icke is a big shame. I hope he will win the case, or else the EU has been a totalitarian area. Do you know Christian Terhes, a EU parlamentsmember? He is fighting for freedom in EU. You Can look him up on YouTube. Perhaps he could help.
  Best wishes for you and your work
  Anne Pryn

 170. Something is brewing in the USA
  Heavy military equipment rolling in several cities.
  PREP !
  Hope all goes well for David.
  if not, we’re all you know what.

 171. Gezien de corrupte D66 rechtstaat vrees ik dat de uitspraak helaas al vaststaat. En niet in het voordeel van David.. hoe graag ik dat ook zou willen.

  1. Waar dit land de afgelopen twintig jaar naar toe is gegaan……heel raar en beangstigent,wie weet nog de leuke,vrolijke,romantische naiev ogende tijd van de jaren zestig.Maar in Amerika had je waarschijnlijk ook toen al door die “voorsprong van de corrupte en smerige media sektaristen altijd toch al die stemmingen die er gecreeerd werden in de publieke sector.Maar nederland heeft geleerd en was zoals gewoonlijk jaren en jaren achter,en het internettijdperk heeft het allemaal in de wereld niet eenvoudiger op gemaakt…en d 66 is een partij geworden………wat een raar zooitje hypocriet scum is dat geworden……………

 172. Het is zo goed dat je dit weer onder mijn (onze) aandacht brengt. Af en toe zwakt de aandacht voor hoe ziek onze rechtsstaat werkelijk is, wat af. Ik ben zeer nieuwsgierig naar de uitkomsten van het hoger beroep. Het is waard om voor te vechten.

 173. Ik hoop van harte dat David Icke de rechtszaak zal winnen- het zou hoop geven- maar vrees het ergste….de democratie en vrije meningsuiting is toch al doodverklaard.

 174. Wie de afgelopen drie heeft opgelet weet dat er veel mis is met
  overheden, de mainstream media en allerlei instanties. Helaas ook bij veel instanties die goede doelen nastreven. Ook bij de rechtsspraak is veel mis. Er is hier al decennialang sprake van vercorrumpering.

  Het is duidelijk dat corrupte rechters David Icke nooit gaan vrijspreken.
  De kans dat we een rechter met gezond geweten krijgen die durft in te
  gaan tegen deze misdadigheid acht ik klein. Ondanks dit is het goed dat het hoger beroep gevoerd gaat worden, al is het alleen maar om steeds meer mensen bewust te maken hoe erg het is in Nederland en andere landen, en dat Democratie hier steeds minder te zoeken is.

  Een Elite verdeelt en heerst. Dat doen ze, helaas met succes, al eeuwen
  en eeuwen. Mensen mogen zich hier bewust van worden om vervolgens op te houden met volgzaam zijn en conformeren aan het voorgehouden narratief, wat zegt de waarheid te zijn maar het totaal niet is…

  Eerlijk duurt het langst, en echte waarheid zal zich meer en meer gaan tonen aan een steeds grotere groep mensen. Deze bewustwording gaat helaas niet over één nacht ijs. We hebben nog een lange weg te gaan. Maar eens zal er een verandering komen, die recht doet aan mensen die snakken naar een betere en rechtvaardiger wereld…

  Ik wens David heel veel sterkte. Hij is een dapper mens. Vele dapperen zijn hem voorgegaan en nog meer zullen na hem opstaan en zich uitspreken tegen leugens van een kleine groep machtswellustelingen….

 175. Helaas zal het geen zin hebben op dit moment….. Maar vastleggen is altijd goed! Voor later, zullen we maar zeggen 👍 veel succes! Gekkenhuis deze wereld, gelukkig is er hoop en zal het niet lang meer duren voor deze gasten! Ze krijgen hun straf! Lieve groet Annelies

 176. Wanneer de rechter zich aan de wet houdt en niet een loopjongen is van dit kabinet zal David Icke de zaak winnen.
  Wanneer de rechter het tegendeel beslist dan kan het hele kabinet op dezelfde gronden veroordeelt worden

 177. Beste,
  De rechtstaat is al enige tijd helemaal verrot. Ik heb ook weinig vertrouwen dat de uitspraak in hoger beroep anders zal zijn dan eerder (zie eerdere zaken die speelden tijdens Covid, de avondklok, de injecties per direct stoppen, etc.) Er zal wel weer een of andere drogreden naar voren worden gehaald om de eerder gedane uitspraak te handhaven en te rechtvaardigen, de rechtspraak volgt helaas het door de duistere machten opgelegde narratief.

  Helaas, ik kan het niet positiever zien.

  Bas Vermeer

 178. Zolang D66 en de linkse aanhang GL en PvdA de scepter zwaaien,
  Die nota bene ook de rechters aan hun zijde hebben , zal dit ook weer op een teleurstelling komen. Nogmaals VVD, D66, CDA en CU zullen zo lang ze aan de macht zijn de gewone burger blijven terroriseren. Per slot hebben ze nog een agenda af te werken.
  We moeten geduld hebben, betere dagen komen er toch een keer aan.

 179. Jammer, helaas maar waar. De situatie in Nederland is dusdanig dat rechters welke op zulke zaken gezet worden, instructies krijgen. Dhr. Icke gaat dan ook geen gelijk krijgen. Ik heb in de afgelopen 3 jaar vele rechtzaken live gevolgd en steeds wist ik de uitspraak al. In Nederland wordt geen recht meer gesproken.

  Mvrgr. Peter

 180. Volgens Ismael Perez, Brad Johnson en vele andere contactees zijn de dark forces, waar de Cabal voor werkt, grotendeels verdreven door de Galactic Federation of Worlds. Onze regering werkt voor de Cabal via opdrachten van de WHO. De Cabal moet nog verdreven worden want zij proberen nu zonder hun luciferian back up stand te houden via dwang, censuur en controle. Rechters en gezagsdrager werken hier nog te veel aan mee en er moeten steeds meer weigeraars komen uit deze hoek om de Cabal te dwarsbomen. Daarom vermoed ik dat David Icke niet terug de toegang zal krijgen die hem is ontnomen, maar ik hoop van harte dat ik ongelijk heb.

 181. We weten hoe justitie werkt: corrupt. Het is een dikke proficiat dat hij alsnog in beroep kan gaan. Voor mensen die twijfelen aan het bestaan van reptielen: ga een kijkje nemen in het kasteel van Jehay (Luik)!

  Succes gewenst!

 182. Hmm…blijft een twijfelgeval…
  Als de recht- erlijke hordes het vuur dichterbij voelen komen, waarvan misschien het ‘schoonschuiven ‘van een boete a 20 000 euri voor joost knevel een voorbode was, kAn er iets anders gebeuren dan we de laatste jaaaren zien gebeuren in opmars naar ‘das systeem’?!
  Inmiddels druppelt de inmenging van buitenlandse clubjes via de puppet handtekeningen van ene meneer rutte toch ook wel naar de basis van de piramide (inclusief de kennis dat dAt ooit hoog-verraad heette) en stinkt het hele reilen en zeilen daar ook al min of meer naar de misdaad. De vraag is of de reukzin van de rechterlijke macht zo goed ontwikkeld is en bestand tegen lange vingers?.
  En natuurlijk: hoe recht is deze rechter?
  Maar de vingers van de zgn. top en co reiken heel ver, dat is een feit.
  (lees het boek ‘moord in naam van de kroon’ van ine veen)

 183. Denk zomaar dat een aantal personen ver buiten hun bevoegdheden op de geruchten, beginnende bij die verspreid door het CIDI, hebben gehandeld.

 184. Beste Mordechai,
  Regelmatig stond ik voor de rechter. En van te voren wist ik al dat mijn zaken “verloren” was. Rechters zijn op papier onafhankelijk, maar ook rechters zijn (slechts) mensen die beïnvloedbaar zijn. Ook rechters kennen emoties e.d. en zijn daarom zeker niet onpartijdig.
  Dit wetende, ben ik tóch zaken die niet kloppen, juridisch gaan aanvechten.
  Al is het maar om mijn geweten zuiver te houden. Als voor mij het aardse leven er op zit, kan NIEMAND zeggen dat ik onrechtvaardigheden die ik op mijn pad tegenkwam, “for granted” heb genomen.
  Dat geldt ook voor jou én voor David en heel veel andere mensen die hun stem laten horen. Stemmen die onze overheid het liefste zou smoren.
  Het feit dat jij je best doet om zaken die niet deugen, tóch te blijven aan pakken ongeacht wat de rechterlijke macht oordeelt… Daarmee en daarom ben je in mijn ogen nooit een “verliezer” maar altijd een winnaar.
  Ofschoon ik zelf geen kerkelijke opvoeding heb genoten, geloof ik tóch dat er maar één “Hoogste Rechter” is. En mensen die zo dom zijn om te denken om op God zijn stoel te mogen zitten (en van deze substituut “goden”, daar zijn er heel veel van), die komen er nog wel achter.
  Daar hoeven jij en ik niets voor te doen. Op de muur van het gemeentehuis van De Bernisse staat: “Oordeelt niet! Wéét of wacht…”.
  Vind ik wel een mooie.
  Laten we dat melden en aanpakken van onrecht nooit opgeven. Jij niet. Ik niet. Mensen hebben zélf van deze samenleving een zootje gemaakt. De geschiedenis leert dat we NIET in staat zijn om de problemen op te lossen. Zeker niet met het bedenkelijke vernuft waarmee we die rotzooi scheppen. Dat beweerde Einstein al vele jaren geleden. Jouw en mijn tijd kómt nog wel.
  Hou je haaks!

 185. De huidige regering, met Mark Rutte voorop, heeft al eerder laten zien geen respect te hebben voor de democratie en zal de grenzen van de democratie vaker en verder overschrijden. In de voorbije decennia is een beweging weg van de democratie ingezet, die zich als een soort maffia in de samenleving heeft ontwikkeld. Op een gegeven moment wordt geen enkel middel meer geschuwd om macht te verkrijgen en te behouden.

 186. Helaas denk ik dat hij geen eerlijke kans gaat krijgen. De wet wordt de laatste 3 jaar met hele grote voeten chronisch overtreden. OOk in het geval van David Icke, en niet enkel David Icke. Zijn waarheid, wat hij te vertellen heeft mag van de ‘gevestigde orde’ niet gehoord worden door de massa. En als er geen waarheid inzat in wat hij te vertellen heeft, zouden ze niet zo’n extreme maatregelen genomen moeten worden. Persoonlijk ben ik een aantal vrienden kwijt geraakt door te posten over David Icke. maar het zij zo, ik denk er nog steeds hetzelfde over.

 187. Wanneer het recht zijn loop zou hebben
  zou het recht zijn
  Maar het is krom
  en wordt alleen maar krommer,
  tot we vastzitten in een cirkel
  Een cirkel van voorgelogen paden
  en braafgevolgde wetten
  Ik hoop dat we de bakens gaan verzetten

 188. Ik vrees dat hij geen eerlijk proces krijgt, ik weet wel zeker dat het op voorhand een verloren zaak is. Het rechtssysteem is volledig gecorrumpeerd.

 189. We live in dangerous times where we are polarised and cannot even listen to alternative opinion if we wish to. We are living in a technocratic tyranny! Time to act, never too late.

 190. Weigering voor toegang had nooit mogen gebeuren, een “rechter” die recht toepast had nooit tot deze uitspraak kunnen komen, dus de zaak zal zo gewrongen worden dat hij wéér “ongelijk” zal krijgen. Er lijkt alleen nog krom te bestaan in deze gemanipuleeerde tijd.

  David is een mooi mens met een boeiende (en soms wat vreemde) mening. Dit is het soort diversiteit wat de wereld wat mij betreft mooier maakt. Het hele verhaal is dat de mening onwelgevallig is, dus die wordt met hand en tand bestreden, geen middel geschuwd. Het is een internationale (gestuurde) trend en Nederland doet hier gretig aan mee.

 191. Ik denk dat het een verloren zaak is. Alles wordt tegenwoordig afgewezen en nieuwe wetten worden aan de lopende band er doorheen gedrukt. Ik heb inmiddels veel petities getekend maar bij geen enkele is er wat gewonnen. Ik krijg steeds meer het gevoel dat we vechten tegen windmolens helaas.
  Maar we strijden door! Opgeven is geen optie.

 192. Tuurlijk is dit verloren. De machthebbende partij is zo enorm verblind geworden.
  Tegen die verblinding valt eigenlijk niet te vechten.

 193. Ik hoop het maar ik denk het niet. Alles is al beslist. De rechter is niet meer onpartijdig maar werken voor de staat. Op een enkeling na.

 194. David Icke gaat het Hoger Beroep WINNEN. Het effect dat IND beoogde is inmiddels wel geland. Het kwaad is al geschied. Voork ik men dat deze INDactie een precedent mag vormen is nu hoogste doel. En dat Favid gewoon kan reizen.

 195. Ik ben bang dat de uitspraak negatief uitvalt. Het openbaar ministerie en rechtspraak hebben sinds het begin van de “corona pandemie” aangetoond niet meer onpartijdige uitspraken te dien en het voorgeschreven narratief van de overheid te volgen.
  De trias politica is dood. Een democratie onwaardig en een zegen voor totalitaire systemen

 196. Hoger beroep is al belachelijk dat dit nodig is!
  Tuurlijk moet/gaat hij winnen!!

  Vrees alleen van niet,en dit zou in en in triest en te gek voor woorden zijn!!!!!

 197. Het zal ervan afhangen of David Icke een onafhankelijke, of een beinvloedbare/manipuleerbare rechter voor zich krijgt. Aangezien de lawine aan ongrondwettelijke en antiburgerlijke uitspraken van de laatste jaren, vrees ik het ergste.
  Het feit dat David zomaar de vrijheid is ontnomen is natuurlijk gewoonweg een schandaal van de bovenste plank. En elke rechter dit dit vonnis bevestigd graaft daarmee uiteindelijk zijn grondwettelijk graf: Waarom zou een rechter zoiets doen, vraag ik me af?

 198. Ik denk dat hij niet gaat winnen. Men heeft eenmaal deze weg/uitkomst gekozen, politiek en juridisch. Ik denk dus dat de hogerberoep rechter zich niet zijn vingers gaat branden aan deze zaak.
  Het zou natuurlijk wel mooi als hij wel gaat winnen.

