Ga naar de inhoud

Geweigerd door verspreiden van complottheorieën

Wow! De afwijzing van het IND is binnen.

Even een korte samenvatting: David Icke zou gedurende 20 minuutjes komen spreken op 6 november op de Dam tijdens een Vredesdemonstratie.

Het CIDI deed daar moeilijk over en vroeg de Burgemeester van Amsterdam om dit te verbieden.

De gemeente Amsterdam vroeg de IND om Icke de toegang tot Nederland te ontzeggen en zo geschiede.

En waarom? Omdat Icke een Holocaustontkenner en antisemiet zou zijn.

Met mijn Joodse achtergrond besloot ik om David Icke, via een facebook live, op de man af een aantal vragen te stellen en wat bleek? David Icke is geen Holocaustontkenner en geen antisemiet.

Zaak opgelost zou je zeggen.

Dus niet!

3 dagen voorafgaand aan de Vredesdemonstratie kreeg David Icke te horen dat hij niet welkom was.

Icke had de Jackpot gewonnen van het meest antidemocratische beleid sinds 40-45. Hij had zowaar een signalering op de Schengenlijst aan zijn broek gekregen. En niet alleen voor Nederland maar voor maar liefst alle 26 Schengenlanden tegelijk. Oh, en niet alleen voor 6 november. Welnee, meteen voor twee jaar. De streep in het zand werd meteen met een paar meter opgeschoven.

En als je nou denkt dat dit blufpoker was, lees dan vooral verder.

Natuurlijk stapten wij voor Icke naar de rechter. De rechter luisterde aandachtig en kreeg vanuit de advocaat van het IND vooral de tip om naar de documentaire van David Icke, ‘The Renegade’, te kijken. Wat een opvallende tip. Het leek wel reclame voor het werk van Icke.

Dat weigerde de rechter maar dat bleek geenszins nodig om tot zijn oordeel te komen. De IND kreeg namelijk groen licht op alle fronten. Zelfs het feit dat David Icke rond Kerst zijn schoonfamilie in Nederland wilde bezoeken werd afgedaan als ‘onnodig’. Zijn schoonfamilie kon toch ook naar hem toekomen? En als dat te veel moeite was dan kunnen ze altijd nog online samen Kerst vieren. Ik verzin het niet!

Op 23 december vond er een hoorzitting plaats door de IND. In zo’n hoorzitting gaat de IND na of ze wel of niet de juiste beslissing hebben genomen. Met andere woorden, de slager keurt zijn eigen vlees. De uitslag zal je niet verbazen. De IND vindt zelf dat de IND juist heeft gehandeld en keurt het gedrag van de IND goed.

Het goede van dit soort zaken is dat instanties als de IND volledig kleur moeten bekennen en dat doen ze. Zonder schroom. Ze winden er geen doekjes meer om.

Waar het op neerkomt is naar mijn mening het volgende: De kritiek op de overheid groeit. Daarin schuilt het gevaar dat dit zal leiden tot een steeds grotere groep mensen die zich uit durft te spreken tegen het overheidsbeleid. De strategie is dan steevast hetzelfde:

Stap 1: Geef de groep een afkeurende naam zoals complotdenkers, anti-overheidsdenkers, antisemieten, Jodenhaters etc… Dit wekt zoveel weerzin op bij mensen die niet op de hoogte zijn dat de meeste mensen, alleen al op basis van deze beweringen, zich van deze groep zal distantiëren.

Stap 2: Laat de Politie en het Ministerie van Waarheid (NCTV) een rapport schrijven over de onder 1 genoemde groep om de afkeur te bevestigen.

Stap 3: Verwijs bij alles wat er gebeurt naar deze rapporten. Noch rechters, noch functionarissen bij de IND zullen een beslissing durven te nemen die het overheid narratief schaadt.

Hieronder een aantal citaten uit de brief van de IND. Overigens is de brief wederom niet ondertekend en niet voorzien van de naam van de Staatsecretaris of de manager.

“Hiertoe overweeg ik allereerst dat het verspreiden van complottheorieën de kern van de redenen is om u te signaleren in het SIS II en u de toegang te weigeren.”

“Door het vergelijken van politici met hagedissen of andere reptielen worden vooraanstaande personen, bewindvoerders en ambtenaren gedehumaniseerd en democratische beginselen afgewezen. Dit heeft een ondermijnend effect op de democratische beginselen en op de legitimiteit van het gezag. “

“U bent er weliswaar van overtuigd dat “een groep mensen op de achtergrond grote invloed heeft op de politiek en het beleid in grote delen van de wereld”. Naar aanleiding van deze stellingen heb ik uitlatingen van u beoordeeld die door anderen in verband worden gebracht met antisemitisme.”

“Ook stelt u dat Israël geen thuis is voor de Joden, maar een basis voor de terroristen die de staat hebben gecreëerd, deze controleren en – namens het Huis van Rothschild en de elite – een wereldwijd terreur- en manipulatienetwerk runnen. De Mossad is volgens u een inlichtingenapparaat voor de Rothschild-Rockefeller- elite, terwijl Joodse mensen in Israël worden gebruikt als rookgordijn. Ik vind het begrijpelijk dat dergelijke uitlatingen van u door anderen worden beschouwd of beleefd als antisemitisch en uw gedachtengoed hierdoor met antisemitisme in verband brengen.”

“Immers, door u een podium te geven zodat u uw theorieën in persoon kunt verkondigen, kan dit in Nederland leiden tot verstoring van de openbare orde of tot het plegen van geweld door anderen, ook als u daartoe zelf niet expliciet oproept. Uw verklaring tijdens de hoorzitting dat u in het verleden in Nederland heeft gesproken en dat dit nooit een probleem was, doet evenmin af aan vorenstaande conclusie. De dreiging vanuit anti- overheidsextremisme heeft immers de afgelopen jaren een vlucht genomen.”

Nu zal jij je misschien afvragen wat dit soort rechtszaken voor zin hebben. Nou, allereerst is iemand voor maar liefst twee jaar de vrijheid afgenomen. Niets doen betekent dus simpelweg dat, in dit geval David Icke, zijn vrijheid kwijt is. Wij, en dan spreek ik mede namens de juristen die hem helpen, vinden dit veel te ver gaan.

Het wordt mede door dit soort zaken duidelijk waar de streep in het zand wordt getrokken door de overheid. En die ligt aanzienlijk verder dan veel mensen, inclusief een aantal Hoogleraren in Nederland en de directeur van Amnesty, hadden gedacht. Laten we hopen dat dit zorgt voor de nodige ontwaking.

“Voor later laten we maar zeggen”. Het is belangrijk dat we doorgaan en laten zien dat dit onacceptabel is. Zelfs als we dit verliezen zal dit naar mijn mening op een dag worden gebruikt als studiemateriaal voor volgende generaties in tijden dat we in schaamte terug zullen kijken op dit soort gebeurtenissen.

Download het volledige document

Stel je deze blog op prijs? Deel deze dan met gelijkgestemden.

Wil je ons werk steunen? Klik dan HIER en word meteen lid van de NIEUWSBRIEF.

116 reacties op “Geweigerd door verspreiden van complottheorieën”

 1. Beste morrie,

  Ik heb eigenlijk helemaal geen zin om je regenbte spreken. Of deze discussie nogmaals aan te gaan.

  Icke heeft meer verkondigd. Van dat de geschiedenis zoals over ww incl. De holocaust is geschreven door de overwinnaar. En vanuit daar, zelfs tot aan het aantal doden en de omstandigheden aan toe zaait hij openlijk twijffel.

  Maar daar gaat het niet eens om.

  Waar het om gaat I’d dat icke niets met ons gevecht tegen n opkomende dictatuur heeft te maken. En ons gevecht heeft ook niets met israel if het joodse volk, of de palastijnen te maken.

  Door deze man uit te nodigen hebben jullie persoonlijk, dus inclusief idioot reijinga de gehele protest beweging n hoek ingetrokken waar het niet thuishoort. En daarbovenop niet alleen mensen als sigrid kaag de kans gegeven om de beweging in de extreem rechtse hoek te drukken.

  Doir gem uit te nodigen heb je de beweging daar dan nu ook precies geplaatst. En door dat te doen heb je dus ook werkelijk extreemrechts de protest beweging ingetrokken.

  En daardoor is in de diverse protest groepen de extreem rechtse troep ook daadwerkelijk tot ingekende hoogte geexplodeert.

  En in plaats van je verlies te pakken en proberen te herstellen, blijf je in de strontvlek wrijven.

  Ik ga je iets heel simpel uit leggen.

  Al waren de uitspraken van icke slechts controversieel…

  Dan juist bij jou had t door die betonplaat voor je kop moeten doordringen dat je n dergelijk iemand niet op het nationale holocaust monument moet laten spreken. Juist bij jou had dat besef er moeten zijn gehaktbal. Niet is de dam alleen het nationale holocaust monument. Maar ook de plek waar 32 doir de nazi’s doodgeschoten ndderlanders worden herdacht. Alle cinti en roma zigeuners. Alle omgekomen Nederlandse militairen na 1945. De slachtoffers van de jappenjampen.
  En alle oorligs slachtoffers.

  En jij wilt je nog steeds niet beseffen dat je te ver bent gegaan. In plaats van in de spiegel te kijken, blijf je in de stribrvlek wrijven die je gemaakt hebt.

  En echt morrie? Je joodse achtergrond? Echt, durf jij daar namens de hele joodse gemeenschap op deze manier op te reflecteren alsof jouw achtergrond voor de hele joods Nederlandse gemeenschap staat?

  Wat tegenwoordig heel populair is, zijn nazi’s die roepen Sat ze hannah arendt hebben gelezen. Of n joodse vriend hebben of kennen. Of dat ze een joods iemand gesproken hebben. Of gehoord hebben van.

