Ga naar de inhoud

David Icke – Deel 3

Om de actie voor David Icke te bekostigen is er een kleine crowdfunding opgezet. Je kan daarbij denken aan het inhuren van een aparte server voor de website, het upgraden van het e-mailprogramma voor de petitie en het bouwen van de website. Totale kosten zouden ongeveer gaan uitkomen op € 900,-. Er werd tot op heden € 639,- opgehaald.

Op 12 december 2022 ontvang ik het volgende bericht van Online Payment Platform:

Voor de duidelijkheid; de crowdfunding is aangemaakt op het platform Whydonate. De organisatie OPP, Online Payment Platform, onderzoekt of bepaalde crowdfundings wel of niet voldoen aan de voorwaarden van Whydonate.

Nu heb ik op naam van de Army of Love wel vaker een crowdfunding georganiseerd maar nooit eerder kreeg ik hier vragen over van dit OPP. Hieronder mijn reactie:

Hi Sylvia,
Welke campagne bedoel je hier? Ik heb er inmiddels meerdere gemaakt en ook afgerond.
Groet,
Mordechai

Deze Sylvia laat mij vervolgens weten dat het om de donatie van David Icke gaat. Ik geef haar de volgende uitgebreide reactie:

Hierop volgt de volgende reactie. Let overigens op hoe de naam Sylvia nu verdwijnt:

Vol ongeloof lees ik dit bericht. Na een paar keer diep in en uitademen reageer ik en daarop komt meteen een reactie:

Jawel, je leest het goed:

Uit de doneeractie en uit openbare nieuwsberichten blijkt dat de bestemming van de gelden gelinkt zijn aan een bepaald gedachtegoed. Dit past niet bij de waarden van OPP.

‘Een bepaald gedachtegoed’. Dat is de onderbouwing van deze weigering. Na enig doorvragen volgt nog de volgende uitwisseling:

Als ik nog wat aanvullende vragen stel komt daarop de volgende reactie:

Nu had ik zoals je kan zien deze crowdfunding aangemaakt vanuit de Army of Love. Dit omdat wij al een bestaand account hadden. Zoals je hebt kunnen lezen gaat het OPP meteen over tot een totale weigering van alle donaties die worden georganiseerd door de Army of Love. Dus of we nu geld op willen halen voor een geheel ander doel; het maakt niet uit. ‘Het gedachtegoed’ past niet bij de organisatie en daarmee is het game over.

Wat gaat er nu gebeuren?
De donateurs krijgen hun geld terug en de teller staat weer op nul.

Nu weet ik dat je misschien zou zeggen “sleep het OPP voor de rechter”. Het probleem daarbij is dat het OPP een particuliere partij is die zelf mag bepalen wie ze wel en niet als klant aanneemt. Dat ze, zoals ze zelf aangeeft, wordt aangestuurd door de Nederlandse Bank, laat alleen maar zien dat al deze particuliere instellingen dienen als een verlengstuk van een radicaliserende overheid.

Onder het motto ‘be like water’ gaan we maar beter op zoek naar alternatieven voor dit soort instanties. Wil je deze zaak steunen? Klik dan HIER.

24 reacties op “David Icke – Deel 3”

 1. Dank je wel voor onuitputtelijke moeite die je neemt voor onze vrijheid!!!!!
  Ik blijf je met liefde steunen op álle fronten.
  Met liefdevolle vrijheidsgroet
  Karin van der Marel
  Den Haag

   1. Begrijpt u dit nou echt niet van online payment of houd u zich van de domme??
    U kunt toch niet iemand steunen die zegt dat hij de zoon van God is?? Iemand die zulke uitspraken doet vind u dat normaal?? Weet deze meneer wel wat hij zegt en weet hij wel wie God is?? Spotten met God en zijn gebod daar zou ik maar mee oppassen! U kunt deze meneer beter waarschuwing voor zulke uitspraken i.p.v te steunen en donaties voor hem te doen! Online payment heeft het heel netjes aangegeven om hier niet aan mee te werken en om dan erop in te gaan en net doen dat u het niet begrijpt is heel onvolwassen van u want u weet echt wel dat zulke instanties hier niet aan mee kunnen/willen werken!! Begrijpt u het echt niet dan raad ik u aan om de Bijbel eens te gaan lezen! Als u dat gedaan heeft stuurt u dan maar een reactie terug naar mij! Ik wens u veel leesplezier en u wordt er zeker een beter mens van! Ik raad het David Icke ook aan om zich te verdiepen in de Bijbel!
    Vriendelijke groet,
    Max Kooiman