 199. Ik denk dat hij verliest. Nederland(het kartel) houdt zich nog het hardst vast aan alle leugens. Heeft de rechters en advocaten in hun zak, tevens de meeste journalisten. Wordt volgens mij een harde dobber.
  Natuurlijk hoop ook ik op een verstandige weldenkende rechter en advocaat, beide wakker geschud en heel erg moedig.
  Hou mijn hart vast.
  Erna

 200. Hallo Mordechai.
  Allereerst vind ik het gewéldig hoe jij je vastbijt in de zaak David Icke.
  Ik heb enkele van zijn boeken gelezen, en nergens antisemitisme ontdekt. Wel een zeer kritische houding naar sommige hyperriike joden. Dat mag.
  Om iemand op voorhand gevangen te zetten. (op zijn woon-eiland) voor wat hij misschien zou kunnen gaan zeggen op een demonstratie, toont aan hoe diep droevig het met ons land en Europa gesteld is.
  Of hij dit gaat winnen?
  Het MOET natuurlijk wel.
  Maar de rechterlijke macht blijkt zó bespeelbaar, dat ik zware twijfels heb…
  Ria

 201. I got to hear about David Icke around 2010, when out of the blue I typed into my browser the word “Reptiloid”, just to see what happens. His name appeared. Since then I listened to his talks (DVDs), Interviews and the Dot-Connector Videos, he posts. There is a huge collection of older interviews on “archive.org” and never ever, did I find any comment from him that is racist or in any manner hateful against a people.
  So, does Icke have a chance in this case? In the world I would like to live in, he would have been allowed to the peace ralley in the first place. Lost of videos of his speeches on such events are availlable even on “YouTube”.
  But in this multilayered world, the possibility of the “dark side” to win, is given. The question seems to be, what stream of reality one chooses.
  With all of my heart and convinced, that David Icke is right, I vote YES!

 202. The elite system will protect its’ ’tribe’ all the way up the line. I believe there will be little or no justice from the existing system, it is there to protect injustice. You never know though where a higher vibration spirit may appear, even it the form of a high judge!!

  David Icke stands freely in his truth. He knows that “The Light shines through the darkness, and the darkness can never extinguish it”. – John 1:4

  The time is coming when the elite tribe will be called to answer and we’ll all stand in our truth and create the kind of world where all are free and loved equally without elite intervention.

  The decoding of a crop circle at Sparsholt, Hampshire in 2002 read: “Beware the bearers of false gifts and their broken promises. Much Pain. But still time. Believe there is good out there. We oppose deception”.

 203. Ik vrees dat met een heel wazig verhaal deze zaak gesloten wordt en David Icke nog anderhalf jaar Nederland, en de rest van Schenken, niet in mag.

 204. Mijn vertrouwen in de Nederlandse rechtstaat; politiek, openbaar bestuur en de rechtspraak is dermate laag dat ik op grond daarvan verwacht dat ook in hoger beroep het inreisverbod voor David Icke gehandhaafd blijft.

 205. Het woord antisemitisme wordt te pas en te onpas gebruikt om mensen de mond te snoeren. Zelf wanneer bewijs ver te zoeken is. De maskers vallen af. De arrogantie wordt hun ondergang.

 206. Onze rechtspraak is geinfiltreerd door D66 rechters en daarmee een politiek wapen geworden. De oneindige financiële steun van Soros in ruil voor zeggenschap over het bestuur in een land dmv Kaag en haar discipelen zal ervoor zorgen dat het IND ook in hoger beroep in hun gelijk gesteld worden door onze corrupte rechtspraak.

 207. Beste Mordechai,
  Ik vind het uiteraard een principezaak maar ik heb al heel lang geen vertrouwen meer in de Nederlandse rechtspraak. Al jaren meent de Nederlandse staat zich ook te mogen beroepen op het hebben van een mening. En die mening weegt tegenwoordig zwaarder dan de feiten. Kijk naar de processen van bijvoorbeeld Viruswaarheid en de Blauwe Tijger. Ik hoop dat david wordt vrijgesproken maar denk dat het Ministerie van Waarheid de rechters onder druk zal zetten om geen pijnlijk gezichtsverlies ……..

 208. Wat ik de laatste maanden in autonomiegroepen heb geleerd is dat de rechtbanken, net als de overheden, ook een bedrijf zijn met winstoogmerk, werkend onder het handelsrecht ofwel verbintenissenrecht en UCC, niet onder ”common law” of ”constitutional law”. Zie voor uitleg deze video: https://www.youtube.com/watch?v=P-DNWqWBbkA
  Dus ze gaan helemaal niet over mensenrechten zoals vrijheid van meningsuiting en vrijheid van reizen zoals de UVRM aangeeft. UVRM staat in de wetshiërachie boven het handelsrecht, dus prevaleert.
  Ze zijn daarin niet bevoegd. Daarom proberen ze in een rechtszaak aan het begin jou te vragen of jij ‘je legal fiction’ bent. Oftewel of jij je identificeert met je Strawman, door te vragen ‘bent u meneer XXXX’ (achternaam en met hoofdletters). Als je dan zegt ‘ja’ dan ben je je strawman en ga je een contract aan met de rechtbank en zijn ze bevoegd. Als je zegt ‘nee, ik sta hier als vertegenwoorder van mijn strawman’ dan kunnen ze niets dan de zaak seponeren, want ze zijn dan niet bevoegd.
  Let op, ik ben geen jurist, ook geen autonomie goeroe, heb hierin geen praktijkervaring, ik ben slechts studerende op deze informatie. Toch wilde ik jullie deze informatie niet onthouden. Veel succes!

 209. Helaas wordt het verlies. Ons rechtssysteem deugt totaal niet is wel gebleken. De overheid wint altijd in dit systeem. Ik ben het wel met David Icke eens hoor. Hij heeft het bij het rechte eind.

 210. Beste Mordechai,

  Helaas dit is op zeker een verloren zaak, kritiek leveren op Israël wordt in Duitsland al gezien als antisemitisme en derhalve een strafbaar feit. Het wachten is op andere landen die hetzelfde zullen gaan doen, de Palestijnen moeten boeten voor de holocaust die met hulp van andere Europese landen werd uitgevoerd door nazi-Duitsland.

  Bovendien wil men Icke straffen voor zijn kritiek op de hysterische Coronahysterie, ondanks het feit dat de zogenaamde wappies meer en meer hun gelijk halen, blijft men volharden in deze schunnige schending van de privacy, grondrechten en mensenrechten, zelfs vastgelegd in een permanente grondrechtenschendende wet, de opmaat naar een dictatuur….. Maar dat behoef ik jou niet te vertellen Mordachai.

  Met vriendelijke groet,

  Willem.

 211. Gezien de huidige situatie met onze rechtsstaat, kan ik slechts hopen dat David dit zal gaan winnen!
  Dan zou er recht zijn gesproken, ik wens hem veel succes en sterkte toe!

  Met vriendelijke groeten

  Wilma Vermeulen

 212. Blijven filmen svp! De hele gang van zaken in de gekaapte Nederlandse rechtbanken en de gekaapte Nederlandse overheid bewijst in deze juist David’s gelijk..,
  tenminste voor zo ver het gaat om hoe de machtspyramide werkt:
  ‘imposition and acquiescence’
  Zie de toespraak van David,
  A MUST HEAR Speech by David Icke, London Unite For Freedom Rally, Aug 29, 20.
  Zelfs nog op youtube:). Blijven filmen en blijven uitspreken. Dank!!

 213. Velen net als ik hebben er een hard hoofd in dat een rechter ooit gaat draaien, een pad ingeslagen en volharden is het beleid.
  Overal duiken er bewijzen op dat de een extene particuliere “macht”, niet gekozen door het volk hier de koers bepaald.. feiten over stikstof, Co2 boeien niet een gewenst SDG doel dient koste wat het kost doorgang te krijgen.. Er zijn banden tussen het WEF en ons politie appaat bekend.. een burgermeester schuift eens aan bij een bilderberg conferentie.
  Avond klok proces verloren? een beroep daar tegen duurt weken maar de staat kan dit in een paar uur en wint als nog..
  Het gaat niet eens om David Icke , het is een proef balon om een nieuw instument te hebben voor in de toekomst..
  Eenmaal een geslaagde veroordeling en volgende “gevallen” kan men zo lekker makkelijk en versneld aan deze zaak ophangen al is het een gevalletje appels versus peren..
  Dus , toen dit resultaat veroordeling, nu dat en stellen we gelijk aan en hoppa we gaan personen gelijk behandelen als Icke..
  Dit gaat niet om David men gaat een “sleepnet implementeren” dus de staat moet uitvoeren

 214. I have followed David Icke since he wrote his book Truth Vibrations. I have thus followed his writings and talks ever since. This man is an insporation to himanity. He is extremely spiritual and his love for mankind is deeply rooted in his soul.

  He has been targeted and vindicated for exposing the truth of all the manipulations and lies that we are being exposed too and have been for decades. Not once has He ever shown any signs, verbally or written to make himself out as a fascist and anti semite. Not once. The man is full of love for all. Simple as.

 215. Beste,

  Normaliter moet David Icke die zaak winnen op basis van de Grondwet en de Universele Rechten van de Mens….tenzij David geen mens is. Dat zullen ze dan moeten bewijzen.

  Vriendelijke groeten
  Chris

 216. Dank aan alle betrokkenen om dit aan te pakken!! <3 Mij betreft kan het niet anders dan verworpen worden en eigenlijk met excuus/schadevergoeding. Als de rechtstaat zichzelf nog enigzins geloofwaardig wil maken, dan kun je niet op basis van een mening van iemand (sterker nog een onjuiste aanname hierover) iemand de toegang tot je land ontzeggen.

 217. I hope not but I’m afraid it is a lost cause. There is no justice system any longer. We can appeal all we like but those in charge care nothing for our democratic processes. I believe they enjoy destroying them and will use any ridiculous excuse to make plain to us we the ordinary people are nothing. But, if David’s appeal is successful it will be a hugely hopeful result. Good luck and bless you.

 218. Als deze zaak niet gewonnen wordt, dan is dat voor mij het bewijs dat wij in een Dictatuur leven !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 219. Wat mij betreft gaat David winnen. J. Knevel heeft al een keer gewonnen en hopelijk morgen weer. Ik blijf geloof hebben dat we naar een mooie wereld gaan. Maar wat is het heftig. In vertrouwen op mezelf en het Universum.
  Liefs, Anna

 220. Beste mensen,

  Het zal geen uitspraak worden dat David Icke volledig in het gelijk gesteld gaat worden, laat staan dat er een volledige rectificatie komt van het reis- en spreekverbod. In het meest gunstige geval een soort relativering van een aantal kleine aspecten, een iets andere kleuring, maar effectief zal dat niets uitmaken. Maar toch heel BELANGRIJK om dit te doen. Even advocaat van de duivel: ik zelf zou ook niet kiezen voor een volledige verwerping van het beroep dat is strategisch dan niet handig, je geeft dan gemakkelijk weg dat mensen kunnen zeggen dat het voorgebakken was. Het plaatsen van de Holocast in een historisch perspectief geeft al problemen terwijl dat een standaard wegenschappelijke benadering is. Hoeveel genocides hebben wel niet gehad van dezelfde omvang, zo niet erger.

  Keep on the good work

  Jeroen Olivier

 221. De Nederlandse rechterlijke macht beschermt niet meer de rechten van de burger maar de belangen van de bestuurlijke macht. Daar zijn ze inmiddels afhankelijk van geworden.
  Toen in Weimar rechter Christian Dettmar het waagde om een rechtzoekende ouder in het gelijk te stellen die het Coronabeleid op de school van haar kinderen aanvocht, volgde daarna op bevel van het Duitse OM een huiszoeking in zijn privé woning en kantoor en werd zijn mobiele telefoon in beslag genomen.
  Je kunt als Staat geen ideologie dwingend opleggen als een van de 3 machten gaat dwarsliggen. Gelijkschakeling is het devies om te knechten dat leert ons het nabije verleden. Naast de bestuurlijke, wetgevende en rechtsprekende macht kennen we ook nog de pers en de universiteit als onafhankelijke bolwerken. Helaas lopen die in Nederland al volledig aan de leiband en wordt de woke-ideologie vooral uitgerold door de universitaire wereld. Alleen het Internet wat van niemand is, is nog een vrijplaats voor onafhankelijke opvattingen. Met de Europese en Amerikaanse Digital Service Acts zal die opening ook gedicht gaan worden en dan sluit het net zich volledig.

  Dus nee, naar mijn overtuiging zal de eerdere uitspraak in deze casus gewoon in stand blijven bij het Hof.

 222. David Icke word gestigmatiseerd, geframed, geshamed en geblamed voor gedachtengoed, wat van hem is en wat hij mag uiten onder alle omstandigheden.
  Het feit dat hij in alle 23 landen word geweerd geeft duidelijk aan hoe de macht is geconcentreerd in de EU en het WEF.
  Het motto is: “ Leugens zijn ‘heilig’ en de waarheid is een schande.’
  De omgekeerde wereld dus, zoals de rest van wat er allemaal speelt!

 223. Ik ben bang dat dit op voorhand een verloren zaak is. Dat toont aan dat het met de trias politica een gedane zaak is.
  Vroeger had ik vertrouwen in onze overheid. Dit vertrouwen is helaas verdwenen. Zeker de laatste jaren.
  Waarom wordt iedereen die twijfels heeft over hoe dingen in de media (vaak vanuit de overheid) gepresenteerd worden, neergezet als complotdenker? Welk complot?
  Waarom is een andere visie, mening of kritische vraag plotseling een bedreiging geworden voor onze democratie?
  Wat Icke m.i. oproept bij de lezer is: “Is wat ik waarneem wel zoals het is?” Wat is daar in vredesnaam fout aan? Na het lezen van zijn boeken ga ik echt niet mee in zijn volledige overtuiging, maar er zijn genoeg zaken waarvan je denkt wel : “je zou het ook zo kunnen bekijken”. Dat geeft stof tot nadenken, dat is interessant. Zonder vraagstelling zou er ook geen wetenschap zijn. (Waar Icke ook een eigen visie op heeft, overigens..)
  Het is juist goed om je te kunnen verplaatsen in de denkwijze van de ander. Dat zouden meer mensen moeten doen. Dat houdt je alert en wakker. Om een democratie voort te laten bestaan heb je vrijheid in denken nodig, anders verwordt het in een dictatuur.
  Door Icke op deze wijze zo de mond te willen snoeren, ga je jezelf toch afvragen waar de aanklager/men zo bang voor is.
  Om de geloofwaardigheid in de trias politica voort te laten bestaan, raad ik aan Icke volledig vrij te spreken. Het zal geruststellend zijn als we in ieder geval nog op onze justitie kunnen vertrouwen.

 224. Ik denk dat ze weer van alles uit de kast gaan halen om David Icke te bashen. Dus Nee,ik denk niet dat de rechtzaak gewonnen gaat worden. Want ze zullen allerlei leugens vertellen en alles doen om David Icke te laten verliezen helaas. Je weet dat er op de wereld geen recht meer bestaat helaas

 225. The whole episode might be considered hilarious if it did not clearly expose the dire Kafka world we have descended into.

  We only have to consider and then adapt the words of Martin Niemoller;

  First they came for the socialists, and I did not speak out—because I was not a socialist.

  Then they came for the trade unionists, and I did not speak out—because I was not a trade unionist.

  Then they came for the Jews, and I did not speak out—because I was not a Jew.

  Then they came for me—and there was no one left to speak for me.

  —Martin Niemöller

  Thus we find: First they came for Assange, Icke etc. etc.