  Laat t is tot je doordringen wat dat betekent, en wat je zelf nu aan het doen bent.

  Verder zeg ik er niets meer over. Ik heb geen zin om nog meer schade aan te richten.

  Grtz
  Bas

 2. Ja het is schandalig allemaal. Ben groot aanhanger van David Icke, volg hem overal. David is zeker geen Holocaust ontkenner en geen antisemiet. Eerder het tegenovergestelde. Maar daar gaat het ze ook eigenlijk helemaal niet om. Ze zijn gewoon zo bang van David, omdat hij al meer dan 30 jaar de waarheid weet en deze waarheid ook overal vertelt. Dat kunnen ze niet hebben, ze moeten de agenda van de Cult uitvoeren. Ik heb erg het gevoel dat de mensen gelukkig steeds meer wakker worden en het de Cult niet gaat lukken om de hele wereldbevolking eronder te krijgen met al hun plannen en de NEP vaccins. Ik hoop dat we snel weer in vrijheid kunnen leven. Vrijheid en liefde het belangrijkste in het leven. Hoop dat David ook zijn vrijheid weer snel terug krijgt.
  Mieke.

 3. I have been a supporter of DI’s work for many decades. I think he has been wronged again by the actions of various agencies of the state and agree that confronting these agents directly, puts them on notice that these shenanigans will never be tolerated by anyone simply by lying down. More and more people are becoming aware of wrong doings across many fronts and are losing their patience with elected representatives with their obvious actions on behalf of special interests. Good luck with your endeavours!

 4. Beste Mordechai… Leest en huiver…. Je naam wordt genoemd…

  De bijlagen stuur ik eventueel naar je mail.

  CIDI, een Kroniek.

  Afgelopen week kreeg ik een artikel uit de Israël Nieuwsbrief van het CIDI (Centrum Informatie en Documentatie Israël) toegestuurd, specifiek het artikel David Icke, een Kroniek.
  Het artikel zet, aan de hand van zijn boeken, Icke neer als antisemiet door onder andere te stellen dat zijn boeken vol staan met rauw antisemitisme en dat hij flirt met ontkenning van de Holocaust. Daarvoor verwijst het CIDI naar één specifiek boek “And the truth shall set you free”. Echter verzuimd het CIDI te vermelden waar, op welke bladzijde, deze uitlatingen dan wel te vinden zijn.
  Voordat ik verder ga neem ik de vrijheid om duidelijk aan te geven dat ik een groot liefhebber en bewonderaar ben van de Joodse geschiedenis. Bovendien heb ik een grote liefde voor Israël, in vrijwel alle opzichten. Waarom, doet hier even niet ter zake.
  Daarnaast heb ik diverse interviews met David Icke bekeken en vond ze doorgaans, op z’n zachts gezegd, tamelijk mysterieus. Nee, een fan van Icke zit er niet in, niet helemaal “mijn kleur haar”, zoals een Noods-Hollands gezegde luidt.

  Edoch, wanneer het CIDI een kroniek over iemand schrijft en hem daarbij beschuldigt, moet dat wel op juiste gronden zijn.

  En omdat David Icke in een interview met Mordechai Krispijn duidelijk heeft uitgesproken nooit de Holocaust te hebben ontkent, riep dat bij mij wel enkele vragen op.
  Zodoende zocht in naar de inhoud van het door het CIDI aangehaalde boek van David Icke en zowaar, dat vond ik onder
  https://archive.org/stream/DavidIckeAndTheTruthShallSetYouFree/David+Icke++And+The+Truth+Shall+Set+You+Free_djvu.txt
  en vanwege het feit dat mijn Engels niet er denderend is, nam ik het boek in het Nederlands door via de “ogen” van Google-translate op zoek naar de door de CIDI aangehaalde passages.
  Het boek van Icke bestaat uit een slordige 450 bladzijden en nam het door op zoek naar termen als Holocaust, Nazi, Jood, Fascisme en meerdere relevante woorden. Echter de passages die het CIDI noemt werden, ondanks intensieve naspeuring, niet gevonden.
  Integendeel zelfs. Op bladzijde 118 (laat ik niet dezelfde fout maken als het CIDI om de bron niet juist te vermelden) staat, vertaald, het volgende:
  De manier waarop de nazi’s veel joodse mensen behandelden, is onuitsprekelijk. Er zijn geen woorden voldoende om het te beschrijven. De pijn, zoals we zien in de herdenkingen, verschijnt onverminderd voor degenen die het hebben meegemaakt. Wat een belediging zou dat voor hen zijn mensen die zo hebben geleden, als zou worden vastgesteld dat hun pijn en onvoorstelbaar is horror wordt ook zonder hun medeweten gebruikt om een langer durende termijnplan. Het zou misschien kwalificeren als een van de ultieme onmenselijkheid.
  Deze passage lijkt me niet bepaald antisemitisch, integendeel, of ben ik nu gek?
  Uit het boek komt naar voren dat Icke fervent anti-Nazi is en dat als het grote gevaar in deze wereld ziet. Hij wijst er in zijn boek op dat na 1945 de Nazi’s niet opgehouden zijn te bestaan en ziet ze bijna overal en in elk land aan het werk met duistere praktijken.
  Daarnaast wijst hij er op dat de Holocaust niet “enig” is wanneer het op systematische genocide aankomt. Daarbij verwijst hij onder meer naar het uitroeien van de Indianen door de import-Europeanen, diegenen die zich nu Amerikanen noemen en zowaar; jaren geleden herinner ik mij een passage die ik las in het boek “Het ijzeren paard veroverd het Wilde Westen” “…De grond die de Indianen bezitten, hebben wij (de kolonisten) nodig, dus moeten we achter het uitroeien van de Indianen staan”.
  Met deze visie van Icke kun je het oneens zijn, maar antisemitisch is zij bepaald niet.

  Daarnaast schrijft hij dat er allerlei soorten van “elites” en “klieken” zijn; de Roomse elite, Islam-elite en ook een Joodse elite.

  Volgens zijn visie zijn het juist die elites die steeds weer het gewone volk misleiden en/of uitbuiten. Hier en daar komt dan het woord “Joodse kliek” voor, maar dan in de zin dat er ook een “Katholieke Kliek” is.
  Daaruit kun je niet zondermeer concluderen dat dit een antisemitische uitlating is.

  Vervolgens heb ik in het boek over reptielen niets gelezen en is die bewering van het CIDI onwaar, tenzij ik er overheen gelezen heb.

  Wel veel verhalen over de Illuminatie en nog veel en veel meer waar ik op zijn minst wat vraagtekens bij zet.
  Hoewel het boek overal verwijst naar bronnen, lees ik in diverse verhalen dat er verbanden bestaan tussen grote bedrijven, politiek en banken. Maar het feit dat hij de corruptie van voor, tijdens en ook ná de oorlog noemt van ondermeer IG-Farben en de daaraan verbonden Bayer, BASF en anderen (die het Zyklon-B gas produceerden(!!), en over de topman van IG die in Neurenberg wegens oorlogsmisdaden werd veroordeeld en na een paar jaar weer vrolijk op z’n oude post terugkwam, het schrijven over de rattenlijn net ná WW2 en meer van dergelijke zaken, maakt, dat hij zich juist verre houdt van antisemitisme. Anderszins, op blz. 126 noemt hij enkele uit zijn verband gerukte Talmoeduitspraken die aanleiding kunnen zijn, zeker voor derden, voor antisemitisme. Daarbij is het doorgaans zo dat bepaalde storende Talmoed-uitspraken in diezelfde Talmoed ook worden weersproken, maar dat wordt dan weer niet genoemd.

  Daarom; een ieder oordele zelf over Icke’s boek; veel van het geschrevene acht ik overtrokken en zo hier en daar onzinnig en ook de titel staat me tegen, gestolen eigenlijk, uit Johannes 8:32, en ook kunnen veel citaten uit zijn boek argumenten en aanleiding geven aan derden om ze antisemitisch te gaan duiden terwijl hij veel meer en veelvuldig fulmineert tegen het NAZI-systeem.

  Maar, en daar gaat het mij om, rauw antisemitisch, zoals het CIDI beweert, kun je het, mijns inziens, niet noemen.

  Dan rest de vraag: Waaróm schrijft het CIDI dit in zijn Israël Nieuwsbrief?

  Daartoe heb ik de volgende hypothese, een complottheorie zo u wilt.

  Nadat ik enkele andere berichten van het CIDI tot mij heb genomen kan ik mij niet aan de indruk onttrekken dat het CIDI een “bolwerk” is van een mix van politiek vertegenwoordigers met linkse vleugels; Groen-Links, Partij van de Arbeid en D66.