    1. Beste Max,
     Dank voor je openhartige reactie.
     Staat in de Bijbel dat je mag discrimineren? Dat denk ik niet.
     De mening van David Icke hoeft de uwe niet te zijn en u mag vinden dat hij regelrechte onzin uitkraamt.
     Toch zal ik het recht blijven verdedigen dat hij zich uit mag spreken.
     Ik nodig u uit om uzelf de vraag te stellen: Wat zou Liefde doen? U mag dat ook vervangen voor ‘Wat zou Jezus doen’?
     Bedenk daarnaast dat mensen die wilden doneren het vaak niet eens zijn met David Icke. Wel staan zij allen op voor het recht dat hij de vrijheid heeft van meningsuiting.
     David Icke zit de komende twee jaar opgesloten in zijn eigen land omdat hij een onwelgevallige mening heeft.
     Welkom in de Open Inrichting Nederland BV.
     Groet,
     Mordechai

 2. Lieve Mordechai,
  Graag steun ik je, pffff wat een uithoudingsvermogen heb je!
  De wereld wordt steeds gekker, hoort er allemaal bij, maar wij zijn van kamp ‘rug recht en hart open 🥰’
  Liefs
  Wilma

 3. Ik heb geen geld om te steunen.
  Alleen dat onderste mail is wel goed bewijs om te laten zien dat er geen onafhankelijk bank meer bestaat.
  Succes en sterkte.
  Army of love.
  Mordechai Krispijn

 4. Hello Mordecai,

  I’m in America, and I have been fighting / campaigning for decades with a tactic called operation secret spreads, it’s very powerful in underground technique to spread info. while appearing not to.

  It is very dangerous right now, because you might think that things seem civilized and peaceful but bands of killers are regularly dispersed into the ether from the P.T.B ( powers.that.be) Methods are seemingly invisible but multiple clues are always the given away. So, by sure connective forces, I’m risking alot by just writing this message. (due to everything is monitor by AI on the web).
  The singularity was reached in 2017 so it’s sharpened it’s A.I. skills.

  Anyway, I 🙏 that you and David have God with you. I mean you’ve made it this far. David is an old soul, so God was on the let’s say back burner with David. Three decades now and I’ve seen him evolved a bit more towards the Creator God of all, everything. When he says He is the beginning and the end, take it literally, because there is an end. I’m an old soul weary weary and volunteered to be in this timeline.

  Anywho, I want to print out and disperse the news letters but I need “”” permission granted “”” email back . Please do it as soon as possible ~ news cycles are speeding up fractionally every day. I will wait for an email confirmation with permission granted. I will confirm by sending ETH 7.77 thank you.
  Sincerely, may God 🙏 give us the strength to carry on, with love and peace☮️

 5. Het verbaast mij niets.
  Ook ik heb een vervelende ervaring met dit platform.
  Ik had geld overgemaakt naar Jorn Luka en was dat vergeten. Snapte niet welk doel ik had gesponsord en vroeg het OPP om opening van zaken.
  Vele e-mails en vele weken later vertelden ze me eindelijk naar welk doel het was gegaan.
  Ook de RABO-bank werkte niet mee, terwijl het van en naar een rekening van deze bank gegaan was!
  Dit onder het mom van PRIVACY!

 6. Pingback: David Icke – Deel 2 – Mordechai Krispijn

 7. Tja nog ff en we gaan envelopjes sturen met geld. Bankensysteem is ook great reset… enge boel! Tis jammer dat er nog zovelen diep in slaap zijn. Succes! we blijven in gesprek om de boel te exposen, opgeven is GEEN optie.

 8. Vette complimenten Mordechai, heb veel respect voor jouw heldere kijk op zaken die momenteel echt niet kloppen, hoe je ze doorziet en wat je er vervolgens mee doet…..ga dóór alsjeblieft, ik denk dat het heel belangrijk is!

 9. Nou t is wel duidelijk dat ze steeds BANGER worden als ze zich nu ook al aan dit soort praktijken gaan overgeven. Maar “t aardige” is dat ze zich met dit soort praktijken steeds meer in de vinger snijden, deze intens zielige !! figuren die hier aan meewerken en hierdoor zo steeds meer mensen WAKKER maken….met als gevolg dat uiteindelijk ze zichzelf zullen tegenkomen……
  Je doet fantastisch werk Mordechai en ook dit ligt weer voor t nageslacht vast !

 10. Hello Mordecai,
  I am surprised about the situation in the Netherlands as most people thought of it as an open and liberal country. Hopefully, this issue will wake up more people.
  Wish you all the best and thnx for all you are doing.

 11. Pingback: Naar welke bank vlucht jij? – Mordechai Krispijn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

6  +  2  =