  The Quisling Dutch administration can now put on the original Hugo Boss with no irony.

  Best wishes.

 226. Ik denk dat het niveau van communiceren net als bij Baudet van hoog niveau is. Een ” toonhoogte ” die de meeste mensen niet goed begrijpen zonder uitleg. De elite maakt hier handig gebruik van om het gesproken woord een eigen draai te geven wat ze beter uit komt. De zeer intelligente mensen vinden het vaak moeilijk om hun uitspraken om te zetten in straattaal. Persoonlijk hoor ik altijd het juiste verhaal. Juist geen ontkenning. En juist nog meer meeleven dan welk ander ook.
  Maar ja, we zijn in de minderheid

 227. Ze zullen zich in allerlei (on)mogelijk bochten wringen om hun juridisch gelijk te halen.
  Wat ze er daarvoor voor onnozelheid bij moeten halen maakt niets uit, nooit zal worden toegegeven dat de beslissing Icke niet toe te laten fout was.
  De overheid MOET en ZAL gelijk hebben, dat is de laatste jaren wel gebleken uit tal van corona gerelateerde rechtszaken, waarin de staat steevast in het gelijk werd gesteld.
  En toen dat één keer niet was, werd dat dezelde dag nog hersteld in een spoedprocedure.
  Het mag duidelijk zijn dat gelijk hebben en gelijk krijgen hier in Nederland 2 geheel verschillende dingen zijn, de totalitaire Staat is geboren.

 228. Ik heb het volste vertrouwen dat David verlost gaat worden van deze beperkingen! Het zou een blamage zijn als dit niet ongedaan gemaakt wordt, maar het zijn gekke tijden en de mens in de westerse wereld is volledig de weg kwijt!

 229. Helaas. Mijn vertouwen in de “rechtstaat” (dus werkelijk onafhankelijke rechtspraak ) is al sinds jaren tot het nulpunt gedaald.
  De rechtelijke macht is verworden tot een politiek istrument van de globalisten die zonder enig ontzag voor de grondwet doet wat ze moet doen om de achterliggende agenda van de globalisten uit te voeren.
  Kritische geluiden horen daar niet bij.

 230. David Icke zou moeten winnen volgens het echte recht op, hij maakt nu wel meer kans, immers mosterd na de maaltijd nu.

  Echter, zij zijn onderdeel van het systeem, its all connected en als de poppetjes zo blijven staan zoals ze nu staan en het systeem zegt, 1 + 1 = 3 dan is dat zo, ook al is het niet zo.

  De corrupte inhumane mensen/familie/Multinationals/organisaties, die hier achter zitten hebben het systeem in handen.

  -They are the system
  -They created the system
  -They rule the system

  vragen? zie bovenstaande.

  Bijna elk onderdeel zit in hun systeem, geld, macht, ambtenarij, Politie, Justitie, Leger, medische wereld, MSM,
  macht om verworven rechten/titels/vergunningen in te trekken enz, how?

  Those are also part of the System.

  They are the system, they created it.

  Dat krijg je alleen weg met grof geweld, het gehele systeem zal moeten worden vernietigd met wortel en al,
  pas dan kan je een ander non politiek systeem opzetten, nooit meer politiek,
  nooit meer Lobbyisten maar alleen de juiste bestuurders op de juiste plekken,

  Nederland bestuurd (niet geregeerd), als ware het een zeer groot familie bedrijf, met op elke plek de beste voor NL en haar inwoners.
  Blijf je de beste? mag je blijven zitten tot het niet meer gaat,
  zo krijg je ook de rust wat terug en een meer betrouwbaar systeem, en ow, de doodstraf terug brengen op zware misdrijven en land en volk verraad e.d.

 231. Er is niets mis met de moed erin houden en blijven geloven dat hoop de wereld niet uit is.
  wonderen gebeuren nog steeds. toch is het te gek dat wij van een wonder afhankelijk zijn en niet van rechtspraak.

 232. Beste, lieve Mordechai en anderen.

  Drie jaar geleden zou ik beslist gedacht hebben dat David zou winnen.
  Maar de wereld is op hol geslagen, ik ben van de kant die meent dat dat allemaal gebeurt om ons wakker te schudden. Dus ik probeer overal liefdevol op te reageren.
  Ik hoor mezelf vaak zeggen “Ik sta nergens meer van te kijken”.
  De gekkigheid is niet meer bij te houden.
  En de slapenden zien het werkelijk niet.
  Dus met veel mazzel en een niet totaal ingedommelde rechter maakt David natuurlijk een kans.
  Onze rug recht, onze mond laten spreken en ons hart open zo ziet mijn ‘strijd’ er uit.
  Liefs en enorm bedankt voor al jouw inspirerende inspanning!
  Wilma

 233. Annemarie Homoet-Baggerman

  Beste Mordechai, dank voor het bijpraten.

  Beginnend met het tegenovergestelde van wat ik nu schrijf heb ik dat maar gauw uitgewist.
  Een blij gevoel is versterkender dan verdrietig zijn dus bij deze :
  De zaak wordt gewonnen! David Icke mag zodra de rechter het vonnis heeft geveld weer vrijuit reizen!
  Daar gaat nu en maandag ook mijn gebed naar uit. Een vooruitblik die dit gebed ondersteund ziet er zo uit : In zijn rose trui( t-shirtje) loopt Davind Icke door Amsterdam, Parijs en Berlijn…en geeft hij aan het strand van Scheveningen een intervieuw . Daarna eet hij een ijsje:) Wie weet ontmoeten we elkaar ergens in Europa. De Geestelijke Wereld kijkt vol spanning toe! Ze hebben daar sterke wilskracht van de mens nodig.

  Ter verder ondersteuning heb ik tevens een bedragje aan euro’s op de Army of Love rekening laten overmaken.

  Warme gedachtes en hartelijke groet,
  Annemarie Homoet

 234. All claims from these people “in power” against David Icke only shows fear for truthful people because “lies” are like a boat full of holes. Maybe it floats for a while, but soon you will find that boat on the wrong side of the water surface.

  “Lying” is like stealing or any other kind of theft. “Lying” is = “stealing the truth” and is has a price tag whatever that might be.

  David Icke does not lie and never did as far as I’m concerned – during the last 33 years he was just acting like any decent reporter should have done – telling about what he finds during his journey. Nothing more, nothing less.

  And he’s doing a really good job. Many could learn from it!

 235. Beste Mordechaï, Ik heb enorm veel bewondering voor je doorzettingsvermogen, je inzet voor Viruswaarheid, en je prachtige toespraak tijdens de bezetting van het veganistische restaurant in Utrecht!

 236. De slag is al uitgedeeld… nu kan de rechter dhr. icke makkelijker in zijn rechten herstellen…
  echter is de betrouwbaarheid van de rechterlijke macht in het geding…
  succes!! zuwwemaarzegge….

 237. Beste Mordechai,

  Werkelijk fantastisch hoe jij je inzet voor David Icke, moet eerlijk bekennen dat ik weinig vertrouwen heb in een eerlijke rechtzaak/hoger beroep, rechters zijn allen zeer bevooroordeeld en zeer zeker niet meer neutraal, als het proces eerlijk verloopt wordt David Icke uiteraard gerehabiliteerd, en wordt het verbod om Schengen Landen in te reizen opgeheven, daar hoop ik op maar nogmaals, geen vertrouwen meer in de Nederlandse Rechtstaat!
  Met vriendelijke groet, en heel veel succes morgen!

  Elisabeth

 238. Daar we hier in Nederland geen eerlijk rechtssysteem hebben is de kans groot dat David dit niet gaat winnen.
  Maar ik hoop van harte dat hij wel gaat winnen, want hij is een eerlijk mens, met eerlijke bedoelingen.
  Ik ga in ieder geval zijn overwinning visualiseren.

 239. Beste lezer
  In 1581 werd de eerste Republiek ter Wereld opgericht door Willem van Oranje. 2 jaar later werd hij hier voor vermoord.
  De Republiek luide de Gouden Eeuw in.
  Er was Vrijheid van meningsuiting, er was Vrijheid van Godsdienst en er was Vrijheid van Handelen. In Vrijheid Groeit Alles en Vrijheid is ons Grootste Goed. Omdat wij vanaf die tijd in Vrijheid hebben geleefd..
  Zijn wij Nederlanders dit Normaal gaan vinden.
  Hier was de Boer Rijk samen met de Visser.
  Omdat wij hier de Rijkste Landbouwgronden en de Rijkste Visgronden ter Wereld hebben. Bij de ons omringende landen zat alle Rijkdom bij 2% van de bevolking, de rest was Pauper…
  De Edelen en de Geestelijken hadden alle rijke landbouw gronden in handen en hadden daardoor alle Macht. De Feodalen maakten voortdurend Oorlog, en ze vielen vele malen de Lage Landen binnen.
  De Spaanse Feodale Koning viel de Nederlanden binnen in 1568..tot 1648 bleven ze hier rondhangen, ze gebruikten ons land als Wingewest..en waren heel wreed tegen de inboorlingen..bv Zutphen werd uitgemoord door de Spanjaarden in 1572..Dit was een Rampjaar voor deze Rijke Hanzestad.
  De opstandelingen tegen de Spaanse bezetting werden opgehangen aan de Hoogste Boom. De Burgers werden in wakken gegooid, uitgehakt in de dichtgevroren IJssel. 100 jaar later was het weer een Rampjaar in 1672 weer voelen de Feodalen van 3 kanten de Republiek aan.
  De Koningen en de Kerk..
  Ook nu is het hier een Rampjaar, wij worden weer aangevallen en ingenomen door de Feodalen, welke op onze Werkelijke Rijkdom afkomen, onze Rijkste Landbouwgronden ter Wereld..Nu komen de Feodalen uit de US..Helaas Boerenkaas voor de Boeren.
  Ze willen de Macht over het Vloeibare Witte Goud de Nederlandse Melk
  Alles draait om Melk…Melk is hier de Witte Motor.
  Ff die boeren weg pesten, de investeringsmaatschappij Caring Farmers loopt zich al warm de failliete boedel over te nemen, voor een prikkie..
  China is de werkplaats van spullen, Nederland is de Werkplaats van voedsel geworden..4.2 miljard kilo Soja komt hier jaarlijks uit de Amazone ons land binnen. Dit veranderd in Varkens, Eenden, Kippen, Geiten, Runderen en Mensen etc..POEP en PIES..
  10 miljoen kilo vlees van Nederlandse origine, wordt dagelijks door 100 miljoen mensen over de hele wereld opgegeten..
  4 miljard liter Melk wordt in Nederland geconsumeerd.
  14 miljard gaat de hele Wereld over.
  Melk is een de belangrijkste Grondstof in Voedsel.
  Melk is het hoofdbestanddeel in Babyvoeding.
  Melk is de belangrijkste Hulpstof in Medicijnen.
  Het Pfizer Vaccin had helemaal Niet gewerkt, zonder het Belangrijke VET uit de Nederlandse Melk.
  Wakker Dier maakt de Gehakt van de Boer.
  Maar maakt reclame voor het Gehackt met CK, van de Vegetarische Slager.
  De Vegetarische Slager is samen met de Unox rookworst van Unilever.
  Wakker Dier kreeg €500.000 euro van de Postcode Loterij..
  De Postcode Loterij vindt Wakker Dier een Goed doel.
  De Postcodeloterij, de Vriendenloterij, de Staatsloterij en Holland Cassino, zijn allen van de Staat..hiermee hebben ze Miljarden uit de Samenleving getrokken. De Staat doet hier aan Smaad, Laster en Haatzaaien..in dit land
  Dit is voor de Wet Strafbaar..Wakker Dier zet de bevolking op tegen de Campina Boeren, ze moet Koe Koekeloeren naar een Campina Koe..
  Of deze na een lange winter binnen, naar buiten komt strompelen met Pootrot. De Boer moeten ze dan aangeven..dan krijgt deze een boete van €3000 euro..Van de Staat..🤪 Deze wordt mede betaald door de Boer.
  Kan iemand hier nog Tony Chocolonely Chocola van maken dan.
  Bij de Quote 500 zitten Nederlanders welke Schat Hemeltje Rijk zijn geworden over de rug van de Melkveehouder..
  Nederland is UNIEK in de Wereld omdat de Rijkste Landbouwgronden in bezit zijn/waren van de BOER..en Niet van de Feodalen in de Geur van Hamburgers, Armoede en Kippenvleugeltjes BLUHHHHHH
  😱🤮🇺🇸👋🏼💰🤮🇺🇸💰👋🏼😱🇺🇸💰👋🏼😱🤮🇺🇸💰👋🏼

 240. Hoop dat Icke dit gaat winnen, maar ik heb wel dubieuze gevoelens bij de rechter die ook hier weer het ĺaatste woord’ in en bij heeft!
  We zullen het dan wel ‘zien’!
  yvonjana; vdf ilsen

 241. Mag toch hopen dat een rechter gewoon onpartijdig het geldende recht toe past en niet meegaat in een hetze tegen een bepaald persoon. Ik mag dus succesievelijk aannemen dat David dit gaat winnen. Recht zou dan zegevieren.

 242. Beste Mordechai,
  Bedankt voor de inzet die jij levert voor het vrije woord.
  Over David, of hij vrijgesproken wordt of niet is voor mij niet zo van belang. Ik hecht er aan om zelf te oordelen. Al voor 6 november had ik enkele presentaties en gesprekken met David Icke gezien. Van enige vorm van racisme, anti-semitisme of ander vorm van haatzaaien heb ik niets kunnen vinden.
  Naar aanleiding van het verbod ben ik juist ook boeken van hem gaan lezen om zelf verder te zien wat de man verteld.
  In zijn geschreven werk is juist duidelijk dat hij elke vorm afwijst. Elke keer wordt er op gewezen dat juist vrijheid van meningsuiting, vrijheid van geloof aan een ieder is, ook al heeft hij daar zelf niets mee, hij laat iedereen vrij in zijn eigen beleving.
  Sterker nog hij neemt het op voor de Joodse medemens, in zijn overtuiging dat er een macht/kracht is in de wereld die juist deze geschiedenis van de joden misbruikt voor zijn eigen doelen. Hetzelfde overigens voor christenen, maar in mindere mate.
  Maar zelfs afgezien van het feit dat hij wel zou bezig zijn met haatzaaien, wat dus niet het geval is, is vrijheid van meningsuiting een zo zwaar punt dat hem nooit de toegang zou mogen zijn ontzegd. Met name omdat de mogelijke, lees mogelijke, ongeregeldheden van anderen dan de vredesdemonstratie zou komen. Dit op zich is vreemd, is als of je Martin Luther King zou verbieden te spreken omdat er waarschijnlijk blanke mensen hier boos over zouden worden.
  Het lijkt er meer op dat er door David nu eindelijke in de openheid in Nederland verbanden zouden worden openbaar gemaakt, tussen machtsposities waarvan het bestaan wordt ontkent. Dit is de bedreigende factor, want hier is opeens een man die, wel onderbouw, zonder een blad voor de mond te nemen, verborgen structuren blootlegt. Dat is natuurlijk niet handig.
  Enfin mijn conclusie is dat ik blij verbaasd zij zijn wanneer David wint, maar voor mij het pleit al in voordeel van David is beslecht.
  Nogmaals bedankt voor jouw inspanningen, doe David de groeten (of zo als de Engelsen zeggen “give him my love). Ik sta achter hem in dit geval.
  Paul

 243. Go David and Mordechai!

  If the judge search for evidence of a crime, (if that is what it is), then the only conclusion will be: David is innocent, the ban a crime in itself. The powers at hand are afraid of loosing control over the narrative that keeps them in place. They are the truth hiders, protecting their power and wealth. Let’s not fight them, but expose and communicate with them to change for the better! For all of humanity.