  Een ander aspect is dat onder andere onze Minister-President volmondig zijn bewondering heeft uitgesproken over de denkbeelden van Yuval Harari.
  Deze Harari heeft op zijn beurt, naast meerdere bedenkelijke uitspraken, in één enkele zin Jezus en Zijn herrijzenis als fakenews bestempeld ( op 1.50 minuut in https://youtu.be/xknDdTPzCAs ) waarmee hij maar eventjes ruim 2000 jaar Christelijke cultuur en geloof naar het rijk der fabelen verwijst; een geloof dat voor velen een zekerheid was en is en waar in de loop van 20 eeuwen mensen houvast, troost vreugde en zekerheid in vonden en nu nog vinden. Dit in één enkele zin afdoen als fakenews, dát is uiterst verwerpelijk en voor dat heeft de Minister-President dus kennelijk bewondering.
  En juist tegen deze stroom van wetenschappelijk religiedenken kun je het boek van Icke lezen, dat de heersers van deze wereld snode plannen met de mensheid hebben en wellicht is dat de rede geweest dat Icke de mond moest worden gesnoerd? Trouwens, als alles open en eerlijk gebeurd, waar waren de Nederlandse machthebbers bang voor? Maar de feiten liegen er inmiddels niet meer om; een jokkende Minister-President naast de vele aanhangers in zijn kabinet van het zogenoemde praatclubje dat zich het World Economic Forum noemt en die steeds meer greep op onze samenleving uitoefent. Was dat misschien de angst dat Icke hierover een boekje zou open doen?
  Dan heb ik toch een donkerbruin vermoeden dat het CIDI zich voor het karretje van, onder meer, de Minister-President heeft laten spannen. Onder meer, want er zijn meerdere bewonderaars van Yuval H in het kabinet. En daarmee heeft dan het CIDI zich verlaagd tot een bedenkelijke methode van zwartmakerij en aldus datgene doet van wat ze zegt te bestrijden.
  En tegen de mensen en het CIDI die de denkbeelden van David Icke potentieel gevaarlijk vinden zou ik willen meegeven dat de denkbeelden van ene Harari het potentieel gevaarlijke van Icke talloze vele keren en verre overstijgt. Het volgen van de denkbeelden van Yuval H. zou nog wel eens tot een nog nooit eerder vertoonde mensonterende situatie kunnen leiden waaraan ook het CIDI niet zal ontkomen.
  We bevinden ons in bezet gebied.
  Willem Grünbauer.

 5. ik heb er geen woorden voor hoe wij in dit land met elkaar omgaan en hoe de gevestigde orde alleen de dienst uit maakt waarom wonen er in dit land zoveel angsthazen en meelopers

 6. Oproep om vanuit liefde te weigeren om mee te werken aan het grootste goed dat wij MENSEN ZIJN, komen uit dezelfde Bron ongeacht geloof, ras en andere door “anderen” bedachte “verdeeldheden”.
  Liefdevol vraag ik ieder MENS zijn hart te laten spreken- dus van binnen naar buiten en vanuit deze positie denken >wat gij niet wilt dat u geschiedt doet gij dat ook een ander niet>, dus gebruik uw hart zelf en niet zoals “anderen” (overheden, media) zeggen dat U moet doen.

  Met een liefdevolle groet en denkende hoe Gandhi zonder geweld een Empire het lijden stopte van een hele Natie en een nieuwe toon zette.
  nicolaas

  Satyagraha (Sanskriet: सत्याग्रह satyāgraha, satya, waarheid en agraha, vasthouden aan) is een filosofie en grondbeginsel ontwikkeld door Mahatma Gandhi, dat verband houdt met geweldloze protesten of burgerlijke protesten.

 7. David Icke should be allowed to freely express his opinions, including his viewpoint & version of the facts…there maybe 2 sides to this story, i.e. Ickes vs. Opponents/ Government views, but there is only one truth and people need to hear both sides so they can determine what the TRUTH is for themselves…It’s not the governments job to censor peoples speech nor to dictate what an individual should believe is true…This obviously is the action of a tyrannical and communistic government that is in desperate need of new freedom loving personnel…Without honest debate the truth doesn’t stand a chance of being revealed and resultantly the people are not even free to discover it…How many times through history do freedom loving people have to fight off those who insist upon imposing their will and controlling others for no compelling reason… Mr. Icke should be not only allowed to express his views for a mere 20mins or more, but equally as important should be allowed to freely visit his relatives. Those involved in opposing this should be removed from public office as they are clearly being coerced and influenced by false statements 🙄…fraud, misrepresentations, deceit and the like used to obtain a favorable judgment is a criminal act and we all know fraud and deceit vitiates everything…including deviseve decisions regarding entry into a country!

 8. Ik sta volledig achter David Icke.
  Ik begrijp nog steeds niet waarom de demonstratie in Amsterdam is afgeblazen na de weigering tot toelating van David Icke.
  Dit had nooit mogen gebeuren naar mijn mening!
  Ik Heb hier een vraag over gesteld aan Mordechai Krispijn en geen antwoord mogen ontvangen.
  Ik hoop dat jullie acties te goeder trouw zijn en niet om op een slinkse manier deze te ondermijnen.
  Met vriendelijke groet.
  M.Kersten

 9. IND maakt hierbij “wereldkundig” hoe deze zaak in elkaar steekt.
  Het cursieve deel uit deze brief zou nu echt wereldkundig gemaakt kunnen worden door deze tekst in iedere brievenbus in Nl te moeten vallen met daarbij verwijzingen naar de informatie bronnen, zodat iedereen goed geïnformeerd wordt.
  Zodat alle burgers deze dubbele bodem verhalen over de Joden kunnen lezen.
  Trouwens niet ondertekende documenten zijn niet geldig.

 10. Looks as if things are not going to get any better, with the Dutch Government taking action to dispossess Dutch farmers, thereby causing food shortages almost everywhere, all based on flawed science and ideological assertions regarding ‘climate change’ and the like. But coming from official sources this is perfectly acceptable. Things have not improved since Galileo’s day. The struggle between good and evil for free speech and democracy is never-ending.

 11. That NL judges rule in favour of the government’s interests even if the outcome defies all rational logic and elementary decency is a hard fact.

  From my own experience: Amsterdam municipality published a building permit in Zwolle to prevent Amsterdam locals from receiving its publication and protesting against it. Both the Rechtbank of Amsterdam and the Raad van State agreed that Amsterdam municipality was within her right to do so. In another case, the Amsterdam municipality simply supplied herself with a “gedoogvergunning” to break the rules. And many more such tricks in their little playbook, all with the same aim: to shut you up.

  In Dutch, this is called Regentenrechtspraak.

  You know then that you have reached the end of the illusion of civil society. When it really matters, you no longer matter, and naked power steps in. Like here. Perhaps the next step in the rectification of names is to go to the EU courts. Are they too kangaroo courts like in NL? Or do they uphold higher values? Place your bets:)

 12. Well, antisemitsm can be against Jewish people or none Jewish people. That is why we have written an antisemitsm report.
  It is not about restriction of freedom of speech.
  It is actually the contrary of restriction of freedom of speech.
  So in my opinion it was not applied correctly in the case of David Icke but used as a tool of censorship .
  We base our judgement directly on the Torah and are building the temple in Jerusalem and the Sanhedrin. You can find us at zion5777.com or at http://www.mnglobal.org and you can watch our videos at ZogYechiHamelech on YouTube.

 13. Ik moest bij het lezen van de woorden ‘niet ondertekend’ ineens denken aan jouw vorige filmpje hoe robots teksten schrijven. …. Daar was ik overigens ook erg van onder de indruk (als schrijver)

  Dank voor de update. Ik ben benieuwd waar dit allemaal heen zal gaan.

 14. De IND heeft wat hoog te houden he, zullen we maar zeggen. Wel laf dat ze hun naam niet onder het document zetten.
  en wat het CIDI betreft. Ook daarvan is duidelijk duidelijk duidelijk met wat voor soort mensen we te maken hebben. In en in triest.
  iris

 15. Ik heb respect voor jouw en Jeroen Pols en alle energie die jullie steken in deze waanzinnige onterechte affaire. Ik kom maar tot één conclusie en dat is dat David
  nog mild was met de uitspraak dat we te maken hebben met reptielen.
  Ik ga zo ver dat we als overheden te maken hebben met ondemocratische
  visieloze ratten, kakkerlakken, hyena’s, slangen en zo meer te maken hebben.
  Heel veel sterkte en succes met deze en andere netelige zaken, groet, Ragrin…

 16. Uitstekend dat deze kwestie bij de rechter aan de kaak is gesteld. De uitspraak was natuurlijk al te voorzien, ook in het licht gezien de uitspraken van de rechter betreffende vele coronazaken. Het is goed de onderbouwingen van de rechter te documenteren. Ik ben benieuwd hoe lang het vrije woord nog gebezigd kan worden betreffende de oorlog in Oekraïne. Ook hier zie je het protocol van de IND in terug.

 17. Hartelijk dank voor het op de hoogte brengen van David’s situatie!
  Het zijn zéér zware tijden om in te verblijven!
  Het werk van u en zoveel andere mensen geven mij veel troost.
  Waar ik ook veel helderheid door krijg, zijn de video’s van astrologe Pam Gregory! Het verhaal rond de planetenstanden geeft mij een gerust gevoel.
  Ook ICIC van Dr.Reiner Fuellmich doen mij zeer goed in deze moeilijke tijd op onze mooie planeet.
  Nogmaals mijn dank voor al uw inspanningen!
  Warme groet,
  Frieda Jonker

 18. Inderdaad stuitend en bovenal onze grondrechten en de wet in alle beginselen overtredend. Tzt zullen wij, het NL volk, hen, de overtreders van de menselijkheden en rechtvaardige wetten, ter verantwoording roepen.
  Wellicht een schrale troost voor nu: de rechter(s) hierna is(zijn) niet en nooit corrupt. De overtreders hier zullen zich ultiem aan hen moeten verantwoorden.

 19. Ik, Betsy 11-051953, ben in een bizar stressvol 2018 via een neptradeplatform opgelicht door Israeliérs die in boilerrooms werkten. 51.000 euro waar ik van moest leven, weg. Ik had PTTS. het wrange is dat ik veel schilderijen en een manuscript heb gemaakt over Kamp Westerbork/Schattenberg, waar ik geboren ben! OOk CIDI aangeschreven, geen commentaar. Alle politici, EU comm. EEn brieg van Maria Vestager terug dat ze te weinig personeel had. EEn platform zonder licentie!!een app voor mobiel in Google store!! nu weg.Het Israelisch Government aangeschreven, maar ze mochten niet overzee werken!! DE ING bank gaf geen coulance, er was geen belletje gaan rinkelen!! En de ING met dochteronderneming Payvision, deed zaken met de CEO s van die bedrijven.!! Geld witwassen.Heb gevochten tot nu toe, maar wordt er wel moe van. OOk in kamp Westerbork heeft het CIDI grote invloed!!
  Ik steun David Ickle, het is nu eenmaal de rechtsstaat vertelde een rechercheur me, toen er in het te verkopen huis een van de grootste digitale cannabiskwekerijen gebouwd werd in de boerdeij te Duitsland. Geen straf maar politiebescherming. Vergeet alles maar!! Net zoals de baas van het platform zei.

  Onrecht is gewoon geworden maar voor mij niet te accepteren!!
  Ga een heel klein huisje bouwen wat het crematorium in kan!

  Groet en veel sterkte Mordechai, en ik weet dat niet iedere Jood een Israeliér is.

 20. Dat houdt dus in dat je nooit meer je mening mag geven en bestraft kan worden wanneer in ’t niet in belang is van de overheid.
  In principe wordt men dus altijd het zwijgen opgelegd want wat is een complot?
  Met andere woorden, elk persoon loopt het risico op deze manier bestraft te worden.
  Vrijheid van meningsuiting is verleden tijd als het aan de overheid ligt.

 21. Nederland wordt geleid door de Dictators’666 samen met een enge club, die de meerderheid in de Tweede Kamer vormen en allen de Amerikaanse Democraten na-apen en blind volgen, waardoor we nu o.a. met die WOKE-nonsens zitten opgescheept en erger met de Klimaathisterie.
  Deze Haagse politici zetten onze bevolking volledig buitenspel om proberen samen met de WHO, de WEF, de NAVO, de EU de zogenoemde “New World Order” te creeren. Dit onder leiding van superinvesteerders als Black Rock en Vanguard en de al meer dan 100 jaar dominerende Amerikaanse families Rotchild en Rockenfellers in het bankwezen en de olie-industrie, van waaruit ook in Big Pharma is gekomen. Deze van oorsprong Duitse families uit het Rijnland verdienden aan WO I en II door aan beide partijen te leveren. Net zoals nu met WO III tussen Rusland en de NAVO onder aanvoering van de VS. Ook George Soros speelt een zeer kwalijke rol in de huidige wereldpolitiek. Deze oorlog wordt uitsluitend gevoerd, omdat het Westen in het oude systeem volledig failliet is en toch nog volledige controle wenst over de wereldbevolking. Ze hierbij Rusland volledig onderschat hebben. De oorlog met Oekraiene had nooit gevoerd mogen worden. De echte Oekraieners, wiens bloed wordt vergoten, zijn erg triest de grote verliezers, net als de gedoodde en verwonde Russische soldaten en Russische inwoners van inmiddels voormalig Oost-Oekraiene. Natuurlijk beschermt Rusland haar eigen bevolking wanneer de NAVO tegen alle afspraken in, de aan Rusland grenzende landen lid van de NAVO heeft gemaakt en daar wapens kan plaatsen, die een groot gevaar zijn voor Rusland. Ook vind ik het erg goed van Poetin dat hij de Russische bevolking in Oost-Oekraine eindelijk is gaan beschermen nadat deze mensen sinds de Maidan-revolutie van 2014 met een 14.000-tal aan burgers is vermoord door het door de Amerikanen geinstalleerde reguim in Kiev, waar ook de VVD met Hans van Baalen zo’n fan van was. En ook de Belgische Eurofiel Guy Verhofstadt was erg pro aansluiting van Oekraiene bij de EU. Onze Nederlandse bevolking had in een Referendum deze aansluiting met grote meerderheid afgewezen. Ook ben ik bang, bewijzen van Maleisische onderzoekers gezien te hebben, dat de MH 17, waar Poetin ondanks geen bewijs de schuld van krijgt door Oekraiense militairen of vliegtuigen in Oost-Oekraiene is neergehaald. Neen, het spijt me maar ik heb totaal geen vertrouwen in Mark Rutte, Sigrid Kaag en de gehele WEF-kliek in Den Haag. Beste Mordichai, ik krijg mijn info hier in Thailand dankzij mijn VPN-abonnement via vele kanalen, waaronder een Nederlandse journaliste, die inmiddels door Nederland is verbannen, maar die ter plekke in Oost-Oekraiene verslag deed. Ben even haar naam kwijt (heb zelf bij een auto-ongeval in het verleden een “contusio ceribri” (hersenkneuzing) opgelopen, waardoor ik zonder werk in Thailand terecht kwam. Maar op dit moment luister of lees ik verslagen van Scot Ritter en ….. Mc Greggor, betrouwbare Amerikaanse hogere legerposities met oorlogservaring. Ik zou er wel uren over kunnen vertellen, maar heb nu moeite om sinds ik AOW heb en mijn SBZ-pensioen om hier samen met mijn Thaise vrouw financieel het hoofd boven water te houden, nadat door de Corona-plandemie mijn beleggingsvoorziening voor mijn pensioen verdampte en ik verplicht werd met 60% verlies te verkopen. Groetjes en succes met alles. Rien.
  P.S. Mocht ik iets voor jullie kunnen betekenen dan kun je een beroep op mij doen. Zat eerder nog op Facebook, maar daar ben ik na waarheidsartikelen sinds begin november vorig jaar definitief van afgehaald.

 22. We cannot fight them in their territory and this system is their territory, si we better invest our efforts in building up from scratch a whole totally new Society👍‼️

 23. Door INFD wordt een beeld geschetst zoals de overheid t altijd doet en niet met feiten, data etc onderbouwd. Hier kan en mag een rechter (ook al is hij lid van die ordinaire groep D66) als n waarheidsvinding aannemen en zijn besluit op nemen.
  Duidelijk een politiek besluit, negens op gebaseerd.

 24. People have to believe the government narrative, otherwise the are canceled form joining the society. This is censorship of the highest order, an infringement of our fundamental right to free speech. In one word disgusting!

 25. Ik heb de korte video gezien waarin Icke met 3 antwoorden ontkent antisemiet te zijn, Mordechai. Maar waarom lees ik nu niet ergens net zo duidelijk dat Icke afstand neem van hetgeen geschrevene in de alinea “Ook stelt u dat Israël geen thuis is voor de Joden, . . . t.e.m. . . . hierdoor met antisemitisme in verband brengen.” ?

  Wel valt mij op dat wat de ‘Woke-elite” momenteel predikt, zeker gelijk staat met: “een groep mensen op de achtergrond die grote invloed heeft op de politiek en het beleid in grote delen van de wereld” ! En dat die woke-elite geen strobreed in de weg wordt gelegd door de overheid.

  Groet, Peter

 26. Hallo Mordechai en team, over vrijheid ontnemen gesproken zonder prikjes mocht ik ook niet vliegen werd mijn vrijheid ook ontnomen door deze maatregel kon ik mijn dochter in Canada niet bezoeken en andersom ook niet!! Hier moet een eind aan komen ik snap deze hele wereld niet meer!!! Ps kan deze niet delen de meesten willen er niks over horen en steken hun kop in het zand!!

 27. Doorgaan is ongetwijfeld héél belangrijk, maar via recht zaken???? Geld weg smijterij…
  Recht bestaat allang niet meer in Nederland, maar wat ik tot mijn grote vreugde ontdek heb is dat veel meer mensen ontwaakt zijn. Had de afgelopen periode veel te maken met monteurs voor diverse klussen in huis. De gesprekken waren soms verbazingwekkend, heel vreugdevol zo goed als ze op de hoogte waren.
  De straat opgaan voor demonstraties??? zie ik ze nog niet direct doen.
  De achterban is vaak nog star en in diepe slaap.
  Maar meer en meer publiciteit, eendracht in de alternatieve media, eendracht in de oppositie, etc. etc. Eendracht maakt macht, zeker tegenover verdeel en heers. Dan ontstaat er een krachtveld dat ondersteuning zal bieden aan iedereen, zowel boeren, burgers als buitenlui en zullen meer mensen naar voren treden. Ook is het belangrijk dat speciale doelgroepen, zoals artsen, advocaten (om maar een kleine groep te noemen) die ontwaakt zijn, zich verenigen en uitspreken.
  Men heeft ondersteuning nodig als men zich uitspreekt. Nu overheerst de angst en met al het machtsvertoon is dat niet zo vreemd.

 28. Dit is gewoonweg meer dan belachelijk hoe hier nu op David Icke en soortgelijken durven te reageren! Dat ook, omdat er geen woord echt waar van is!!!!
  Zij die menen zo te moeten reageren op de waarheden, die wij, en gelukkig, meer en meer verkondigd worden, maar dan juist ook door hen verkocht worden als onwaarheidkenners en mogelijk zelfs ook als anti-semiet, door ondermeer de IND, geven dan alleen maar blijk van hun grote angst VOOR DE WERKELIJKE WAARHEDEN, die gelukkig genoeg meer en meer in de samen-leving nu te vernemen is!

 29. Duidelijk geschreven bericht.
  Schande, schande, schande dat deze aantijgingen tegen David Icke in Nederland kan plaats vinden.

  Laten we vooral volhouden met hier tegen in te gaan.

 30. Even het volgende : ik heb een gedeelte van een van Ickes boeken gelezen en begrijp voor een deel de diepte van de inhoud daarvan, maar als je mij vraagt of je zo iemand moet uitnodigen op een vredesdemonstratie vind ik persoonlijk zeer twijfelachtig. Een baby geef je toch ook geen erwtensoep ?