 244. Hoop oprecht dat recht zegeviert en Icke wint. Echter, heb núl vertrouwen meer in déze rechtsstaat wat maakt dat ik vrees voor zijn verlies.
  Ik ben zo’n iemand welke hem al jaren volgt en weet dat hij geen antisemiet is, verre van zelfs. Hetgeen o.a. David jaren geleden al voorzag wordt m.i. in rap tempo uitgerold wat maakt dat deze immer correct burger die koers 60 gaat inmiddels wálgt vd (r)overheid, understatement.

 245. In 1934 werden uit de Sint-Baafs kathedraal in Gent twee schilderijen ( panelen )gestolen
  uit het wereldberoemde schilderij , een veel-luik , van de gebroeders J.en H. Van Eyck ” Het Lam Gods ” .
  Het ene paneel heeft de naam ” DE RECHTVAARDIGE RECHTERS ” het andere ” St Johannes de Doper met het Lammetje ” . De dief – afperser ( ter terugbetaling van schulden) , een koster uit het naburige stadje Wetteren liet ter bevestiging van de in zijn bezit zijnde schilderijen één paneel , St Joh.de Doper m.h. Lammetje , vinden .
  Na een tijd de hele Belgische justitie – en de bevolking – in verhoogde staat van alarm te hebben gebracht en evenwel zonder betaling te hebben gekregen, overleed de dief , Arsène Goedertier schielijk aan een hartaanval . Aan de persoon die bij hem was verklapte hij op zijn sterfbed fluisterend dat hij de dader van de roof was. Zijn laatste woorden over de schuilplaats van de “Rechtvaardige Rechters” verstomden in zijn laatste ademtocht.
  In de bijna negentig jarige “afwezigheid” van de “Rechtvaardige Rechters” ,die ondertussen van onschatbare waarde waren -en zijn gebleken , zijn er buitensporige zoekacties door allerhande speurders , ook zij die langs paranormale weg deze kunstschat probeerden te vinden op niets uitgelopen.
  Omdat deze geladen en spirituele boodschap relaterend aan onze steeds maar verder van de ‘Waarheid’ afdwalende ( en voorgeschreven ) werkelijkheid mij altijd heeft geïnteresseerd , durf ik stellen : Zolang het schilderij , hetwelke een metafoor is voor de afwezigheid van rechtvaardige rechters in het algemeen niet is teruggevonden , zelfs in de al dan niet gehavende staat waarin het zich momenteel bevindt , maak ik mij geen illusies over de rechtspraak in dit dossier . Zeker gelet op alle van enige logica en rechtvaardigheid ontdane uitspraken in het corona en vaccinatiedossier.
  Desalniettemin wens ik U veel succes in het resultaat van Uw moedig optreden.
  Met achtingsvolle groet,
  Leo Goovaerts , Belgie.

 246. Vorige keer had ik sterk de indruk dat de O.M spreker zich persoonlijk in David’s verhaal had verdiept. Maar hij was niet geraakt. Te oppervlakkig onderzocht??!! Als er nu een andere O.M- spreker is, denk ik dat er een kans is dat het recht zegeviert.
  De O.M marionetten denken alleen aan hun positie en carrière. Ben benieuwd of daar nog mensen met lef en eigen mening zitten. Hoop gewoon dat er ook vrije mensen aan de andere kant opstaan!😉❣🙏

 247. Ik heb 0% geloof in de Nederlandse rechtstaat. Ik denk ook niet dat we dit gaan winnen. De politiek heeft achter besloten deuren al lang de uitslag ingefluisterd bij de rechtbank.

 248. Ik hoop van harte dat David Icke gaat winnen want hetgeen hem aangedaan is tart elke principe van onze vrije meningsuiting. Helaas kan het zijn dat de Hoge Raad anders besluit waardoor het duidelijk wordt dat zij ook de instructies volgen van de satanische elite families die de financiele wereld (en dus de wereldmacht) in handen hebben. Zie het boek ‘de macht van de onzichtbare bankiers’ geschreven door B.Izar http://www.onzichtbaremacht.nl. Dit boek is echt aan eyeopener. Deze ellende is in 1773 begonnen. Hun duivelse plannen worden momenteel uitgevoerd en, zoals het er naar uitziet, zijn deze niet te stoppen.

 249. Zolang we hier in Nederland nog worden geregeerd door marionetten regering van het WEF zal de rechterlijke macht zijn oren laten hangen naar de Rutte en Kaag invloed. We mogen bidden en hopen dat de rechter van dienst hier boven gaat staan en het eerlijk en open zal beoordelen.

 250. Beste Mordechai,

  Het zou me werkelijk verbazen, gezien de huidige kromheid van het toegepaste recht, dat het hoger beroep het vonnis teniet doet. Maar ik geloof nog steeds in rechtvaardigheid, dus David wordt in het gelijk gesteld. Daar ga ik voor en dat zou de enige juiste uitkomst moeten zijn. De nederlandse staat en de eu gijzelt haar burgers. Dat moet stoppen. Mensen met het hart op de goede plaats worden gekleineerd en gedemoniseerd, zodra ze voor de mensheid opkomen. Ik waardeer het werk van David zeer en hij is een inspiratiebron met de juiste energie. Mooi en goed dat je hem ondersteunt hierin. Petje af. Veel succes morgen en ik wacht in spanning af.

  Marcel

 251. The entire World has become polluted with an ideology that is destructive of freedom and especially liberty. David Icke is an innocent man. He is a man of integrity, conviction, & honor. Such terms as racist, anti-Semite, etc. are designed to damage one’s reputation. Another useful deterrent to freedom of speech is to call one a conspiracy theorist. The CIA in America were brilliant in the use of that term. But now, 60 years later, it has lost it’s power to persuade. I pray for David to receive a fair trial as difficult as that has become due to the influence of money, bribery, and extortion. God bless David.

 252. Ik denk dat David Icke wederom gaat verliezen omdat we geen democratische rechtsstaat en onafhankelijke rechters meer hebben.
  Het gehalte D66 rechters in dit land is buiten alle proporties.
  Rechters zouden geen lid mogen zijn van welke politieke partij dan ook en zich ook niet zijdeling bezig houden met politieke partijen.
  Dit is een politiek proces.

 253. Het is ten eerste onvoorstelbaar dat een rechter het IND in het gelijk heeft gesteld, dat toont aan dat de rechterlijke macht gewoon corrupt is, dus ik heb geen enkel vertrouwen in winst voor David Icke, wat vanzelfsprekend wel de enige terechte uitkomst zou zijn.

 254. Het failliet van onze democratie is een feit. En dat onder leiding van een regering met de Volkspartij voor Vrijheid en Democratie. Vrijheid en Democratie is er in ons land niet meer, dankzij de VVD.

 255. Als het om een geschil gaat tussen 2 partijen waarvan de een veel groter is dan de andere, of de rechter de een veel belangrijker vindt dan de andere, voorspel ik altijd dat de kleinere partij of de door de rechter minst belangrijk geachte partij verliest. Ik heb het nog nooit mis gehad! Datgene wat tijdens de procedure, dus ook tijdens de rechtszitting, naar voren wordt gebracht door de kleinere of onbelangrijkste partij, maar wat de rechter niet van pas komt bij het bevoordelen van de grotere of belangrijker partij, wordt dan meestal niet in het verplichte proces verbaal van de zitting vermeld en ook niet in het uiteindelijke vonnis. De uitkomst van dit hoger beroep is wat moeilijker te voorspellen lijkt mij. Ik denk ik dat David Icke het hoger beroep verliest.

 256. Ik mag hopen dat men tot bezinning komt en deze idiotie stopt. Laat die man gewoon reizen en zeggen wat hij wil. Uiteraard binnen de grenzen van de wet.

 257. Hallo Mordechai,
  Ik volg David al jaren en heb er mee in stilte aan gewerkt zijn werk meer gehoor te geven. Ik zag hem al eens live in Nederland aan het werk.
  Men draait alles om, ik zie David eerder als een verzetsstrijder dan als een antisemiet.
  Mijn beide grootouders belandden in Duitsland in wereldoorlog 2. Mijn grootmoeder zat zelfs in een kamp. Ik heb een hekel aan alles wat met Hitler te maken heeft. Ik denk David ook. Het feit dat men hem een antisemiet noemt klopt niet. Hij verdedigt de vrijheid, net als ik.

  Dank je om het voor hem op te nemen.

  Van harte,
  Kristof Gabriel

 258. Als men diegene die een bepaalde mening heeft, al bij de wettelijke “macht” moet laten “zwijgen” (en straks via een QR of social security number bepaald wordt of je wel of niet op het www toegelaten wordt), dan heb ik het idee dat David op dit moment bot gaat vangen.
  De zaken die ik nu lees, hoor …
  Er was ooit een man, die een natie vol idelogie, de wereld in wou sturen. Wij zien nu dat het werk nooit afgehandeld werd. Jaren werd er verder aan gewerkt , en nu wordt het heel pijnlijk naar de oppervlakte gedreven.
  David versus Goliath…

 259. Goedemiddag Mordevhai,
  Per Oktober 2024 vindt er een ommekeer (vanuit het volk) plaats. De weg ernaar toe is reeds ingezet. Deze draai / ‘opstand’ kunnen ze (de personen met de bekende persoonlijkheids stoornis) niet tegenhouden. Dat weten ze, maar ze zullen desondanks doorgaan met hun spelletje (plannetje) om via angst de ingezette weg van het volk tegen te houden. Dom dom dom, want de boosheid neemt alleen maar toe.
  Of dit voor David Icke op korte termijn betekent dat ze van z’n schouders af zullen stappen betwijfel ik. Op iets langere termijn komt het helemaal goed met/voor David.
  Geduld is een schone zaak. Geweld lost niets op.
  Het gaat David, jou en je dierbaren goed.

 260. Hans-Jurgen Schoenmakers

  Hallo Mordechai,

  Je bent goed bezig, net zoals VoorWaarheid goed bezig was en is. De rechtspraak staat achter de regering, hetzij uit ideologie hetzij omdat dat veilig is voor de magistraten zelf. Daarmee staat de uitkomst al weer vast, want daar kan altijd teleologisch naartoe geredeneerd worden. Bij goede beschouwing zeker geen recht, maar zo krom als een hoepel, behalve voor wie in de ongetwijfeld weer fraaie formuleringen, of bezweringen of toverformules trapt. Niettemin blijft het zinvol te ageren, want de keizer heeft geen kleren aan, en dat moet gewoon steeds weer aan het licht gebracht worden.

 261. De Nederlandse recht is tegenwoordig vaak krom.
  Vrouwe Justicia maakt al enkele jaren hele rare kronkels.
  Ze koekeloert nogal eens van onder haar blinddoek naar de verkeerde kant.
  En haar weegschaal is tegenwoordig links nogal eens zwaarder dan rechts.
  Haar jurk is vaak rood/groen in plaats van smetteloos wit.
  Derhalve vrees ik, dat David Icke grote kans heeft zijn pleit te verliezen.

 262. Natuurlijk moet David Icke het proces winnen. Het is een grove schending van zijn rechten hoe er met hem wordt omgesprongen door NL.
  Opgeven is geen optie want dan geef je toe. Dat nooit!
  Sterkte, heel veel sterkte en geduld gewenst!

 263. Hallo; ik heb het boek waar het CIDI naar verwijst gelezen, maar de betrokken passages NIET aangetroffen. Wil dat onder ede bij de rechter verklaren als getuige!!!

 264. Ik denk dat het op voorhand verloren is.
  Dit zou heel vervelend zijn , maar in de lijn der verwachtingen.
  ‘De Trias Politica’ is een lachertje.. .
  Zaken voor een rechter verliezen is beter dan geen zaken aan te spannen.
  Bedankt voor jouw inzet.

 265. CIDI, een Kroniek.

  Afgelopen week kreeg ik een artikel uit de Israël Nieuwsbrief van het CIDI (Centrum Informatie en Documentatie Israël) toegestuurd, specifiek het artikel David Icke, een Kroniek.
  Het artikel zet, aan de hand van zijn boeken, Icke neer als antisemiet door onder andere te stellen dat zijn boeken vol staan met rauw antisemitisme en dat hij flirt met ontkenning van de Holocaust. Daarvoor verwijst het CIDI naar één specifiek boek “And the truth shall set you free”. Echter verzuimd het CIDI te vermelden waar, op welke bladzijde, deze uitlatingen dan wel te vinden zijn.
  Voordat ik verder ga neem ik de vrijheid om duidelijk aan te geven dat ik een groot liefhebber en bewonderaar ben van de Joodse geschiedenis. Bovendien heb ik een grote liefde voor Israël, in vrijwel alle opzichten. Waarom, doet hier even niet ter zake.
  Daarnaast heb ik diverse interviews met David Icke bekeken en vond ze doorgaans, op z’n zachts gezegd, tamelijk mysterieus. Nee, een fan van Icke zit er niet in, niet helemaal “mijn kleur haar”, zoals een Noods-Hollands gezegde luidt.

  Edoch, wanneer het CIDI een kroniek over iemand schrijft en hem daarbij beschuldigt, moet dat wel op juiste gronden zijn.