 31. “You also argue that Israel is not a home for the Jews, but a base for the terrorists …….”
  The World Factbook, a publication by the CIA (https://www.cia.gov/the-world-factbook) mentions for Israel under the paragraph ‘Transnational issues’ – “money-laundering center”. As is obvious for every well informed person, ‘money-laundering’ is the financial activity to bring money with a criminal origin, back into the regular stream. Therefore ‘ money-laundering centre’ is synonymous with ‘center of criminial activity’. And the mentioning under ’transnational issues’ means has a cross-border or international extent. Does that make the CIA ‘anti-semitic’? How can someone with an opinion that clearly is an extension of the fact published by the CIA, being considered ‘ anti-semitic’?

 32. I know David Icke already from 1994 not personally but his way of thinking. His books That he is banned is the most ridiculous thing. It proves there fear!!!!! No fear necessary David points just things out to look to the reality from another angel.He has done reflectiions on all what is in this world. Great guy. Everything will be crystal clear coming to the surface…just a matter of time.

 33. You are very brave & deserve credit & success in your campaign.
  We witnessed the persistent efforts of the “izraily” run UK base of the IND to ban or cancel David’s lectures all over the UK some 5 years ago, where he was forced to re-arrange locations daily.
  He got round it then, but not for International travel, which is very sad as the World awakens.
  Keep it up.

 34. Stap voor stap worden de meedogenloze massamoordenaars ontmaskert. Ca 20 jaar geleden hebben de Rockefellers en de Rothschilds tijdens een geheime bijeenkomst in Amerika het plan gesmeed om de totale wereld heerschappij naar zich toe te halen. Inmiddels is onder leiding van het Pentagon een militaire operatie in volle gang. Te beginnen met de depopulatie ( MASSAMOORD) op de totale wereldbevolking. De MONSTERS willen een wereldbevolking van max 500 miljoen mensen ( DIGITALE SLAVEN) dat betekent dat er dus ca 7 miljard mensen geruimd moeten worden. ca 23 miljoen mensen zijn inmiddels gestorven rechtstreeks door de injectie met het gif van de koningscobra en de krait. Dit is wetenschappelijk aangetoond.
  Om dit duivelse spel te stoppen, moet het hart uit deze organisatie gesneden worden, dat betekent: de hele Rothschild familie en aanhang oppakken als mede alle betrokken Rockenfellers. Ze totaal onteigenen van al hun gestolen bezittingen en bedrijven en instanties waar zij een meerderheidsbelang in hebben. Dat is zowat alles wat in deze wereld enige waarde heeft. Dat omvat o.a. alle centrale banken in de wereld, alle oliemaatscappijen, alle multi-nationals, de wereldbank, het IMF, de UN. Het vermogen van de Rothschilds wordt geschat op 280 triljoen. Dat is 30 miljoen per bewoner van deze aarde. Dit is volslagen krankzinnig en nu willen ze als kers op de taart de gehele aarde hun eigendom maken. Deze massaslachting en mondiale beroving moet onverwijld gestopt worden en als de wereldbevolking echt wakker wordt dan gaat het ook niet gebeuren en zullen deze psychopatische monsters uiteindelijk in de donkerste cel op deze aarde belanden.

 35. Zoals ik al eerder melde, de anti-burger beweging (zoals ik die noem) is reeds te ver over de streep van fatsoen en rechtvaardigheid gegaan dat er voor hun geen weg terug meer is. Men MOET gelijk hebben, hoe onzinnig de rechtvaardigingen die men aanreikt ook zijn. Dit is in feite een kenmerk van een vorm van krankzinnigheid. Men houdt de schijn op van democratie, terwijl ze in werkelijkheid een dictatoriaal beleid voeren. Welkom in Nederland!

 36. Beste Mordechai,
  Al voor de Corona crisis was ik zo wakker als jullie. Door bestudering van natuurgeneeskunde en voeding de afgelopen 12 jaar, en een vrije geest al mijn hele leven heb ik al veel over dit soort dingen gesproken in mijn naaste omgeving. Ik heb gemerkt dat en groot deel van mijn familie daar altijd al moeite mee had. Tijdens de Corona werd dat steeds erger, tot mijn verdriet.

  Ik denk dat we met z’n allen meer kans hebben om gehoord te worden als we het bij simpele feiten houden. Verhalen over reptielen gaat de meeste mensen te ver, en daarmee raak je je gehoor kwijt, ook voor de dingen die ze wel zouden begrijpen. Er wordt steeds meer zichtbaar over de gevolgen van verkeerde leefstijl en vaccinaties. We hoeven onszelf niet meer te overtuigen, maar hebben wel een breder draagvlak nodig onder de minder fanatieke bevolking. De mensen zijn murw en moe, en hebben door verkeerde voeding en teveel stress op hun werk geen energie meer over om het kaf van het koren te scheiden. Kop in het zand is veel makkelijker voor ze, dus dan horen ze niks meer. Daar profiteren de machthebbers van. We zien wat voor spelletjes ze spelen. Super dat jullie het aanvechten. Natuurlijk zijn hier grenzen overschreden in de vrijheidsbeperking, en als we niks doen mag je straks niks meer zeggen. Dus ja! Dank ook voor je inzet. Maar kunnen we onze boodschap wat milder neerzetten? Niet zo hard schoppen tegen de ‘reptielen’. Ik denk dat dat averechts werkt, ze maken er misbruik van. Laten we gewoon gaan voor een gezonde maatschappij, waar ieder mens zelf mag kiezen hoe hij/zij wil leven. We zijn verstrikt geraakt in webben van regels die alles alleen maar erger maken. De super rijken steeds rijker ten koste van de middenmoot.

  “Door het vergelijken van politici met hagedissen of andere reptielen worden vooraanstaande personen, bewindvoerders en ambtenaren gedehumaniseerd en democratische beginselen afgewezen. Dit heeft een ondermijnend effect op de democratische beginselen en op de legitimiteit van het gezag. “

  Jammer dat dit aangevoerd wordt. Zoveel energie verlies met gebakkelei over bijzaken, woordkeuze etc waardoor de kern van de zaak ondergesneeuwd raakt. We zouden in een open gesprek om de tafel moeten kunnen, zonder de boosheid, ookal zijn we terecht boos. Ik denk dat David gehoor verliest door de emotie, niet zozeer door de inhoud. Kijk hoe Marcel Messing met zijn rustige liefdevolle betoog niet de mond wordt gesnoerd.
  Ook vind ik het jammer dat de voor de Corona extreem rechtse partijen dit hebben omhelsd om zieltjes te winnen. Het stof ook wakkere zielen af. Ik vond jullie lijst 30 een prachtig programma hebben, op alle vlakken. We Willem een liefdevolle maatschappij, waar ieder mens telt, gehoord mag worden en in vrijheid leven. Dat blijft het streven, toch? Nu wordt het soms zo in een strijd getrokken, goed tegen slecht…. alleen heel veel mensen weten nog niet wat goed of slecht voor ze is. Ze zijn de kluts kwijt, ziek of overspannen. Daardoor is de maatschappij ook ziek. Laten we daar wat aan doen. Rustig antwoorden op de IND, hun argumenten ook serieus nemen, en ze terugleiden maar waar het eigenlijk WEL over zou moeten gaan.
  Wat denk jij?
  Hartegroet,
  Marjan

 37. Begrippen worden zover opgerekt dat nu in principe iedereen die ook maar de minste kritiek of twijfel uit een potentieel gevaar is voor de samenleving. Dit is ook gebeurd in de jaren dertig in Duitsland. Wat duidelijk wordt is dat je je onmogelijk tegen zulke idiote argumenten kunt verdedigen vooral als ook rechters dit klakkeloos overnemen. We moeten heel creatief worden in ons verzet hiertegen.

 38. Ik weet niet of er door de advocaat gebruik gemaakt is van het feit “om te blijven staan” ipv te gaan zitten, wat de rechter vraagt. Wij zijn namelijk als mens gelijk! En of er gevraagd is naar het bewijs dat diegene recht mag spreken en zo ja wie hem dat recht heeft gegeven, met naam en natte handtekening? Er zijn slechts 2 of 3 rechters in heel Nederland die beëdigd zijn. De rest heeft een pasje bij zich gelijk aan die van de koffiejuffrouw.

  De brief is niet juist gejuridiseerd en heeft hierdoor geen enkele rechtswaarde, doordat de naam van degene die de functie uitoefent, ontbreekt en daardoor ook de natte handtekening. Het kan zo de prullenbak in. Zodra je nl wel de naam met natte handtekening weet, kun je diegene persoonlijk aansprakelijk stellen voor schenden van de rechten van betrokkene. Hieruit blijkt dat diegene die deze brief heeft opgesteld geen enkele kennis van de wet heeft. De populatie in Nederland weet inmiddels meer van de wet dan de z.g. rechters die denken te kunnen recht spreken!

  Alleen strafrecht is recht: je mag niet dwingen, niet stelen, niet doden. Zie art.225 SR, 226 SR, 231SA SR, 326 SR. Zie hiertoe:

  HR 14 april 1913, 923
  HR 15 juni. NJ 1932, 1342
  HR 12 mewi 1998, LJN ZD 1033, NJ 1998/694
  HR 14 december 1999, LJN ZD 1670, NJ 2000, 150
  HR 3 maart 2009, NJ 2009, 142

  Misschien heb je wat aan deze informatie voor jezelf e/o voor anderen.

  Succes met alle acties omtrent David Yke.

 39. Het wordt tijd dat we niet alleen ontwaken, maar ook ons verzetten tegen deze praktijken. Niet alleen in het geval David Icke, maar ook voor alle het ander onrecht, tegen de boeren bv. Dat kan alleen door ons stem te laten horen voordat het te laat is.
  We mogen nooit vergeten dat wij, het volk, de macht heeft, en daar zijn ze helemaal van overtuigd, gezien hun reacties op deze zaken. Ze zijn wel degelijk bewust en beducht van dit feit.