  En omdat David Icke in een interview met Mordechai Krispijn duidelijk heeft uitgesproken nooit de Holocaust te hebben ontkent, riep dat bij mij wel enkele vragen op.
  Zodoende zocht in naar de inhoud van het door het CIDI aangehaalde boek van David Icke en zowaar, dat vond ik onder
  https://archive.org/stream/DavidIckeAndTheTruthShallSetYouFree/David+Icke++And+The+Truth+Shall+Set+You+Free_djvu.txt
  en vanwege het feit dat mijn Engels niet er denderend is, nam ik het boek in het Nederlands door via de “ogen” van Google-translate op zoek naar de door de CIDI aangehaalde passages.
  Het boek van Icke bestaat uit een slordige 450 bladzijden en nam het door op zoek naar termen als Holocaust, Nazi, Jood, Fascisme en meerdere relevante woorden. Echter de passages die het CIDI noemt werden, ondanks intensieve naspeuring, niet gevonden.
  Integendeel zelfs. Op bladzijde 118 (laat ik niet dezelfde fout maken als het CIDI om de bron niet juist te vermelden) staat, vertaald, het volgende:
  De manier waarop de nazi’s veel joodse mensen behandelden, is onuitsprekelijk. Er zijn geen woorden voldoende om het te beschrijven. De pijn, zoals we zien in de herdenkingen, verschijnt onverminderd voor degenen die het hebben meegemaakt. Wat een belediging zou dat voor hen zijn mensen die zo hebben geleden, als zou worden vastgesteld dat hun pijn en onvoorstelbaar is horror wordt ook zonder hun medeweten gebruikt om een langer durende termijnplan. Het zou misschien kwalificeren als een van de ultieme onmenselijkheid.
  Deze passage lijkt me niet bepaald antisemitisch, integendeel, of ben ik nu gek?
  Uit het boek komt naar voren dat Icke fervent anti-Nazi is en dat als het grote gevaar in deze wereld ziet. Hij wijst er in zijn boek op dat na 1945 de Nazi’s niet opgehouden zijn te bestaan en ziet ze bijna overal en in elk land aan het werk met duistere praktijken.
  Daarnaast wijst hij er op dat de Holocaust niet “enig” is wanneer het op systematische genocide aankomt. Daarbij verwijst hij onder meer naar het uitroeien van de Indianen door de import-Europeanen, diegenen die zich nu Amerikanen noemen en zowaar; jaren geleden herinner ik mij een passage die ik las in het boek “Het ijzeren paard veroverd het Wilde Westen” “…De grond die de Indianen bezitten, hebben wij (de kolonisten) nodig, dus moeten we achter het uitroeien van de Indianen staan”.
  Met deze visie van Icke kun je het oneens zijn, maar antisemitisch is zij bepaald niet.

  Daarnaast schrijft hij dat er allerlei soorten van “elites” en “klieken” zijn; de Roomse elite, Islam-elite en ook een Joodse elite.

  Volgens zijn visie zijn het juist die elites die steeds weer het gewone volk misleiden en/of uitbuiten. Hier en daar komt dan het woord “Joodse kliek” voor, maar dan in de zin dat er ook een “Katholieke Kliek” is.
  Daaruit kun je niet zondermeer concluderen dat dit een antisemitische uitlating is.

  Vervolgens heb ik in het boek over reptielen niets gelezen en is die bewering van het CIDI onwaar, tenzij ik er overheen gelezen heb.

  Wel veel verhalen over de Illuminatie en nog veel en veel meer waar ik op zijn minst wat vraagtekens bij zet.
  Hoewel het boek overal verwijst naar bronnen, lees ik in diverse verhalen dat er verbanden bestaan tussen grote bedrijven, politiek en banken. Maar het feit dat hij de corruptie van voor, tijdens en ook ná de oorlog noemt van ondermeer IG-Farben en de daaraan verbonden Bayer, BASF en anderen (die het Zyklon-B gas produceerden(!!), en over de topman van IG die in Neurenberg wegens oorlogsmisdaden werd veroordeeld en na een paar jaar weer vrolijk op z’n oude post terugkwam, het schrijven over de rattenlijn net ná WW2 en meer van dergelijke zaken, maakt, dat hij zich juist verre houdt van antisemitisme. Anderszins, op blz. 126 noemt hij enkele uit zijn verband gerukte Talmoeduitspraken die aanleiding kunnen zijn, zeker voor derden, voor antisemitisme. Daarbij is het doorgaans zo dat bepaalde storende Talmoed-uitspraken in diezelfde Talmoed ook worden weersproken, maar dat wordt dan weer niet genoemd.

  Daarom; een ieder oordele zelf over Icke’s boek; veel van het geschrevene acht ik overtrokken en zo hier en daar onzinnig en ook de titel staat me tegen, gestolen eigenlijk, uit Johannes 8:32, en ook kunnen veel citaten uit zijn boek argumenten en aanleiding geven aan derden om ze antisemitisch te gaan duiden terwijl hij veel meer en veelvuldig fulmineert tegen het NAZI-systeem.

  Maar, en daar gaat het mij om, rauw antisemitisch, zoals het CIDI beweert, kun je het, mijns inziens, niet noemen.

  Dan rest de vraag: Waaróm schrijft het CIDI dit in zijn Israël Nieuwsbrief?

  Daartoe heb ik de volgende hypothese, een complottheorie zo u wilt.

  Nadat ik enkele andere berichten van het CIDI tot mij heb genomen kan ik mij niet aan de indruk onttrekken dat het CIDI een “bolwerk” is van een mix van politiek vertegenwoordigers met linkse vleugels; Groen-Links, Partij van de Arbeid en D66.

  Een ander aspect is dat onder andere onze Minister-President volmondig zijn bewondering heeft uitgesproken over de denkbeelden van Yuval Harari.
  Deze Harari heeft op zijn beurt, naast meerdere bedenkelijke uitspraken, in één enkele zin Jezus en Zijn herrijzenis als fakenews bestempeld ( op 1.50 minuut in https://youtu.be/xknDdTPzCAs ) waarmee hij maar eventjes ruim 2000 jaar Christelijke cultuur en geloof naar het rijk der fabelen verwijst; een geloof dat voor velen een zekerheid was en is en waar in de loop van 20 eeuwen mensen houvast, troost vreugde en zekerheid in vonden en nu nog vinden. Dit in één enkele zin afdoen als fakenews, dát is uiterst verwerpelijk en voor dat heeft de Minister-President dus kennelijk bewondering.
  En juist tegen deze stroom van wetenschappelijk religiedenken kun je het boek van Icke lezen, dat de heersers van deze wereld snode plannen met de mensheid hebben en wellicht is dat de rede geweest dat Icke de mond moest worden gesnoerd? Trouwens, als alles open en eerlijk gebeurd, waar waren de Nederlandse machthebbers bang voor? Maar de feiten liegen er inmiddels niet meer om; een jokkende Minister-President naast de vele aanhangers in zijn kabinet van het zogenoemde praatclubje dat zich het World Economic Forum noemt en die steeds meer greep op onze samenleving uitoefent. Was dat misschien de angst dat Icke hierover een boekje zou open doen?
  Dan heb ik toch een donkerbruin vermoeden dat het CIDI zich voor het karretje van, onder meer, de Minister-President heeft laten spannen. Onder meer, want er zijn meerdere bewonderaars van Yuval H in het kabinet. En daarmee heeft dan het CIDI zich verlaagd tot een bedenkelijke methode van zwartmakerij en aldus datgene doet van wat ze zegt te bestrijden.
  En tegen de mensen en het CIDI die de denkbeelden van David Icke potentieel gevaarlijk vinden zou ik willen meegeven dat de denkbeelden van ene Harari het potentieel gevaarlijke van Icke talloze vele keren en verre overstijgt. Het volgen van de denkbeelden van Yuval H. zou nog wel eens tot een nog nooit eerder vertoonde mensonterende situatie kunnen leiden waaraan ook het CIDI niet zal ontkomen.
  We bevinden ons in bezet gebied.
  Willem G.

 266. Ik ben bang dat het een verloren zaak is. We weten allemaal hoe de huidige wetgeving alleen maar meewerkt als het in hun eigen belang is. Ik vind deze zaak rondom David 1 van de vreselijkste dingen van de afgelopen 2 jaar. Het is gewoon een schande!!!

 267. Vrije meningsuiting ! Waarpm is in heel de geschiedenis vaak de waarheid ontkent, ontzegd, vermoord ? Maar 1 reden kan 8k bedenken…macht en geld, het ego, het onbewuste…

 268. Helaas, geen schijn van kans bij deze partijdige D666 rechters in deze nep democratie Nederland. Ben eigenlijk wel benieuwd wie of wat hierbij voordeel behaald???? En wat de volgende stap is om de zogenaamde democratie in Nederland uit te hollen…

 269. Ceciel Mevr. van der Zee

  Wat goed dat jullie dit doen, zo ontzettend belangrijk! Mijn diepe respect voor David, die ik een keer heb ontmoet op een bijeenkomst, vele jaren geleden, in Nederland, waar verschillende sprekers waren, waaronder ook een mevrouw die iets zei over het aantal joden dat is omgekomen in de 2e WO en dat de gaskamers niet hebben bestaan. Dat kwam, zonder enige uitleg of onderbouwing, vreemd over. Maar dat kan uitstraling hebben gehad naar de andere sprekers.
  David kwam op mij integer over, een echte idealist. In mijn herrinering ging dat over Friction, het boren van olie waar hij zich tegen verzette, maar ik kan me vergissen.

 270. Hoe laat is de zitting in Den haag?

  Kan klip en klaar getuigen; ik heb het boek gelezen en het CIDI noemt de passages NIET exact, kletst maar wat!

 271. Wat ik denk, eigenlijk meer vermoed: Het feit waarvoor David Icke veroordeeld is nl. – zoals ik het zie – anderen in diskrediet brengen door zijn eigen mening te ventileren. Wie voelt zich hier aangesproken? Dat lijkt mij de kwestie. Daarom denk/ vermoed ik dat er gedraaid en gemiddeld word. Het zou wenselijk zijn dat het verbod om te gaan en te staan op geheven zou worden en er een schadevergoeding zou worden uitgekeerd maar dat gaat nog niet gebeuren. Hooguit mag hij over 3 maanden de Schengen landen bezoeken.

 272. Ceciel Mevr. van der Zee

  In deze tijd een rechtszaak winnen tegen de heersende meningen in, ik denk het niet. Maar dat wil niet zeggen dat je het niet moet proberen.

 273. Dé ultieme manier om iemand monddood te maken en zélfs te verbannen is: “iemand” het etiket “fascist, racist, antisemiet, Nazi, complotdenker of terrorist” op te plakken en dit breed uitgemeten in onze “Staats” media wereldkundig te maken.

  Al is iedere aantijging nog zo vals, onwaar en met voorbedachte rade uit de linkse negatieve duim gezogen, het kwaad is reeds geschied, want 80% van de volgers van de reguliere media gelóven steevast alleen dat wat ze op TV zien en in de kranten lezen.

  Als dan ook nog een rechter zijn plasje hierover doet, die in Nederland heel vaak niet gespeend is van enige onpartijdigheid, dan valt er geen recht te behalen, omdat uiteindelijk “de Staat” áltijd het laatste woord heeft omdat zij zélf uiteindelijk in de Raad van State (dus ook de Hoge Raad) zetelt.

  Het Recht zal óóit zegevieren, daar geloof ik heilig in, maar niet nú, nu een totalitair systeem wordt opgetuigd en in stand wordt gehouden door een coalitie waar de Grondwet, het Burgerlijk Wetboek én de Rechten van de Mens schaamteloos aan hun laars worden gelapt.

 274. Ik denk niet dat David het hoger beroep gaat winnen.
  Ik hoop het wel want dat zou een mooi begin zijn voor andere zaken.
  Men heeft alle tijd gehad om weer een smoes te verzinnen voor uitstel of afwijzing.

 275. Logischer wijs, en alle argumenten in overweging nemende, is dit natuurlijk een verloren zaak voor IND, onder normale omstandigheden.

  Maar het probleem zit hem nu juist in die laatste drie woorden. De rechterlijke macht is behoorlijk gecorrumpeerd, dus ik sta nergens meer van te kijken.

 276. Ik denk dat hij gaat winnen! Het is een man met veel kennis en hij blijft bij de feiten.
  Verder vind ik David Icke iemand die zijn kennis wil delen op een sympathieke manier,
  Wat ik treurig vind dat hij niet zijn denkbeelden en ideeen mag delen want het is aan de deelnemer zelf wat hij of zij er mee doet. Wel denk ik dat David Icke mensen aanzet om verder onderzoek te doen naar de wereld waarin wij leven en deze bewustzijns verhoging is niet in het voordeel van de huidige machthebbers die mensen naar mijn mening vooral willen controleren.

 277. Ik heb geen enkel idee hoe erg de corruptie of dwaling reeds heeft toegeslagen hier in Nederland, maar ik hoop een rechter die eerlijke rechtspraak hoog in zijn vaandel heeft staan.
  Wel dienen de diensten die deze niet juiste info hebben verspreid flink op de vingers getikt te worden.
  Hoop op vrijspraak van deze flauwekul in ons democratisch landje.

 278. Ik vindt de toestand belachelijk.
  Vol de man al een jaar of 30 via het internet. Heb nooit op antisemitisme kunnen betrappen. Vindt het een ramp
  Dat mensen met hele lange tenen de dienst gaan uitmaken. Gezien de laatste rechtelijke uitmaken vrees ik dat hij verliest.

 279. Ik ben bang dat ze dat niet terug gaan draaien. Dit land (o.m. politiek en rechtspraak) is inmiddels zo verrot dat je niet meer kunt spreken van een democratie. Eerder een Demon-cratie. Ongelooflijk en beangstigend.

 280. Ik heb ook Joodse voorouders en in deze zaak vind ik niet, dat de CIDI mij vertegenwoordigt en dat de IND nooit deze beslissing had moeten nemen.
  Ik voel eerder beïnvloeding van het WEF en Schwab

 281. David is a wonderful man I have been following him for 40 years and never tire of his truth telling he has been correct in everything he prophesized and does not ever deserve to be prosecuted for telling truth.I will send out good thought s to the universe for him Mary Parkin

 282. Ik denk dat het narratief aan het keren is. Steeds meer mensen hebben hun bedenkingen tegen het coronavaccin. Steeds meer mensen worden wakker.
  Daarom gaat David Icke deze zaak winnen.

 283. Het vertrouwen dat elke burger moet hebben in overheid en rechtspraak gebiedt een vrijspraak en rehabilitatie voor David Icke.
  De plicht om de overheid en de (familie-)rechtspraak al sinds de jaren ’70 diep te wantrouwen, doet echter ook voor David Icke het ergste vrezen.
  Tribunaalloze oplossingen liggen niet in het verschiet.
  Helaas.

 284. Natuurlijk gaat hij verliezen. Wij hebben in Nederland te maken met een dictatuur. En met bevooroordeelde en d66 rechters. Alleen slaapt iedereen rustig verder. En kijkt naar het theater 🎭 van de 1e en 2e kamer.

 285. Helaas, ik denk dat het op voorhand een verloren zaak is. Er bestaat geen scheiding van machten. Alleen hoop op gerachtigheid blijt over.

 286. het lijkt me dat hier sprake is van uitsluiting van mensen met een onwelgevallige mening die niet strookt met het narratief van de huidige machthebbers. de bekende hand, met de vinger die wijst naar een ander, er wijzen er altijd drie naar jezelf dus laat ze met hun geweten in het reine komen en in de spiegel durven kijken.

 287. Gezien alles wat er speelt bij Overheden wereldwijd zal deze zaak op voorhand verloren worden …
  Kijk naar alles wat ‘ze’ Donald J. Trump aandoen & ook Vladimir Putin !

 288. The correct thing to do is to fight back, even if you think it’s a lost cause. Otherwise, next time, just because they don’t like your face because you have a big nose you’ll be denied your rights. Rights come with certain obligations, in this case to fight for David Icke.

 289. Hij gaat verliezen. Ik heb geen vertrouwen meer in onze rechtspraak. Zij behoren tot de Elite. De elite zien ons, het volk als nuttelose eters.

 290. Geachte meneer Krispijn,
  Ik ga voor een positieve uitkomst!!
  Bijvoorbaat in het negatieve gaan zitten heeft geen zin!!!
  Op die manier wordt er helemaal niets meer gedaan.
  Dat is hun bedoeling..ons klein maken,
  Mijn dank is groot voor alles wat u onderneemt!!!
  Doorzetten hoor…uiteindelijk wint de eerlijkheid.
  Het spreekwoord: Al is de leugen nog zo snel….alles wat je liegt moet je onthouden en dat is op het laatst niet meer te doen!!!!
  Vriendelijke, warme groet vanuit Dokkum (Friesland)
  Pietsje Blom de Vries

 291. David Icke is born FREE and born with human RIGHTS and the antisemitic, xtreme leftist, antidemocratic and criminal syndicates can NEVER stop him cum suis ❤️‼️

 292. Alle in het Nederlands verschenen boeken van David Icke heb ik gelezen en de reden dat hem de toegang tot de Schengen-landen wordt geweigerd is vals. Waartoe hij oproept is “zelfstandig onderzoek naar waarheid”. En dat wordt, om het maar eens eufemistisch uit te drukken, niet bevorderd. Gaat het recht dan toch nog zegevieren? In de lijn van zijn eigen opvattingen zal dat niet gebeuren.
  Zelf denk ik ook van niet. Laten we de hoop niet laten varen. Uiteindelijk zal het recht wel zegenvieren.

 293. Tja, ongelovelijk. Nederland schaatst een scheve schaats maar ik denk dat ‘de rechtspraak’ in Nederland in de zak zit van ‘het grote geld’ en vrees dus een nieuwe negatieve uitspraak. Geeft niets, want steeds meer mensen gaan het zien: er klopt iets niet! En uiteindelijk (hoop en bid ik) zal een groot deel va onze samenleving opstaan.
  Een revolutie… ik verwelkom hem!

 294. Dit is het einde aan de zogenaamde democratische rechtsstaat.
  Dat een gemeente geen vergunning verleend voor een speech daar kun je nog over steggelen (gevaar op ongeregeldheden) maar dat een, nooit veroordeelde, man verboden wordt om door schengen te reizen laat plotsklaps zien wat voor een organisatie schengen daadwerkelijk is. We zwichten onder een verkapte dictatuur en het wordt steeds schaamtelozer. Gelukkig zie je de eerste scheuren nu ontstaan en begint de cabal in een “ieder voor zich” race uiteen te vallen. Hopelijk wordt het volk tijdig wakker, anders zitten we over 24 maanden in een CBDC dystopie.

 295. Helaas zal David Icke ook nu weer in het ongelijk worden gesteld. Het proces van het WEF met haar loophondje Premier Rutte moet hoe dan ook doorgang vinden.

 296. Onbegrijpelijk dat op basis van onware verdenkingen zo’n rare en zware straf door de (D66?) rechter wordt uitgesproken. Waar is de zgn rechtsstaat mee bezig. Die v.d. Burg haalt zelfs criminelen ons land binnen!
  Heel veel succes met het hoger beroep. Het recht moet nu toch eens zegevieren!!

 297. Het zou goed zijn indien het Nederlandse recht zelfstandig blijft nadenken, zonder zich afhankelijk op te stellen van de meningen en de tijdsgeest die zich in de ontwikkeling van de 4e, een digitale, revolutie bevinden, en die dientengevolge steeds meer gebaseerd worden op data, algoritmes en computermodellen (die hun fundament vinden in gemiddeldes en statistieken, niet in ontwikkeling bevorderende, soms schurende, dialogen tussen mensen), ipv op mensen.

 298. Feitelijk gezien en grondwettelijk gezien had David Icke natuurlijk nooit de toegang tot ons land en de Schengenlanden ontzegd mogen worden.
  Maar dat dit wel gebeurd is bewijst hoe verrot en politiek gemanipuleerd het Nederlandse en Europese rechtsysteem is geworden.
  En ik hou dus m’n hart vast over de afloop van het hoger beroep. Het rechtststeem deugt niet en is ingesteld op de nieuwetijdse dictatuur.
  Maar de wonderen zijn de wereld nog niet uit. Dus duimen maar.🤞🏻🤞🏻🤞🏻

 299. Ik hoop van harte dat David Icke de zaak kan winnen .

  Echter , vanuit hetgeen de laatste jaren rondom ons aan het gebeuren is , denk ik dat in onze bestaande structuren het onmogelijk zal zijn om onvoorwaardelijk te winnen .

 300. Geboren in Rotterdam. Gaan mijn wortels terug naar voormalig Nederlandse koloniën en naar andere werelddelen, de geschiedenis van onderdrukking en overheersing zoals ik die niet op school leerde. Maar nu inmiddels langzaam begrijp. En pijnlijk genoeg nog steeds zie in o.a. de apartheid die Israël in Palestina pleegt. Met de goedkeuring en sponsering van het Westen.

  Ik zou nooit antisemitisme stimuleren en goedkeuren. Naar iemand gaan luisteren die antisemitisme verkondigd of de holocaust ontkent.

  David Ike heb ik niet op antisemitisme kunnen betrappen. Het is pijnlijk te zien dat het rechtssysteem telkens opnieuw mee gaat in een politiek gewenst narratief i.p.v. de burger in een rechtsstaat te beschermen.

  Geachte Hoge Raad, ik reken op u. Geeft u David Ike een eerlijk proces. Laat u niet beïnvloeden door media, geldstromen van belangenpartijen en politici die deze situatie vertekend uitbuiten voor eigen gewin om handen daardoor in onschuld te kunnen wassen.

 301. een voorbeeld van een Nederlandse “Fatwah”, er wordt nog net geen premie op zijn hoofd gezet. Ik voel plaatsvervangende schaamte namens onze overheden. Als het hoger beroep wordt verworpen, wordt het tijd om ergens anders heen te gaan waar nog wel vrijheid van meningsuiting bestaat. Al weet ik niet waar dat paradijs ligt …

 302. Ik hoop dat hij wint! Maar ik vermoed dat hij geen schijn van kans heeft. We weten inmiddels hoe ongelooflijk bevooroordeeld de rechters zijn. Ze zullen nooit een uitspaak doen die tegen de wil van de Nederlandse overheid ingaat.
  De situatie is ronduit belachelijk, zeker gezien deze man geen strafblad heeft, je zou hem kunnen verbieden in het openbaar te spreken (wat we ook al te ver vinden gaan) ze kunnen hem nooit de toegang tot wijgeren. Zeker gezien wat een echte rare figuren momenteel Nederland binnen komen. Zijn deze uitspraken tegen David Icke wel heel erg krom en meten met twee maten.
  Dit is nu echt Nederland op zijn smalst.

 303. Graag kijk ik naar de sterren, maar ik ben geen waarzegster. Vanuit mijn 💖 wens ik dat David Icke de zaak gaat winnen. Want uiteindelijk was het van de zotte om hem te weigeren om hier in Amsterdam te spreken voor en over vrede. Een stad die meestal vaak het 💔 op de goede plaats had/heeft.
  Laat de eerlijkheid zegevieren.
  Mijn dank Mordeschaiikrispijn en allen die hem steunen, om onrecht ongedaan te maken.
  Warme groet Gerrie

 304. Thanks for your efforts in helping to clear David Icke from this unwarranted ban on travelling.

  It’s well worth the appeal as there may be a censorship angle that will enable a successful outcome for David. The moral case is unanswerable.

 305. Vind gewoon belachelijk dat die man niet mag spreken ,vrijheid van meningsuiting mag toch ook in Nederland hoop dat hij gaat winnen, de overheid is erg corupt hier in Nederland

 306. Voor mij is het heel duidelijk dat David Icke slachtoffer is van onze regering. Hij zou vrijgesproken moeten worden maar tegenwoordig volgt de rechtelijke macht niet het recht!!! Dus is vrij onduidelijk wat de uitspraak zal zijn

 307. Het zou schandalig zijn indien Icke in hogerberoep niet vrijgesproken zou worden en de sancties teniet worden gedaan.
  Indien dit niet gebeurt is dat het duidelijkste bewijs dat er in Nederlan absoluut geen onafhankelijke rechtspraak meer bestaat.
  Laten we hopen dat hij wordt vrijgesproken en dat hij weer kan reizen in de Shengen landen en zijn boodschap kan blijven uitdragen

 308. Het staat of valt met de corruptheid van de rechter. Anders dan dat lijkt me deze zaak zo helder als glas; dat hele reisverbod moet met ingang van enkele maanden geleden, opgeheven worden. Het is totaal in strijd met de wet.
  Het moet gezegd; ik ken iemand die dankzij deze kwestie een boek van David Icke heeft gekocht. Sindsdien is hij wakker. Dus David Icke gaat niet voor niks door de modder. Evengoed blijft onrechtvaardigheid altijd moeilijk te pruimen.

 309. De rechtszaak tengunste van David Icke? Ik hoop het… maar hoe onafhankelijk is de rechtsgang nog in Nederland?. Ik zal duimen!

 310. Dit is op voorhand een verloren zaak omdat de rechtspraak in Nederland in lijn is met het overheids narratief. Dit is al zo sinds de corona crisis. Er is helaas weinig tot geen ruimte meer voor alternatieve geluiden, ook al hebben deze vaak gelijk. De mainstream media zullen nu ook weer het “ongelijk” van David uitvergroten om zodoende de massa tegen hem, en andere “wappies”, op te hitsen. Echter, van ganser harte hoop ik dat ik het mis heb

 311. Hoop is er altijd, maar mijn verwachting is dat het ind weer in het gelijk zal worden gesteld. Hoop heb ik omdat Marijn Poels in het gelijk werd gesteld door de rechter dat zijn film over de pandemie onterecht van YouTube was verwijderd.

 312. Hoe meer publiciteit de zaak krijgt, hoe onwaarschijnlijker het is als hij wint. Maar hij KAN dit helemaal niet verliezen want ze hebben geen poot om op te staan. Ik ben dus heel benieuwd!

 313. Het is een groot Schandaal dat ’t David Icke verboden is in Nederland te spreken ; vanaf 1990 laat hij zien ( ook Lawrence Donogan en John Coleman ) wat de Deep State / WEF van plan is : onze Wereld > een Controle – staat !
  Het blijft moeilijk voor te stellen dat ook in het Hoger Beroep onwaar en kwaadaardig geoordeeld zal worden ,
  waardoor De Boodschap van Icke hier niet gehoord mag worden .
  Hart. groet ,
  Johan van Geest

 314. Ik voel dat we kijken naar een illusie..want het is al lang besloten door medewerkers “elite” omdat ze aan banden zijn gelegd..en meedoen aan ??
  Laten we ons energetisch ermee bezighouden, om samen een bolwerk van Krachten te vormen die veeeeel effectiever zal blijken om de positieve veranderingen te creëren..dan door deze “strijd” !
  Laten we opstaan vanuit de Lichtkracht die we zijn.. en ons Lichtwerk vorm geven en mededogend zijn.. ja ook naar”hen”!
  Wij ZIJN de verandering.
  Hartegroet, BerryVincenta

 315. Gaat hij alsnog veroordeeld worden, ja omdat deze rechtspraak word gesubsidieerd door de overheid , en deze overheid is mijn inziens een dictatuur gezien de beslissingen die ze er achter de schermen doir weinig ruchtbaarheid te geven er door drukken..
  Ook omdat het referendum is afgeschaft..
  Maar mijn mening is gebeurd dit en word hem de toegang geweigerd, is dit een regelrechte aanval op de vrije meningsuiting uiting van ons mensen.. En worden hiermee onze mensenrechten geschonden…

 316. Nicolette Vlaardingerbroek

  In de huidige tijd ben ik het vertrouwen in de rechtspraak kwijt. Het hoger beroep zal nutteloos blijken.

  Uiteraard hoop ik op een eerlijke rechtsgang, maar de ervaringen leren helaas anders.

 317. Hoi Mordechai, fijn dat je dit opvolgt. Bedankt! Ik was er nogal van geschrokken dat het gelukt is om David Icke te weigeren NL binnen te komen. Ik dacht dus echt dat zoiets niet kan! daarom ben ik benieuwd wat er in hoger beroep gebeurd, maar aangezien dit al zo ver is gekomen (volledig tegen de wet) zou het zomaar kunnen dat dit een onderdeel van het nieuwe normaal is. Ik hoop het niet, maar het zou kunnen. En, zolang de nederlanders niet massaal opstaan, zal jullie nog veel ellende te wachten staan in de zeer nabije toekomst. Ik ben er al meer dan 20 jaar weg, maar als ik Nederlanders spreek, ze zijn allemaal boos en ontevreden, maar ze doen er niets aan. Mijn moeder zegt: Rutte moet nodig weg, maar hij gaat niet weg en we kunnen er gewoon niets aan doen..

 318. David Icke gaat deze zaak verliezen.
  Procederen tegen de staat verlies je altijd zolang VVD – D66 de dienst uitmaakt en in het kielzog de rechterlijke macht.
  De democratie bevindt zich op een ernstig dieptepunt.
  Het CIDI wakkert jodenhaat aan met hun volmaakt idiote actie.
  Helaas het is niet anders.

 319. Ik ben van mening dat David geheel onterecht is veroordeeld.
  De straf voor zijn veroordelen is veel te zwaar en zeer ongepast.
  Maar ja Nederland, he!
  Ik ben zelf in 2006 al vertrokken uit Nederland. Als ondernemer was ik er helemaal klaar mee. We zijn in Duitsland gaan wonen, 17 km van de grens met Nederland. Ik heb mijn kantoor in Nederland(Hengelo Overijssel) aangehouden voor mijn Nederlandse klanten.
  Dit was een verademing.
  We wonen nu op Gran Canaria, sinds 2017. Dan noch moet je eerst afkicken van alle stress.
  Ik hoop dat David vrijgesproken wordt, ook uit jouw schrijven blijkt dat hij onschuldig is.

 320. If people want to know who rules over them then look to those you cannot criticize. It’s that simple. I think David has a good case but will he win? Probably not because the whole system through the western governments is corrupt and they’re all working for the same people. The UN, WHO and the WEF. They want a one world government and they don’t want the great unwashed knowing anything about their agenda. They messed up big time though with their pandemic nonsense! People are waking up and are beginning to realize that there is evil at work. I whole heartedly want David to win. He’s a great man but, I cannot see the powers that be allowing it. None of use live in a democracy! We live in the ‘Illusion’ of a democracy.