 40. Hoi Mordechai,
  Ik kan er eigenlijk heel kort over zijn want ik ben het volledig maar dan ook volledig met je eens!
  Enerzijds onvoorstelbaar maar anderzijds heel logisch dat al dit soort shit overal en dus ook in deze kwestie omhoog komt.
  Het is hoe erg ook de voorwaarde voor de transitie die massaal gaande is.
  Ga ons persoonlijke proces maar na, we hebben allereerst het z.g. in de ogen te kijken alvorens we het kunnen benoemen en derhalve naar buiten kunnen brengen. Voorwaarde is natuurlijk wel dat je dat moet willen en spijtig genoeg ligt daar nog wel wat huiswerk te doen in de huidige maatschappij.
  Maar goed, mede door deze zaak wordt maar weer onomstotelijk duidelijk dat dit proces gaande is.
  Dat op zich is hoopvol maar de tussenliggende shit is en blijft schrikbarend en schandelijk.
  Dat jij en de jouwen hier met deze case een statement en een lijn trekken is top en moedig en draagt bij aan de maatschappelijke opschoning die nodig is voor de nieuwe wereld.
  Hou het hoofd koel en het hart warm anders ga je zelf ook nog de bietenbrug op en dat kan en mag niet de bedoeling zijn. Heel, heel veel succes, dank en doorzettingsvermogen!

 41. Het is onvoorstelbaar dat dit gebeurt. Ik heb er geen woorden voor…….
  Je legt het zo goed uit, elk woord resoneert met hoe ik er over denk…..
  Ik smeek bijna dat er toch eens gerechtigheid mag komen….
  De waarheid mag naar buiten komen en als een golf over de aarde stromen (niet letterlijk vanzelf)….
  Ik heb respect en bewondering voor het werk dat je verzet samen met andere mensen …..heel veel kracht en succes….ik sta volledig achter jullie !!!!

 42. Het schaamrood stijgt mij naar de kaken. Deze handelwijze vertoont meer dan grote overeenkomsten met het gebeuren in een buurland ten oosten van ons in de jaren dertig van de vorige eeuw. Toch is er dat lichtpuntje : het gebeurt omdat hij de waarheid vertelt. En dat kan natuurlijk niet in een schijndemocratie die desnoods met dit soort geweld overeind gehouden moet worden. De aftekening van het failliet van onze ‘democratie’, ons politiek bestel, onze medische ‘wetenschap’ en ons ‘zorg’stelsel, ons economisch bestel en onze ‘leiders’ neemt steeds duidelijker vormen aan. Dat gebeurt omdat het moet gebeuren. Niet fijn om mee te maken, maar wel noodzakelijk om de Phoenix uit zijn as te kunnen laten verrijzen. Vlak vóór de geboorte zijn de weeën het sterkst.

 43. Schandalig. Vrijheid van meningsuiting bestaat niet meer. Het bewijst dat David waarheden aan het licht brengt die men niet wil erkennen. Erg zwak. Fantastisch dat je de kwestie voor het gerecht hebt gebracht. Hoe meer documentatie, deste beter. Dank daarvoor

 44. Schandalige uitspraak en schandalige IND-reactie…!
  Goed werk, Mordechai e.a.
  Deze procedures zijn inderdaad altijd zinvol – voor documentatie en voor latere waarheidsvinding op termijn.
  Bovendien ook mogelijkerwijs als eye-openers terwille van verdergaande politiek-maatschappelijke actie.
  Met goede groet,
  Reinout Koperdraat, A.dam

 45. Ze hebben met David een voorbeeld gesteld voor de rest van de mensen die zich kritisch uitspreken over Covid en de prik! Pure intimidatie en angstzaaien zodat mensen niet meer voor hun mening uit durven komen. Daarbij worden er dus leugens over hem verspreid enz. Lang leven voor vrije meningsuiting!

 46. Het feit dat het NCTV simpelweg een spionage instantie is die zelf illegale praktijken heeft begaan en daardoor mede verantwoordelijk is voor het zogenaamde “antioverheids-extremisme” tesamen met de overheid wordt even vergeten. Dit feit is voor vele mensen duidelijk en ik denk dat zij nog wel een portie karma gaan ontvangen

 47. Comparing politicians to lizards and other reptiles is dehumanising to lizards and reptiles, unlike politicians, such species play a vital key role in the ecosystem.

 48. Ik kan het niet meer dan helemaal met jou eens zijn, Mordechai!
  Wat er gebeurd is met David en gedaan is door de IND, is ronduit verwerpelijk. Deze procesgang was noodzakelijk en nodig om de schaamteloze vertoning van CIDI, Halsema, IND, en rechtspraak, alles geregisseerd door NCTV, aan de kaak te stellen en voor de geschiedenis te documenteren.

 49. Beste David Icke steunende mensen,

  Ik ben blij te horen dat jullie doorgaan met het opkomen voor David Icke…
  Dankjulliewel voor jullie inzet en wat jullie doen..
  Het is van de gekke wat er met hem is gebeurd..
  Dat de overheid zo omgaat met mensen die juist opkomen voor de mensheid is diepbedroevend…..
  Dit wilde ik graag zeggen!

  Vriendelijke groet, Ria Mensink

 50. So, let’s see here. He’s accused of name calling – tsk mustn’t call someone a reptile. I wonder if calling them a dog or a snake would be preferable. Seems it’s more offense to the animal to be connected to a government official.
  They acknowledge growing animosity towards government but don’t deny the accusations against those wielding abusive power in government. So, if you aren’t lock step in tune we have the power to punish?
  The response to Mr. Icke is clearly one of fear. So much of the world is no longer a democracy. So much for freedom of speech. Sorry but People ARE waking up.

 51. Wat mij zo tegenstaat aan het hele verhaal is dat ze mensen van joodse afkomst zelf antisemitisch behandelen,zodra ze het niet eens zijn met de overheid. Dezelfde overheid die reptillians als tegenargument voert, wil ons als bevolking reptielenvoer zoals insecten opdringen..ik moet daaraan nog toevoegen dat de zogenaamde ‘complottheorieën’ bewezen complot feiten zijn gebleken. Ik kan er niet bij met mijn pet.. Wat hier gebeurd is. Ik word echt kotsmisselijk van de manier waarop de overheid zich keert tegen de bevolking. De waarheid omdraait en naar anderen wijst. Als mensen dit niet inzien.. Als overheden dit niet inzien dat de bevolking opgegeven moment zich gaat keren vol haat naar de overheid toe dan heeft de overheid dit op zichzelf afgeroepen. Het geweld het haatzaaien naar weldenkende mensen met nog een gezond verstand zal alleen maar groeien. Ik hoop dat uiteindelijk de wal het schip keert.. En deze ambtenaren die niet eens het fatsoen hebben hun naam onder een brief te zetten vervolgd worden.. Ik voel woede.. Ik herken mijn vaderland niet meer. Ik heb het financiële vermogen niet. En toch denk ik er af en toe over na om weg te gaan.. Maar waar ga je dan heen? Het is toch een kwestie van een rechte rug en lange adem. Maar ik walg echt van die hele coalitie en corrupte trawanten die zich aan geen 1 mensenrecht houden met hun propagandiesche leugens. Wie onmenselijkt nou wie.? Weet wel dat domme mensen vaak niet weten dat ze dom zijn en dat blind vertrouwen luiheid is om te onderzoeken of de overheid überhaupt wel betrouwbaar is. De Europese zelfmoord fruit van deze foute Systeem aanhangers af

 52. Het satanische gespuis, dat natuurlijk ontkent satanisch te zijn, zullen nooit ontkomen aan het oordeel van de mensheid en al helemaal niet aan het oordeel van onze Schepper. Laat ze hun gang gaan, het vonnis ligt al klaar!!!!

 53. Mordechai,

  Goed bezig.
  Komt er nu nog een vervolg. Het kan toch niet zo zijn dat het hiermee klaar is. Alles wat de IND inbrengt vind ik de grootste onzin. Iedereen zou vrij moeten zijn en vrijheid van meningsuiting moeten hebben. Dit zijn notabene onze grondrechten. Zowel de mensen van de IND als de rechter zouden zich moeten schamen. Zo te zien niets geleerd van wat er in de 2e WO gebeurde. Ik heb een aantal boeken van David Icke gelezen. En heb niets opruiends of zo gevonden. En tegenwoordig is het al zo dat je zegt dat je een boek gelezen hebt er van uit gegaan wordt dat je het met alles eens zult zijn. Dat terwijl ik meer zoiets heb van zoveel mogelijk horen hoe anderen erover denken, zodat je zo breed mogelijk geinformeerd bent.
  Ik had hem graag horen spreken. Hoe kunnen ze iemand die tot liefde en begrip oproept zo de toegang ontzeggen. En op welke gronden. Ik blijf het ongehoord vinden.

 54. Het woord antisemiet verwijst eigenlijk alleen naar iemand die tegen de verschillende talen in het Midden-Oosten is(iets heel doms dus) maar word verkeerd gebruikt,deze talen komen vanuit een zoon van Noah Turkse talen vallen er ook onder.
  Voor mij zijn er alleen goede en slechte mensen mijn elektricien is donker mijn loodgieter Marokko en ik heb vrienden en klanten van Joodse roots.

  Bedankt voor al je goede werk

 55. Graag wil ik U en Jeroen Pols en David Icke bedanken voor alle moeite en tijd die u investeert om te strijden tegen de kwaadwillende elementen in onze samenleving.

 56. Dit is de huidige staat van de Nederlandse rechtsstaat. Waarschijnlijk komt hiervan niets in de MSM. En 95% van de Nederlanders slaapt gewoon verder. Ik hoor dan wel eens dat het zo verder gaat tot de wal het schip keert, maar ik zie voorlopig nog geen wal. Ik kan alleen maar hopen dat het schip op een zandbank vastloopt.