 321. Tot mijn grote verdriet moet ik zeggen dat deze zaak al bij voorbaat verloren is. Zoals bij zovele zaken de uitslag al bepaald is vóórdat de zaak begint. Geen schijn van kans, door gecorrumpeerde rechters die altijd op dit soort zaken gezet worden.
  Maar ik zeg ook: geef de moed nooit op! Ooit zal er hopelijk weer een keer ècht recht gesproken worden.

 322. David Icke, would need to be acquitted, normal well function democracy. Actually he wouldn’t even would gotten refused entrance in the WHOLE of the Schengen, in a just, stable democracy!
  His refusal to enter proves that this country isn’t a well function democracy anymore! It’s a totalitarian state run system with a two tiered Justice system! But there are a few decent normal judges left, so we keep hope.

 323. Othering and dehumanizing people because you don’t like their opinions!?!? Using the government as a weapon against people you disagree with?!?! Tsk tsk. Civilly discussing differences is critical. The standard on the left is to stop hatred, but they are hateful to those they disapprove of. Double standard. Hypocritical.

 324. Je kunt eigenlijk niet anders verwachten dan dat de veroordeling van David Icke wordt teruggedraaid en dat het Schengen verbod wordt opgeheven.

  Indien niet en zou het vonnis alsnog gehandhaafd blijven dan zijn andere maatregelen/acties nodig, zoals procedure aanspannen bij Europees hof rechten voor de mens, bodemprocedure hoge raad enzovoorts.
  Verder wat mij betreft creatieve acties om de klagers (juridisch) aan te pakken.

 325. Ik vrees verloren zaak. Op dit soort onderwerpen, ook klimaat, wordt een persoonlijke mening niet opzij gezet. En ook van bovenaf wordt er gestuurd. Helaas geen onpartijdige of objectieve rechtspraak in dit land meer.

 326. Vrees eerlijk gezegd eerder een verloren zaak, maar vind het wel belangrijk om dit proces aan te gaan, hoe meer dit in de aandacht komt, hoe beter.

 327. Ik denk dat met deze vooringenomen rechterlijke macht het hoger beroep geen schijn van kans heeft.
  Te treurig voor woorden als het zo blijkt te zijn

 328. Ik vermoed dat David Icke deze zaak gaat verliezen met als enige rede dat de Nederlandse rechters hoofdzakelijk D66-ers zijn. Statestieken tonen aan dat rechts-georiënteerden over het algemeen niét meer kunnen rekenen op ’n onafhankelijke, eerlijke rechtspraak in Nederland.

 329. Er komen jaarlijks vele tienduizenden mensen met islamitische achtergrond hun geluk hier zoeken, waarvan er velen de holocoast WEL ontkennen.
  We weten niks van hen, maar er zijn erbij die zelfs denken, dat ze ongelovigen mogen vermoorden…. en dat is al gebeurd, o.a. Theo van Gogh!
  Dit soort mensen geven we asiel, geld en zelfs voorrang op een woning!!!
  Zij zijn het échte gevaar.
  David Icke heeft geen strafblad, maar een mening…en is niet bedreigend…
  Aan hem wordt de toegang geweigerd…
  De Nederlands democratie is dood.

 330. David is een zeer integer mens,die al heel lang de mensen probeert wakker te schudden.een bewijs hoe corrupt nederland is om te bang zijn ,dat iemand de waarheid komt vertellen. GROTE SCHANDE!!!!!!.
  Diep respect voor David icke

 331. Hoi Mordechai,

  Je vraagt wat ik denk; winnen of op voorhand een verloren zaak. Het is al te bizar dat deze vraag gesteld moet worden, daar zou geen enkele rechter ook maar 1 moment over moeten/kunnen twijfelen. Helaas is keer op keer, in andere rechtszaken, gebleken dat de rechtspraak niet veel meer te maken heeft met het beschermen van onze burgerrechten. Of David Icke gaat winnen is m.i. geheel afhankelijk van de politieke voorkeur van de rechter in kwestie; rechters stemmen vaak D66. Heel zorgelijk, niet alleen voor David maar voor ons allemaal! Hoop dat de mensen nu echt eens wakker worden!

  Maar bedankt voor je tomeloze inzet, dat geeft mij in ieder geval nog een sprankje hoop!

  Groetjes,
  Marian

 332. Als de vorige uitspraak van de Rechter wordt bekrachtigd – dan zullen we zo langzamerhand over een Revolutie moeten gaan nadenken waar we hier in Holland mee bezig zijn. – Ongelooflijk dat sommige figuren in onze Maatschappij zoveel invloed kunnen uitoefenen om sommige zaken.

 333. David gaat winnen! Censuur = dictatuur.

  Dit kabinet dient niet het belang van de burger, negeert de Grondwet, overschrijd met ruime marge de begroting, informeert de Kamer niet, houdt informatie achter omtrent het gevoerde beleid en belemmert de vrijheid van meningsuiting obv valse en onterechte gronden.

  Vrijspraak is de enige uitspraak die moet volgen.

 334. Het liefst willen ze volgens mij niet dat hij zijn ‘onwelgevallige’ boodschap hier komt verkondigen omdat die gevaarlijk is – voor de machtspositie van de oligarchen wel te verstaan. Maar misschien dat ze denken, ‘bij twijfel niet inhalen’ en als hij toch bewijsbaar geen Holocaust ontkenner of antisemiet is, laten we maar gaan voor een soort Musk/Twitter effect. ‘Zie je wel, je mag nog wel hier komen en je mening verkondigen. We zijn geen dictatuur’.

 335. Ik ben bang dat er weer een corrupte rechter is benoemd en/of door Rutte is ingefluisterd wat de uitspraak moet worden; dus geen positief resultaat.

 336. Er is inmiddels meer over de afgelopen 3 jaar boven water gekomen.
  David Icke mocht niet wat een andere bekendheid wel mocht zeggen, maar die wilde alleen voor de Palestijnen opkomen.
  Als dit verbod niet opgeheven wordt moeten we naar Luxenburg, daar is al eerder aangegeven dat zowel de rechtspraak in Nederland en Duitsland niet onafhankelijk (meer) is.

 337. Ik ben bang dat dit op voorhand ook weer een verloren zaak gaat zijn.
  Het lijkt erop dat een ieder die tegen de regering ingaat de mond gesnoerd moet worden.
  Tevens heb ik het gevoel dat onze rechters dik betaald worden om alle zaken die aangespannen worden tegen de overheid teniet te doen dus af te wijzen. Ik hoop dat ik er naast zit maar heb al teveel zaken onder de mat geveegd zien worden, neem als voorbeeld de zaak tegen Hugo de Jonge, de man gaat gewoon door met de zaken waar hij mee bezig was en strijkt hier nog een royal salaris voor op ook. Maar aanpakken doet men hem niet voor al zijn liegen en belazeren.

 338. Ik ben bang dat er weer geen gerechtigheid, dus vrijspraak volgt. De rechtspraak in Nederland is niet meer objectief, maar een spreekbuis van degenen die het hier blijkbaar voor het zeggen hebben. Ik schaam mij zo langzamerhand om in dit land te wonen en begrijp waarom er zoveel Nederlanders naar het buitenland vertrekken.

 339. Naar mijn mening zou het logisch moeten zijn dat Icke het hoger beroep wint. Sinds Willem de Zwijger is / was Nederland een land waar de eigen of de andere mening of levensovertuiging respect geniet. Dit is de reden dat ik ooit trots was, Nederlander te zijn.

  Ik wens David Icke veel succes bij deze zaak.
  Maarten van Leer, Musicus

 340. The “cult” (power elite) are afraid of what he might say as he’s good at exposing how they operate in the world. So, they’ve gotten those they control to invent lies about him. They don’t like exposure, & I believe that they think that it will cause other ppl to stop them.

 341. Altijd doorgaan met procederen omdat wij weten dat hij gelijk heeft.
  Ik zou zeggen en meteen het maximale smartengeld eisen vanwege aantasting van zijn goede naam.
  Artikel 6:106 BW bepaalt dat aanspraak bestaat op smartengeld bij letsel, aantasting van de eigen eer of goede naam, aantasting van de eer of goede naam van een overledene of bij een andere aantasting van de persoon. Lid 2 ziet op het overdragen van de smartengeld vordering.

 342. Of het al dan geen ‘uitgemaakte zaak’ is hangt volledig af van de rechtschapenheid van de rechter.
  Ik weet dat er nog steeds goede rechters zijn en spreek de hoop uit dat er recht gesproken wordt in deze uiterst bizarre zaak.

 343. Ik vind deze kwestie en vraag eerlijk gezegd zeer moeilijk om te beantwoorden.
  Waarom?!
  Kijk, natuurlijk ben ik het met Mordechai Krispijn en David Icke eens en wens ik dat David Icke dit hoger beroep wint. En vind deze hele gang van zaken omtrent zijn opgelegde 2 jarig verbod (en sinds wanneer ging deze onterecht opgelegde straf in en zijn die 2 jaren inmiddels al niet bijna verstreken?) ongelofelijk onterecht, onrechtvaardig en gestoord.
  Maar ik weet ook dat onze Nederlandse rechtstaat helaas al vele jaren zo corrupt en zelf crimineel is als de pest, helaas!
  Dus moet ik helaas vanwege dit laatste zeggen dat ik bang ben dat David Icke dit hoger beroep niet zal en kan winnen! Het ligt absoluut NIET aan hem en zijn advocaat hoor, maar aan onze helaas corrupte en criminele rechtstaat en daar kan denk ik helaas niemand van winnen!
  Ik zie deze rechtstaat ook in staat om die 2 jaar opgelegde straf aan/voor David Icke te verlengen met nog meer jaren of zelfs voor definitief vast te leggen, helaas!
  Het spijt me oprecht om deze helaas negatieve reactie te moeten geven, ik heb iig niets tegen David Icke en luister altijd graag naar hem.
  Ik wens hem iig zeer veel succes, sterkte en kracht voor as maandag!!!
  En ik zal dat hoger beroep dan graag willen volgen.

 344. Ik ben bang dat alle rechters vooringenomen zijn,ook al is hier sprake van zogezegde “rechtspraak”.
  Punt is dat David zijn standpunten met talloze feiten kan onderbouwen wat een bedreiging is voor de “staatsveiligheid”. Ik blijf positief want de feiten over van alles zal en moet ter sprake worden gebracht.
  God speed en laat het recht zegevieren. Genoeg= Genoeg!!

 345. David gaat deze zaak verliezen.
  Wat hij zou kunnen zeggen over wat er zijns inziens met kinderen gebeurt en hij kan slachtoffers laten getuigen (net zoals David Sorensen en Jason Shurka) is oneindig bedreigend voor de gevestigde orde, zoals justitie, de koningshuizen, de regering en de politiek
  het gaat over satanische rituelen en misbruik
  ik zou echter niet verwachten dat hij dat bij de demonstratie in Amsterdam zou aankaarten
  Toch zal de gevestigde orde er op de langere termijn niet onderuit komen dat de beweringen van David onderzocht moeten worden
  Als ze waar zijn valt de actuele orde van de maatschappij als een kaartenhuis in volledig in elkaar
  Ik lees op FB al vaker dat 100-den kinderen die uit huis zijn geplaatst vanwege de toeslagen affaire niet meer leven, is dit waar?

 346. Het lijkt op de zaak in Duitsland met Sucharit Bahkdi. Hij is een Thais-Duitse microbioloog die zich uitsprak tegen de covid/mRNA vaccins. Hij werd aangeklaagd voor anti-semitisme in Duitsland (dus niet vanwege desinformatie over de mRNA vaccins).
  Hij is zo vreedzaam als wat (en boeddhist) veel Joodse mensen hebben zich uitgesproken dat hij zeker niet anti-semitistisch is.

  Uiteindelijk heeft hij gewonnen. Hij had veroordeeld kunnen worden tot een gevangenisstraf, dat hing hem boven het hoofd.
  Dat is in Duitsland… Het is blijkbaar een manier om iemand zwart te maken, een stempel op te drukken. Dat idee van: als hij vrijgesproken wordt, blijft bij mensen dat stempel van anti-semitist hangen? Iemand wordt niet zomaar aangeklaagd?

  David Icke is door die aanklacht gedeeltelijk van zijn vrijheid beroofd: hij kan de landen van de EU niet in en USA ook niet, geloof ik (door verdrag met EU). Dat gaat nog iets verder dan alleen een aanklacht.
  Aparte zaak, ik kan me niet voorstellen dat dit in stand gehouden kan worden. Dat (in)reisverbod naar de EU. Het lijkt meer op pesterijen ofzo, machtsvertoon. ‘Als jij mij tegenwerkt (tegen het geldende narratief), dan zorg ik dat jij ook aangepakt wordt.’

 347. Heel mijn hart hoopt dat er een eerlijke rechter zit. Die besluit niet meer met het huidige systeem mee te gaan. En dat het recht zal zege vieren.

  Ik heb fingers crossed morgenvroeg en ga kijken.
  Zend potkaars uit?

  Groetjes

 348. Het hele rechtsgebeuren is al ingenomen door 66 ers en vvd ers, en wiens brood men eet diens taal men spreekt. Eerlijkheid en recht struikelt hier op de straat in deze bananenrepubliek.

 349. In deze tijd, de laatste 3 jaar, lijkt de rechtsongelijkheid alleen maar toe te nemen. Het is heel bijzonder en ik denk dat David geen gelijk krijgt.

 350. Helaas heb ik geen hoge pet op van de rechterlijke macht hier in Nederland, spreekbuizen van de overheid , geen lef, een moreel compas en geen ballen . Dit is wel gebleken de laatste tijd. Ze zouden zich diep moeten schamen ! Gelukkig zijn er ook goede integere rechters , hopelijk betreft David er nu een.
  We moeten positief blijven en hopen dat deze rechter een onafhankelijk oordeel velt.

 351. Ik denk op voorhand een verloren zaak aangezien David Icke teveel aantoonbare bewijzen heeft over criminele zaken van een bepaalde groep elites! Daardoor is Icke een grote bedreiging voor dézelfde groep! Vooral omdat Icke door de inmiddels steeds meer herkenbare bewijzen nog meer burgers wakker zal maken! Die zich steeds meer tegen de elite gaan keren waardoor de bedreiging als maar groter zal worden voor de elite!
  Verder is er aantoonbaar DNA bewijs dat er 2 soorten joden zijn in de wereld, echte en onechte. Dat is heel wat anders dan antisemitisme of holocaust ontkenner zijn! Onderzoek tips zijn de geschiedenis van de KHAZARIAANSE maffia, Operation Paperclip, ook Vera Sharav voorzitter holocaust overlevenden, Scott Ritter en Kolonel MacGregor zijn leerzaam en interessant om alles wat beter te begrijpen in deze tijd!

 352. Het zou feitelijk een gewonnen zaak voor David moeten zijn.
  Op basis van een andere mening, tijdens een demonstratie bijvoorbeeld, mag iemand NIET geweigerd worden.
  Inmenging vanwege de inhoud mag namelijk niet.
  En daarnaast; bepaalde moslim-imams met haat tegen westerlingen mogen toch ook hier hun woord prediken….