 57. Dank voor al het werk. Er is niets nieuws onder de zon, ik hoop alleen op een geweldloos einde. Ik ben blij met het internet, het is moeilijker om echt een visie te censureren. Daarom blijf ik optimistisch maar dit vonnis werkt niet mee. Mijn gebeden gaan uit naar David.

 58. I have read most all of Ickes books since And The Truth Shall Set You Free, which blew my mind and awakened me to the real history of the past several hundred years,
  and so much much more.
  He turned me on to the basic concept that The Truth Does Not Fear Investigation,
  so if I cannot question what you said happened, then you are lying.
  Questioning is NOT denying anything, just seeing if you are telling the whole truth.
  With regard to the Holocaust, I believe it happened. However I also believe it did not happen to the extent it is said to have happened. It’s not black and white like they want you to believe, which is their story of what happened.
  The Rothschilds engineered the Holocaust to get Their IsraHell and they has through their puppet Hitler and the Nazis kill vast numbers of Jews and non Jews alike. However, the Zionists exaggerated to numbers by millions I would suggest to shock the world into accepting IsraHell as the solution to their covertly created problem.
  I do NOT believe that 6 million Jews died , who knows how many more likely 1 million maybe 2 million. So if you agree it happened but NOT in the manner of officiality, then you are a denier. Bull Shit that is. Also Ashkenazi Jews cannot be a Semitic people so Ant-Semitism is a fallacious term.

 59. Is de burgemeester van Amsterdam recentelijk niet op haar vingers getikt (teruggevloten) i.v.m. het feit dat zij z’n 2 jaar geleden een jongeman beschuldigd heeft van opruiing via een tweet (een aanname?).
  De”aannames ” van de IND, n.a.v. het verzoek van de Organisaties v.d. demonstratie op de Dam, dat David Icke een proviserende invloed zou kunnen hebben?

 60. Het is niet te geloven dat op basis van fictie dergelijke besluiten worden genomen door een overheid. Schandalig dat iemand hierom zijn vrijheid wordt ontnomen.
  En dat de verantwoordelijken hiervoor hun naam niet kenbaar willen of durven te maken, of hun excuses aanbieden voor een veel te ver uit de hand gelopen situatie.
  Waarschijnlijk zijn boeken als Animal Farm en 1984 ook schadelijk voor het volk. Mensen spiegels voorhangen om ze scherp te houden, mag blijkbaar niet.
  Waar is men zo bang voor? Als je niets te verbergen hebt, ga je toch niet zo in de verdediging?
  De boeken van Icke zijn gelukkig NOG niet verboden. Lees ze en oordeel zelf.
  De vrijheid van meningsuiting is sterk in het geding in deze tijd. Maar ook de vrijheid van denken. Iedereen die anders denkt of ergens twijfels over heeft, is een complotdenker, wappie of wat dan ook.
  We zijn ogenschijnlijk erg bezig met het beschermen van onze privacy, maar in werkelijkheid wordt ons deze keihard ontnomen.
  Het is dat ik deze maatschappij nu zelf meemaakt. Als mij dit 20 jaar geleden was verteld, had ik het nooit geloofd.

 61. Bedankt voorcalle moeite en tijd die jullie in het proces hebben gestoken. Democratie is ver te zoeken. Gelukkig zijn we met velen die weten in welke tijd dat we leven. Nog even geduld hebben en positief en vredig blijven dan gaan we een nieuwe wereld tegen moet. Bedankt voor jullie positieve inzet. We gaan snel vooruit alleen voelt het niet zo.

 62. Ik ben in Nederland geboren en vertrok in 81 naar Australie, Nederland is al jaren geen democratie meer, niet dat het hier in Australie veel beter is sinds 2020 🙁 Waardeer dat hiermee doorgegaan word want men kan mensen niet zomaar de mond snoeren, dat lijkt volgens mij veel te veel op wat er in de jaren 30 gebeurde en we willen dat zeer zeker niet herhalen.

 63. Dear Mordecai,
  Thank you for your important work in this show trial. It is invaluable for all people who care about freedom.

  We, FUTURE VOICE, a small human rights organisation in Berlin, have followed the ban and trial from the beginning. In order to document the events in a sustainable way, we have created a digital magazine in which we have transcribed the process leading to the ban, David’s fantastic speech for the Peace Rally, his first statements in interviews and his first hearing via Skype in the trial (with links to the videos).

  The magazine is available for free download in English and German on our website. We would be happy if it can be useful to you in drawing further attention to your valuable work.

  You can find the magazine here:
  DAVID ICKE banned from Europe | 12.2022 > https://futurevoice.org/en/human-rights-digital-magazines/

 64. Wie niet voor ons is , is tegen ons. Dat is het “democratische gedachtegoed ” van de Nederlandse overheid. Het is te triest voor woorden wat er de laatste jaren in Nederland aan de gang is. Mijn echtgenote en ik zijn iedere dag dolblij dat we Nederland verlaten hebben. Ook wij hebben met rechters te maken gekregen waar je niet vrolijk van wordt.
  Van onze advocaat kregen wij bij afscheid te horen : “jammer dat ook jullie teleurgesteld zijn in de Nederlandse Rechtspraak ” Dat zegt toch genoeg. Mijn visie als 71-jarige: niet alleen Nederland, doch heel Europa werkt aan zijn eigen ondergang. We wonen dan ook sinds eind 2019 buiten Europa.

 65. Dear Mordechai,

  Thank you. I am David Icke’s former wife, and have been following this situation with no surprise, yet, with utter disgust once again, at what has happened.

  What was intended to simply be one man’s voice united with collective views purely in the framework of freedom to do so and Peacefully, was denied purely by the opposite.

  Problems only require Solutions, and “grace” is extended to those that ‘stop and correct’. If we are all going to stand together, we must stand together .. informed.

  I applaud you, your team, and all of humanity that endeavors towards this path of coherent living among, and with each other, without hinderances ~ forthrightly and peacefully.

  Touche’ my friends,
  Pamela

 66. Uit dit voorbeeld met David Icke blijkt hoe het systeem (gedachtengoed) van de overheid volledig is dichtgetimmerd. Men prikt er niet meer door heen. Dit te beseffen en daar niet moedeloos van worden. Als groep of in je eentje een eigen spirituele weg gaan, volledig staand in deze maatschappij wordt dan een uitdaging.
  En jij, jullie, zijn op jullie manier hier ook mee bezig.
  Deze gedachte kwam bij me op na het lezen van uw bericht over David Icke.
  Met vriendelijke groet en dank voor jullie acties
  Ad

 67. Vrijheid van meningsuiting en van mobiliteit zou een heiig goed moeten zijn. Ook al ben je het niet met iemand eens, dan nog moet je zijn spreekvrijheid verdedigen en discussie bevorderen. Als 1 persoon die vrijheid wordt afgepakt, dan dreigt dat voor ons allemaal.

  Als reden werd gegeven: “omdat anderen zijn woorden verkeerd kunnen interpreteren of geweld willen gebruiken” onder toegeving dat “hij daar niet toe oproept”.
  Zo kun je nooit meer ergens bezwaar tegen maken. Er kan altijd wel een gestoorde opduiken die uit je woorden onbedoelde conclusies trekt. Menig regeringsleider zal daarover kunnen meepraten.

  Bedankt Mordechai, voor je uitstekende werk!

 68. Thank you for your help.
  David Icke is a lovely man and should not be accused and slandered by any man or woman .
  Mr Icke has been violated by these unlawful rules.

 69. アイクは、エリート家系について語ってるだけでありユダヤ人全体を批判しているとはいえないです。彼の著書を愛読している私はそのことを知っています。この事件の報道を見る限りヨーロッパは、言論の自由が無いように、私には思えます。私は、出来る限り彼を支援したいと思います。

  1. Translation: Icke is only talking about elite families, not criticizing Jews as a whole. As an avid reader of his writings, I know that. It seems to me that there is no freedom of speech in Europe as far as the coverage of this incident is concerned. I would like to support him as much as possible.

 70. Wat mij opviel is dat er twee keer het woord ‘ÍMMERS’ wordt gebruikt (dat hoor je in de kerken ook vaak gebruikt worden) ik heb eens opgezocht wat dat woord betekend.
  ~ Immers en namelijk worden allebei gebruikt om een redengevend verband uit te drukken, maar er is een klein verschil in betekenis. Immers drukt uit dat de reden of het argument als bekend of als algemeen erkend wordt beschouwd. Bij namelijk gaat het om een nieuwe reden of een nieuw argument.~
  Het zegt iets over de werkwijze van de overheid.

 71. Ik ben benieuwd wanneer ze (de overheid) bij mij aan de deur komen. Ze (NCTV) zullen me wel volgen, en nog even en ook ik word ergens van uitgesloten. Schande.

 72. Ja, ik vind het ongelofelijk wat er in de wereld gebeurt, ontwaken is van groot belang! De spelletjes die de overheid spelen moeten gestopt worden!!!

 73. De druk op voortduŕend eenzijdige onlogische verhalen van overheden wordt sterker tot het moment van de omslag daar is, dan worden tegendelen zichtbaar! Dan zullen ģrote groepen geconfronteerd worden met waarheden die daarvoor niet als mogelijkheid konden worden beschouwd. Dank Mordechai en Davi, jullie moed en doorzettingsvermogen openen weer diverse beerputten!!!

 74. Dirk van HAAREN
  7 nov. 2022 20:45
  aan cidi

  Geachte CIDI voorzitter R. Eisenmann en bestuur,

  Graag leg ik u de volgende vraag voor: wat is de overeenkomst cq. verschil tussen Jood zijn en Zionisme, Is iedere jood een zionist en waartoe rekenen de CIDI leden zich toe en wie of wat zijn Israelieten?