 353. David Icke is innocent of the evil charges which are pure lies. These false accusations are meant to shut him up and shut him down from proclaiming that the evil cabal is behind worldwide tyranny. Truth and light will win.

 354. Ook justitie is in dezer dagen door en door corrupt en manipuleerd op zijn minst de meeste van bij het OM ingediende zaken. Veel alpha-mannen in in die wereld met ernstig gebrek aan praktijk kennis maar zijn alwetend als het over lucht- en wetkastelen gaat. Het gaat steeds meer om macht en Paulus in de Bijbel kondigt dit al aan met zijn 11e gebod

 355. Ik denk dat het hoger beroep met mitsen en maren toch gebruikt gaat worden om een voorbeeld te stellen. Vooral omdat David Icke steeds bekender begint te worden en zijn uitatingen jaren geleden gedaan in een steeds meer geloofwaardiger daglicht komen te staan en zijn aantal volgers groeit. Zoals hij eens zei toen hem gvraagd werd waarom hij zelf geen beweging oprichtte:”Ik kan je wel leren je schoenen te strikken maar je zal er zelf in moeten lopen.”
  Dus David kan een lichtend vooorbeld voor ons zijn maar wij moeten het zelf doen. Een twijgje breek je. Een bundel niet.

 356. Als het hoger beroep volgens de regels gevoerd wordt, bestaat er denk ik wel een kans dat deze gewonnen wordt. Alleen weet ik niet of het volgens de regels der kunst wordt gevoerd. Tegenwoordig ben je wat dat betreft nergens meer zeker van.

 357. David is seen as a threat because of his large following of people hungry for the truth after governments have proved they are ruled by big business, and not working for the people who elect them. He does not hate any group, and I trust he will be vindicated.

 358. In Amnestie heb ik weinig vertrouwen. Ik spreek ze op straat wel eens aan over Julian Assange maar de meeste weten niets van hem. Maar ik heb wel vertrouwen in een goede afloop. Het moet toch mogelijk zijn om in ieder geval 1 x het recht te laten zegevieren.

 359. It is my hope that David Icke wins because it is a lie what they say about him. Do I think he will win? I hope so! The corruption goes deep and David is powerful!!!!

 360. Ook het hoger beroep gaat David Icke volgens mij verliezen. De rechtsspraak is Nederland zo rot als een mispel. Alles gaat volgens de regels van Brussel en of actiegroepen en de rechter laat daar zijn oren naar hangen. Als de rechtspraak rechtschapen was dan waren personen als Rutte en Kaag allang veroordeeld voor landverraad.

 361. Hij zou in het gelijk gesteld dienen te worden. Maar kleine kans.
  Zoveel corruptie in deze wereld helaas. Vroeger stond ik er niet zo in maar na de laatste jaren en ook wst in Den Haag gebeurd…alle leugens ( de paar goede daar gelaten…!)waar ze mee weg komen steeds weer…..ongelooflijk. Alles wat kapot gemaakt wordt in dit land. Macht en geld corrumpeert. En het sprookje de kleren van de Keizer is voor mij tot leven gekomen.

 362. Deze man komt waarschijnlijk te dichtbij, bij de al zo lang verborgen waarheden. Helaas leven we tegenwoordig in een bananenrepubliek met een pathologisch leugenaar die de boel bestuurden moet. Er is geen recht meer in onze staat. Dat bewijst zich keer op keer. De Icke wordt geweerd op basis van een niet gefundeerde mening van het CIDI zegt al meer dan genoeg. Als het recht Ich wil bewijzen dan zou Icke deze zaak winnen. Ik hoop dat ook en hoop ook op excuses van de staat enz. Maar vermoed dat dit nooit zal gebeuren. Corrupte zooi. Dat is het en meer kan ik er niet van maken ook.

 363. Mijn gezonde verstand zegt dat David Icke het hoger beroep gaat winnen. Maar ik weet dat mijn gezonde verstand er in dit geval niks toe doet. Het gaat erom hoe het met het gezonde verstand van de rechters zit. Maar als ik verder nadenk weet ik dat ook het gezonde verstand van de rechters er niet toe doet. De rechters zijn immers in het verleden al bijeen geroepen om voorgelicht te worden omtrent de bedoelingen van het overheidsbeleid. Die bedoelingen zijn dus maatgevend voor de richting van de uitspraak van de rechters. Dat het voor wat betreft de overheid bij “bedoelingen” in feite gaat om instructies worden we als burgers niet geacht te concluderen. De instructies dienen de achterliggende agenda van de great reset en alles wat daarmee niet strookt is per definitie ongewenst en dient daarom te worden uitgewist. De vrije rechtspraak is ondergeschikt gemaakt aan het overheidsbeleid en ik vrees dat achter de naam van elke criticaster al een kruisje staat. Worden, voor zover dat al niet is gebeurd, straks al die kruisjes samengebracht in één bestand om wanneer het moment daar is…? Nee, zo gemakkelijk kan, mag en zal de geschiedenis zich niet herhalen. Ik verwacht een wending ten goede zonder dat met ratio te kunnen onderbouwen. Terug naar de te verwachten uitspraak. De rijen zullen voor nu gesloten blijven omwille van het tenietdoen van elk invloed tegen het heilloze overheidsbeleid. Dit betekent dat ik er vanuit ga dat David Icke het hoger beroep zal verliezen. Voor nu blijven de rijen gesloten maar ik voorzie dat David Icke bij leven en welzijn uiteindelijk toch zijn overwinning zal behalen.

 364. Ik denk dat het een verloren zaak is omdat de elite bang is dat hun duistere zaakjes boven water komen, dit bewijst maar hoever de de overheid hierin zit.

 365. Heel benieuwd wat er morgen beslist gaat worden. Persoonlijk denk ik dat het niet zozeer gaat om wat David ten laste gelegd wordt, meer meer om de zelfbewuste overtuiging die van hem uit gaat, als hij vertelt wat hij denkt. Dat jaagt mensen, die angstig voorgeschreven protocollen volgen, tot bovenin de gordijnen. Mensen die staan voor hun mening, worden steeds schaarser en al ben ik het niet altijd eens met zijn visie, ik bewonder de manier waarop hij die duidelijk maakt. Punt!

 366. Voor mij is hij een held(erziende), maar ik heb een hard hoofd in de rechtsgang. Ik blijf hopen op gerechtigheid en dat hij vrijgesproken wordt.

 367. David is a man I’ve listened to speak in New York City and Bermuda. He is an honorable man and it is high time this global cult that plans to bring more harm to humanity be called out and utterly disobeyed. Apprehended. Stopped ✋️. How dare they ban David Icke, but it’s understandable. ‘They ‘ (The Top Rankings) are mortified because their time has expired. Mahatma Gandhi said “seeds and deeds take time to come to fruition.” Well. Yesterday’s nut is today’s mightiest oak tree. The time has come. Equal rights and justice. Freedom. No more of this Satanism and their agenda. This demonic new world order.
  David Icke ought to talk with Candace Owens. I believe it will be epic. Joe Rogan too. One Love. Good work, Mr. Icke!!! 🇧🇲 🇬🇧

 368. Wat speelt is onmacht, want men zet macht in, om iets wat bedreigend is, af te wenden. Hoe doorzichtig voor de bewuste mens. Niet wetende dat, waar je bang van bent, trek je aan. (Sla niet naar een Weesp). Ook telt dat angst de slechtste raadgever is.

 369. Geen geldige reden om deze man te weigeren om hier te komen. Maar onze democratie bestaat al lang niet meer dus de uitslag staat bij voorbaat al vast.

 370. Normaal gesproken zou hij in het gelijk gesteld moeten worden.
  Ik zou een stap verder gaan en het CIDI, gemeente Amsterdam het IND /de staat voor de rechter dagen.

 371. Zo langzamerhand verworden wij tot een bananenrepubliek. De hoeveelheid censuur en valse beschuldigingen vliegen ons de laatste jaren om de oren. En de rechters in dit ‘toffe landje’ zijn ook allang niet meer onafhankelijk. Bah! Het is me compleet duidelijk aan het worden: onze overheid is er niet voor de burger, de overheid is tegen de eigen burgers.

 372. Geen geldige reden om deze man te weigeren om hier te komen. Maar onze democratie bestaat al lang niet meer dus de uitslag staat bij voorbaat al vast.

 373. In deze tijden van waanzin, durf ik het niet te zeggen.
  Als het een op waarheid beruste uitspraak wordt, dan kan het niet anders dat deze zaak ‘gewonnen’ wordt. Laat de waarheid zegevieren!

 374. Het zou geen vraag moeten zijn. David Icke had deze straf nooit mogen krijgen. Zo werkt het tegenwoordig in de omgekeerde wereld waarin we democratie noemen wat feitelijk functioneert als een dictatuur, met steeds meer idiote wetten, regels en censuur.
  De rechtsstaat zou in geval van David Icke m.i. moeten voorzien in vrijspraak. De man heeft geen vlieg kwaad gedaan, behalve dan dat zijn verhaal niet hetzelfde is als wat de MSM ons vertellen.
  Ik ben ondertussen al wel te vaak teleurgesteld in de rechtspraak in Nederland. Toch hoop ik op rechtvaardige rechters. Die zijn er ook nog. Ik weet het zeker!

 375. I have followed David Icke for a decade. His work is impeccable. His vision, inspired. His message steady. His heart open. His mind, while rebellious, is hardly reactive or hostile, no! “Realistic” “Deeply Thoughtful” “Vastly Expansive”! I do believe, however, that the ‘power brokers’ who are busy behind the curtain, creating and maintaining this inverted upside down “classified reality” will most assuredly continue to attempt to silence and punish those who speak out to inform and enlighten their fellow humans to all the shenanigans and withheld truths. David Icke is singled out because he is seen as a threat. Those of us who know him, and align with what he has shared over 3 decades of research, Know of his accuracy and depth of caring for the future of our species. Bottom line: I will not be surprised whichever way this bogus treatment of him goes, legally and politically. Hard to say. Ultimately, the light of truth, and the truth of light, will prevail!

 376. Goedemiddag,
  Ik hoop van harte dat hij de zaak wint. Het is gewoon ongelooflijk wat dat cidi clubje allemaal aanricht. Dat de burgemeester van A’dam hier in mee zou gaan was is uiterst begrijpelijk. Een enger linkser gebeuren als dat bestaat er niet.
  Hoop dat er een eerlijke rechter is en niet eentje met een vooroordeel.
  Succes.

 377. Hello mordecai,

  I follow D. Icke for years. I am convinced he will win this one
  I also follow your podcast and actions during Covid 19. Keep up the good work.

 378. Helaas schat ik het HB in als [volstrekt] kansloos. De rechterlijke macht zit compleet in de pocket van de heersende macht en hun vertakkingen. Daar hoeven we dus absoluut niets van te verwachten.

 379. Helaas moet ik zeggen dat ik geen vertrouwen heb in een veranderde uitspraak. Als een dergelijk besluit word genomen zonder dat daar rechtsgeldige grond voor is dan zegt dat veel over het rechtssysteem. Ook gedurende de Corona problematiek zijn alle valide en goed onderbouwde tegen argumenten zonder pardon weggewuifd. Ik heb op de Dam gezien dat de geluidsapparatuur door de, verder aardige, politie werd afgevoerd bij zelfs maar het horen van de stem van David.
  Mijn vertrouwen is dus, jammer genoeg, echt geschaad.

 380. Gezien het vermelde verhaal is het voor mij onvoorstelbaar dat dit allemaal kan in Nederland. Dit is geen democratie meer maar een dictatuur van autocraten.

 381. Vrijspraak is hier op zijn plaats met een flinke onkostenvergoeding voor geleden schade, maar het is zo corrupt in NL dat ik verwacht dat deze heksenjacht wordt voortgezet.
  Nederland is een verrot kloteland

 382. Ik vrees dat de rechtspraak wereldwijd niet meer recht is maar krom…!
  Jij en Willem en Jeroen hebben dat nu zo vaak ervaren, dat ik denk:
  Maak sketches en cartoons over die “recht-spraak”, zoals ik in 2020 maakte en die VSN toen te eng vond…..

 383. Allereerst dank voor uw gewaardeerde inzet.
  Wat ik denk? Ik hoop dat er recht gesproken zal worden. Echter, kunnen we daar in deze tijd nog op vertrouwen? Kunnen we er nog van uitgaan dat rechters onafhankelijk (en) rechtvaardig zijn?

 384. This is just another example of the tyranny under which many in the West now live, but at last people are waking up to it. Those responsible will ultimately have to answer for what they have done.

 385. LS,

  Als we een rechtvaardige rechter hebben, dus geen D66 of linkse rechter zoals bij bijvoorbeeld Akwasi, dan zal Icke deze zaak gewoon winnen. Echter wordt er zoveel desinformatie door de overheid zelf veroorzaakt dat ik bang dat het recht niet zal spreken.

  Icke vertelt gewoon de harde waarheid van alle leugens en schendingen van de grondwet die de overheid keer op keer verspreid en met voeten treedt.

  Rutte en consorten hebben hun mond vol van vrijheid van mening en democratie maar alleen als je in het narratief van de coaltiepartijen meepraat anders word je gecensureerd, als wappie uitgemaakt, als complottheorist bestempeld of gezien als een gevaar voor de samenleving. Het is te triest voor woorden dat we zulke walgelijk hypocriete mensen in dit kabinet hebben.

  Een goeie leider breng mensen bij elkaar! Dat is het laatste wat die leugenaar doet!

 386. Zo goed als alles ‘hogerop’ toont keer op keer aan corrupt te zijn; ik verwacht niet dat er iets verandert aan Ike’s ongelukkige situatie.

  #schwabinexit
  #nexit
  #ruttexit

 387. De ervaring tijdens de p(l)andemie leert mij dat het niet best is gesteld met onze democratie en vrije meningsuiting. Uiteraard hoop ik op een goede uitkomst en ga van het positieve uit, de man verdient het, maar heb er een zwaar hoofd in gezien…

 388. Het is voor mij duidelijk geworden na de uitspraak ivm David, Sanda Dia, Edward Snowden… de rechtspraak dient enkel en alleen om het volk de illusie te geven dat er objectief iets bekeken en erover beslist wordt. Het is enkel illusie. Ons kent ons en we regelen het wel onder ons, met de mantel van onpartijdigheid. Dus ik vrees dat dit verder zal gehanteerd worden…

 389. David Icke is powerful and what they say about him is nothing but lies! Prayers for David Icke pulling through the bullshit yet AGAIN! LOVE him!5

 390. Ik vermoed dat er een rechter wordt aangesteld, zonder onberispelijk blazoen maar die corrupteerbaar is door dat hij sex gehad heeft met minderjarigen.

 391. Ik vermoed dat hij geen mogelijkheid krijgt, ze kunnen het zich niet permitteren om nu terug te trekken, dat zou gezicht verlies zijn MAAR ik hoop dat ik ongelijk krijg

 392. Alice