  Hoe kan en zou ik het onderstaande kunnen verenigen met uw houding naar David Icke. Kent u hem, iets van hem gelezen of gehoord en gecheckt?

  https://www.frontnieuws.com/meer-dan-50-landen-stemmen-tegen-anti-nazisme-vn-maatregel/

  Nederland stemde tegen m.a.w. Nederland stemde voor de verheerlijking van het nazisme en hun ideologieën. Bron Frontnieuws 6 nov.2022

  image.png
  Met een groet zie ik uw reactie met belangstelling tegemoet,

  Dirk van Haaren Met behoud van rechten

  Geen antwoord gekregen PS de image png kan ik indien gewenst per mail naar u sturen

 75. Dit was dus duidelijk een WEF-actie >> no way dat Rutte zoveel power heeft om heel Schengen achter zich te krijgen, een aantal leiders daarbinnen kunnen zijn lying-bitching bloed wel drinken!!

 76. Hello Mordechai, dit is Ton Laurijssen uit Canada. Ik ben het eens met jou om iemand toe te laten om zijn mening te geven zelfs als je er niet mee eens bent. We moeten ons altijd uit kunnen drukken op een gezonde manier, zonder de mening te willen veranderen van een ander en zonder bevooroordeling. Er zijn 8 milliard mensen op deze aarde met een verschillende mening. David Icke schrijft al jarenlang over deze zogenaamde komplottheorien. Als de overheid vind dat hij komplottheorien verkoopt dan zou dat in principe geen bedreiging zijn. De meeste mensen lachen om komplottheorien. Het feit dat ze er aandacht aan besteden alswel het een bedreiging vinden betekent dat het een kern van waarheid bevat die ze niet willen dat de mensen hiervan bewust worden. Wat ook nog belachelijk is dat hij hierdoor veel meer aandacht heeft gekregen dan als hij gewoon naar Nederland was gekomen om 20 minuten te spreken. Deze situatie geeft hem meer voordelen om zijn mening over de Wereld te delen met anderen. Deze beslissing om hem te verbieden in 26 schengenlanden doet niets aan het feit dat hij zijn mening niet kan weergeven over de sociale media of door middel van boeken etc. De beslissing de IND heeft genomen had als doel om hem de mond te snoeren wat inderdaad niet zal lukken. Wat ze hebben gedaan met deze rare beslissing is dat er meer aandacht word besteed aan David Icke en zijn werk. Dit is het tegendeel wat ze hiermee willen beogen. Mijn eigen onderzoek over de laatste 35 jaar heeft een vergelijkbare mening opgebracht. Je kunt het zelf ook vinden dat al de negen news media conglomerates gecontroleerd zijn door een kleine groep mensen alswel al de bedrijven in de wereld zijn gecontroleerd door negen of tien hele grote bedrijven die ook weer gecontroleerd zijn door dat zelfde groepje mensen. The oligarchiesche macht bestaat al sinds de tijd van Babylonie. Deze wereld kan alleen maar beter worden als deze macht gebroken word. Er is hier veel meer over te schrijven. Bedankt voor al je werk en moeite. Je bent een goed mens Mordechai.
  Antonius

 77. What would you do, if you attempted a global power grab, using mass murder, and then people were calling you out for the callous cheat that you are?

  Perhaps … try to silence the journalists who are on to you ?

 78. Hallo Mordechai, ik heb net je video bekeken 0.200 uur ´s nachts.
  De brief heb ik nog niet kunnen lezen, maar dat zal ik zeker doen.
  Voor alsnog ben ik het volledig met je eens.
  Mijn eerste werkgever was Emil Polak, tevens de beste werkgever die ik ooit had. Ik werkte destijds veel in de Joodse gemeenschap in Deventer. Ik heb daar geen enkel probleem ondervonden.
  Met het IND heb ik wél problemen, gehad.
  Vanaf 2008 werkte ik als zelfstandige, Ging hetzelfde jaar scheiden na een huwelijk van 30 jaar. In 2010 leerde ik mijn huidige echtgenote kennen Adriana, een Chileense vrouw. We zij inmiddels meer dan 11 jaar getrouwd.
  In 2005 kocht ik een huis in Bad Bentheim. 17 km van Oldenzaal verwijderd. Ik had een gehuurd kantoor, vanaf 2008 omdat ik thuis vanwege mijn ex niet kon werken.
  In 2ß10 had ik problemen met de IND, Het werd niet toegestaan om Adriana naar Nederland te halen. Twee keer afgewezen docuneten meer dan 30(!) pagina´s.
  Ik had mijn huis in Duitsland en vroeg in Nordhorn of men mij kon helpen, Volmondig Ja.
  “Das sind ja wieder die Blöde Holländer” werd gezegd .Ik kreeg een formulier van 8 pagina´s waat ik wat kruisjes op moest zetten, een paar weken later kon ik Adriana ophalen van Schiphol. We hebben samen 8 jaar met veel plezier in Duitsland gewoond, Nu wonen we al meer dan 5 jaar, ik ben gepensioneerd, in Teror, in het groenen Noorden van Gran Canaria. Adriana wil nu een Spaans paspoort, Chili is een onprettig land geworden om te wonen.Ik meld me weer als ik de brief heb gelezen.
  Groeten, Willem Bloemendal

 79. Mordechain, als je de docu ‘Europa, the last battle’ kijkt, snap je wat Icke bedoeld met ontkenning van de Holocaust. Je hele visie over o.a de 2e wo veranderd hierdoor….

 80. Al lezende en getriggerd door “Het Ministerie van Waarheid” denk ik steeds aan de roman 1984 van George Orwell. Ik verzet me met alle macht om te denken dat we nu in dezelfde situatie zitten als de mensen in zijn boek. Het zal toch niet of wel? Vrijheid van spreken is een waardevol recht waar iedereen voor in zou moeten zetten want
  Een volk dat voor tirannen zwicht, zal meer dan lijf en goed verliezen, dan dooft het licht.’

 81. De ” overheid ” die in dienst zou horen te staan van de bevolking toont hier wederom aan dat ze haar dienstbaarheid is vergeten en is verworden tot een totalitair regiem aldus de stellingen van avid Icke bevestigend.
  Fred

 82. Wat een vreselijk land, is Nederland geworden.
  Ik schaam mezelf dood, dat ik hier geboren ben.
  En vind het vreselijk dat ik hier voorlopig nog niet weg kan.

 83. Met interesse gevolgd en wat een proleten bij het CIDI en IND. Zij zijn degene die eens grondig onderzocht moeten worden of verantwoording moeten afleggen bij een onafhankelijk orgaan. Dit zijn juist de despoten die de democratie, het vrije woord en de beginselen ondermijnen! Handlangers van dit soort regimes hebben we ooit afgezworen, echter tocht niet in Nederland schijnbaar.

 84. Goedemorgen Mordechai en team,
  Allereerst chapeaux voor jullie werk, voor David Icke,
  dat jullie hiermee doorgaan , ook al denkt men dat het geen zin heeft,, zolang deze corrupte (meelopers )mensen er zitten,, niets doen is geen optie nmm.
  Ik waardeer zeer wat je doet voor David en ga zo door.!
  Groetjes Linda.

 85. Hallo Mordechai,
  Het laat weer zien hoe bang ze zijn voor tegengeluid en waarheid. Ook de arrogantie en minachting naar mensen als David maar wel de mensen willen “beschermen” voor ander opruiend geluid. Hun brief is zó doorzichtig flauwekul en rechter die erin meegaat zal alleen maar meer mensen wakker maken. Tegenovergestelde wat ze willen. Goed om streep in zand te trekken en ja in toekomst kunnen we hier met schaamte voor de rechtsgang naar kijken. Dank voor tomeloze inzet en David is al lang bezig en zal zich toch blijven laten horen 😊👍!

 86. Dat de mensen het in de gaten krijgen is niet meer dan logies, je kan niet altijd iedereen voor de gek houden. Probleem is alleen dat daar door het tuig in den Haag rekening mee is gehouden.
  Neem de financiële noodwet uit 1978, en bedenk wie er beslist wat een noodsituatie is. En een dag later is al je geld van de overheid. Dank u Wilhelmina van Oranje.
  En vervolgens ‘mag’ je met je CBDC 100 euro per week boodschappen doen, van je eigen geld maar alleen als je braaf bent….
  Ik hoop dat Rusland heel hard wint en de Dollar veel sneller naar de kloten helpt. BRICS+ en BRI zijn op de goede weg. En je hoeft niet bang te zijn dat Rusland en China onder het hoedje van de WEF werken, daar hoef je je alleen maar een beetje in deze twee te verdiepen. Want dat heb je duidelijk nog niet gedaan.

  De VS met zijn EU vazallen zijn gewoon de klos (het westen vs het oosten staat gewoon letterlijk in de bijbel, en Poetin is als orthodox christen opgevoed). Vreemd dat jij als jood, schrijf je zelf, en dus ook met mijn aanname dat jij bijbelkennis hebt, dat volledig gemist hebt.

 87. After checking out a handful of the blog posts on your web site,
  I seriously like your way of you writing a blog. I biokmarked it
  to my bookmark website list and will be checking back soon.

 88. Everything posted made a great deal of sense. However, consider this,
  what if you added a little content? I am not suggesting your content is not solid.,
  but suppose you added something to possibly grab people’s attention? I mean Geweigerd door verspreiden van complottheorieën – Mordechai
  Krispijn is kinda boring. You might peek at Yahoo’s front page and note how they write news titles
  to get viewers to click. You might add a related video or a picture or two to get
  people interested about what you’ve written. Just my opinion,
  it could make your posts a little bit more interesting.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

8  +  2  =